Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač DS-16
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 10:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9201
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Je to OT a tobě to nepomůže, ale u Gr. MC-20 se hlášení přehrává bez přerušení hudby a pro obojí je samostatně nastavitelná hlasitost.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 16:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.6.2013
Příspěvky: 55
že by to na tomto vysílači nešlo nastavit že by to měli tak nedomýšlené to se mě nezdá snad se ještě někdo ozve


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 17:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9201
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Taky mi to připadá trochu divné. U procesorového rádia by to neměl být žádný problém to pustit do sebe, nebo player odpojit, a po hlášení znova připojit. Stačilo by jen přepnout výstupy. Je divné že se ještě nikdo neozval.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 7:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5358
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
docela by me zajimalo kolik lidi pouziva vysilac misto ipoda. Je klidne mozne ze to proste jen nikdo nehlasil jako problem a lidi co to pouzivaj napr. pro trenink aeromuzikalu atd... tam nemaj ta hlaseni

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 10:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9201
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Já tu muziku na Gr. taky nepoužívám, ale když jsem MC-20 pořídil, tak jsem si na kartu nějakou muziku nahrál, abych to vyzkoušel, a teď jsem to jen ověřil, jak se to chová společně s hláškami telemetrie a od přepínačů. Nechce se mi věřit, že by to u Jeťáka nikdo ani nezkoušel, nebo neřešil, ale jestli se při každé hlášce player skutečně zastaví, tak je to dost nedomyšlené.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2018 16:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.6.2013
Příspěvky: 55
Zdravím tak už jsem v týdnu na to došel jak to nastavit při přehrávání skladby a přepnutí mixu se skladba ztiší zahlásí provedený ukon a zase se zvuk zesílí je to perfektní


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2018 17:17 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5358
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
tak se pochlub nebo aspon napis ze je to popsane v manualu :-D

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2018 17:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.6.2013
Příspěvky: 55
proč bych se chlubil že je to v manuálu nakonec jsem nato došel v nastavováni vysílače


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2018 17:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9201
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
8O Když si se tu ptal na radu, tak by asi bylo slušné sem to řešení napsat, protože to může zajímat i ostatní. Příště by se ti mohlo stát, že na tvé dotazy nikdo reagovat nebude.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 21.07.2018 8:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Ahojte, prosím o radu, jak napípat na DS-16 akrobata.
Chtěl bych 2 letové režimy jeden třeba Normal a druhý Akro.
S tím že Normal bude oproti Akro mít poloviční výchylky.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 21.07.2018 8:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 321
Bydliště: Jedlová u Poličky
No buď můžeš vytvořit přimo v Letové režimy tam spínače pro jeden a druhý reži a nastavit si v Expo/Dvojité výchylky pro každý režim jinou hodnotu výchylek. Nebo jde tuším přímo v Expo/Dvojité výchylky nastavit přepípač kterým bude zapínat buď normální nebo dvojité


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 21.07.2018 8:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Moc díky za rychlost, zkusím to prozkoumat.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 21.07.2018 19:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.8.2010
Příspěvky: 204
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 4
A nebo si precist navod. Na takovou easy vec se netreba ptat, kdyz se da jednoduse dohledat. Stare dobre RTFM :-)

_________________
Robert Jícha
Jeti DuplexEx DC-16, Multiplex EVO9 Pro M-Link


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.08.2018 10:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2008
Příspěvky: 266
Bydliště: Kralupy
Nemá někdo aktuálně nainstalovanou Balabenku na hlášky do vysílače? Potřeboval by jsem 4 nové hlášky do DC16...
Díky.

_________________
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 58ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.08.2018 15:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 236
Bydliště: Tišnov
xpetr píše:
Nemá někdo aktuálně nainstalovanou Balabenku na hlášky do vysílače? Potřeboval by jsem 4 nové hlášky do DC16...
Díky.

.
mám přeplaceno toto:
https://acapela-box.com/AcaBox/index.php

ještě nějaký kredit, jestli to není moc extra dlouhý, udělám ti je.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz