Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 447 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 09.02.2018 23:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 1950
Bydliště: Košice, SK
2s sa tam dávajú stále, aj keď bez kurvítka. To kurvítko bol problém, preto sa to riešilo, ale v čom je problém u čístých 2s?
A nebuď vzťahovačný. Nehľadiac na to, že mám FrSky, snáď mám rovnaké právo vyjadriť sa, ako ten, čo FrSky nemá, bez toho aby som bol nejak onálepkovaný.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 19.02.2018 18:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2007
Příspěvky: 731
Bydliště: Chrudim
Ahoj pánové, chtěl bych poprosit o radu. Kupoval jsem Taranix Q X 7 na Hobbykingu, EU verzi,měl jsem tam nějaké bodíky takže byl za půlku. Pokud budu chtít nainstalovat nejnovější OpenTX, nebude to ničemu vadit?Díky za info, letu zdar všem

_________________
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 19.02.2018 19:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 310
Bydliště: Ostrava
Ne.
.
.
.
.
.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: FrSky Taranis - páté pokračování
PříspěvekNapsal: stř 21.02.2018 22:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj, mám taranis q x7, a zatím se v nastavování moc nevyznám, je to těžší, než jsem si myslel.-)).Qvadru jakž takž nastavím, ale helinu, netuším. Potřebuju napípat jednu helinu velikosti 250. desku cykliky, a gyro. přijímač je 6kanál/16sbus, já použiju jen těch 6 kanálu. Nevěděl by někdo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 0:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 272
Bydliště: Opava
Ahoj, potreboval bych poradit. Chci si koupit radio Taranis Q X7, ale nemam ted moc penez na ty celkem drahe prijimace. Do ted pouzivam flysky a rikam si, jestli bych tam nemohl poridit nejaky modul co zapojim a bude to fungovat na flysky prijimace, nez nakoupim nejake frsky prijimace. Jeste ty radia neznam a nemam paru, jak ta sachta funguje a jake jsou moznosti.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 1:18 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5527
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
mraky píše:
Ahoj, mám taranis q x7, a zatím se v nastavování moc nevyznám, je to těžší, než jsem si myslel.-)).Qvadru jakž takž nastavím, ale helinu, netuším. Potřebuju napípat jednu helinu velikosti 250. desku cykliky, a gyro. přijímač je 6kanál/16sbus, já použiju jen těch 6 kanálu. Nevěděl by někdo?
V nasich radiich jsou od modelu 10 vzory, tam je i heli s cyklikou. Model se da zkopirovat a upravit.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 7:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 169
Bydliště: Dolní Kounice
BANE píše:
Ahoj, potreboval bych poradit. Chci si koupit radio Taranis Q X7, ale nemam ted moc penez na ty celkem drahe prijimace. Do ted pouzivam flysky a rikam si, jestli bych tam nemohl poridit nejaky modul co zapojim a bude to fungovat na flysky prijimace, nez nakoupim nejake frsky prijimace. Jeste ty radia neznam a nemam paru, jak ta sachta funguje a jake jsou moznosti.

myslím, že toto
https://www.banggood.com/Flysky-FS-RM003-Transmitter-Module-Compatible-AFHDS-2A-For-FS-TH9X-Transmitter-p-1194145.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
koupil jsem to se stejným záměrem jako ty, ale než to přišlo, nakoupil jsem frsky přijímače, obzvláště kvůli telemetrii na napětí článků baterie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 13:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Já používám toto, funguje to dobře: Flysky FS-RM002 Transmitter Module For 2.4G 9CH FS-TH9X Transmitter
[url]://banggood.app.link/Baii7pT5JK[/url]

_________________
Hype Funtastic
Amigo III
SALy
Alpha 1500 - synkova
Focus 400 - synkův
Taranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 13:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 577
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Vyplatí se koupit určitě multimodul:
https://www.banggood.com/IRangeX-IRX4-2 ... rehouse=CN

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 15:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 272
Bydliště: Opava
HLA píše:
Vyplatí se koupit určitě multimodul:
https://www.banggood.com/IRangeX-IRX4-2 ... rehouse=CN


Toto asi bude nejlepsi reseni a koukam, ze zvladne mnohem vic. Dekuji za rady...

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 16:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 310
Bydliště: Ostrava
Jen nedoporucuju sverit tomu modulu k rizeni nic drazsiho nez hracky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 20:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
RCStudio píše:
V nasich radiich jsou od modelu 10 vzory, tam je i heli s cyklikou. Model se da zkopirovat a upravit.


a dají se ty vzory sehnat na netu? nebo jak je seženu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 23:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 272
Bydliště: Opava
ondrascz píše:
Jen nedoporucuju sverit tomu modulu k rizeni nic drazsiho nez hracky

Proc nefunguje to?

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 0:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 310
Bydliště: Ostrava
Jo, ale nepocitej s dosahem rekneme moc pres 80m


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 1:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 272
Bydliště: Opava
ondrascz píše:
Jo, ale nepocitej s dosahem rekneme moc pres 80m

No tak to je klasicky flysky :D

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 447 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz