Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 249 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 02.08.2018 15:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 8.8.2017
Příspěvky: 250
Ahoj YENYaKAS,smekám před tvoji účinnou polopatickou výukou,PROBLÉM VYŘEŠEN!!!!!!!!!!!! :P všechno bylo v pořádku jak jsi psal akorát jsem měl 2 MIXY ZAPNUTÝ,po vypnutí Mix2 už šly obě serva stejným směrem do stejné pozice ale křižně pořád jedno víc a jedno míň a já jsem opomněl ten MIX1 vypnou a potvrdit Cancel :x :roll: tak jsem to znovu zopakoval a FUNGUJÉÉÉÉÉÉ!!! Díky moc za tvoje supr rady i s názorným vysvětlením a trpělivost,tohle prostě moje stárnoucí zaostalá hlava co se elektroniky týče potřebuje :idea: ,pokud se o problému hovoří tak to člověk pochopí většinou napůl ale tohle názorný na 100%,mooooc ti děkuji,měl jsem se zeptat dřív,nemusel jsem rozbít 2 poletuchy :evil:


Naposledy upravil dratek dne pát 03.08.2018 10:41, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2018 9:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2018
Příspěvky: 8
Bydliště: Chrudim
AHOJ
RC FlySky i6 /příjmač FS-IA6
dispej mi z nějakého neznámeho důvodu přestal zobrazovat stav Rx bat. (viz foto) z počátku tento udaj byl zobrazen.
:arrow: Dokáže někdo poradit jak znovu aktivovat tuto informaci :?:
Obrázek

_________________
Nejhorší rada, je špatná rada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2018 9:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 663
Bydliště: Brno
Baron píše:
AHOJ
RC FlySky i6 /příjmač FS-IA6
dispej mi z nějakého neznámeho důvodu přestal zobrazovat stav Rx bat. (viz foto) z počátku tento udaj byl zobrazen.
:arrow: Dokáže někdo poradit jak znovu aktivovat tuto informaci :?:


V levém menu asi pod "Rx setup" je "Choose sensors" a jde tam vybrat, které z dostupných senzorů se mají zobrazovat na displeji. Případně vedle je "Sensors list", kde jsou vidět všechny dostupné senzory. Pokud tam IntV nebo ExtV není v nabídce, pak je zřejmě něco chybného na straně Rx, že neposílá do telemetrie tyhle data.

EDIT: špatně čtu - je to fakt ia6 a ne ia6B? Já vůbec nevím, jestli ia6 bez B nějakou telemetrii umí posílat.

(od pohledu je tohle originální firmware; doporučuju upgradovat na komunitní - je tam daleko víc funkcí: 14 kanálů, časovač, vario, uživatelské alarmy, možnost posílat další kanály z PPM vstupu, atd. https://github.com/qba667/FlySkyI6)

_________________
Sky Surfer 1400, samokřídlo Ita, FT Mini Scout, Hydrofoam, FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2018 10:05 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2018
Příspěvky: 8
Bydliště: Chrudim
YenyaKas píše:

V levém menu asi pod "Rx setup" je "Choose sensors" a jde tam vybrat, které z dostupných senzorů se mají zobrazovat na displeji. Případně vedle je "Sensors list", kde jsou vidět všechny dostupné senzory. Pokud tam IntV nebo ExtV není v nabídce, pak je zřejmě něco chybného na straně Rx, že neposílá do telemetrie tyhle data.

EDIT: špatně čtu - je to fakt ia6 a ne ia6B? Já vůbec nevím, jestli ia6 bez B nějakou telemetrii umí posílat.

(od pohledu je tohle originální firmware; doporučuju upgradovat na komunitní - je tam daleko víc funkcí: 14 kanálů, časovač, vario, uživatelské alarmy, možnost posílat další kanály z PPM vstupu, atd. https://github.com/qba667/FlySkyI6)

Díky za info podívám se na to
při prvním zapojení se Rx stav zobrazoval ... po výměmě Lipol již ne :wink:

_________________
Nejhorší rada, je špatná rada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 05.08.2018 18:15 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2018
Příspěvky: 8
Bydliště: Chrudim
YenyaKas píše:

EDIT: špatně čtu - je to fakt ia6 a ne ia6B? Já vůbec nevím, jestli ia6 bez B nějakou telemetrii umí posílat.

(od pohledu je tohle originální firmware; doporučuju upgradovat na komunitní - je tam daleko víc funkcí: 14 kanálů, časovač, vario, uživatelské alarmy, možnost posílat další kanály z PPM vstupu, atd. https://github.com/qba667/FlySkyI6)

:arrow: Takže při použití přijmače iA6B V2 6CH 2.4G AFHDS 2A by stav Rx měl být na obrazovce vysilačky vidět

Obrázek

_________________
Nejhorší rada, je špatná rada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 06.08.2018 8:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 663
Bydliště: Brno
Baron píše:
:arrow: Takže při použití přijmače iA6B V2 6CH 2.4G AFHDS 2A by stav Rx měl být na obrazovce vysilačky vidět

Obrázek

Ještě nevím s tím "v2", toho jsem si přiznávám u svých Rx nevšiml, ale jinak ano, tento Rx má telemetrii a měl by v menu "Sensors list" být vidět minimálně senzor RSSI a IntV. Co je vidět na hlavní obrazovce se pak vybírá z dostupných senzorů v menu "Choose sensors".

_________________
Sky Surfer 1400, samokřídlo Ita, FT Mini Scout, Hydrofoam, FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 06.08.2018 10:34 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2018
Příspěvky: 8
Bydliště: Chrudim
V2 je vylepšená veze
Tato vylepšená verze V2 přijímače Turnigy-iA6B je dokonalým řešením pro vysílač Turnigy TGY-i6s. Nyní je schopen iBUS, SBUS, PPM a PWM pro lepší ovládání. tolik internet

_________________
Nejhorší rada, je špatná rada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 10.08.2018 15:32 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2018
Příspěvky: 8
Bydliště: Chrudim
Baron píše:
Zdravím
:arrow: sháním pult pro vysilačku FlySky FS i6 (nebo "něco" nějakou náhradu kam by se dala dát) nemá někdo zkušenost jaky vhodný pult použít.
Děkuji

:arrow: zde našel kolega a poslal odkaz :P
http://www.eshop-rychle.cz/rcservis/esh ... ersal-maly
takto v realu
Obrázek

_________________
Nejhorší rada, je špatná rada...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 10.08.2018 20:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.7.2018
Příspěvky: 3
Vypadá to dobře :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 249 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Lopez a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz