Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PROSÍM SMAZAT
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 9:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.11.2011
Příspěvky: 4
Na vysílači Hitec Optic 6 40MHz jsem si zlomil teleskopickou anténu. Bohužel náhradní anténu nemohu nikde sehnat. Budu vděčný za radu, kde ji sehnat nebo jak ji nahradit. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 05.01.2018 20:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2018
Příspěvky: 1
Zdravím, potřeboval bych provést upgrade FW na Optic 6 Sport, aby bylo možné párování s přijímačem Minima 6S. Nenašla by se nějaká dobrá duše s programátorem HPP-22 poblíž Turnova?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 10:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 3.11.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Horní Tošanovice....kousek za Frýdkem ;-)
Baterie Hitec Optic 6 ..... Koupil jsem tento vysilac s akupackem NiCD 9,6....15 hodin jsem ho nabijel priloznym nabijecem ,netusim zda je originalni,parametry jsou na nem 6V,800mAh (po zmereni z nej leze 10,8 v) i presto hlasi vysilacka nizky stav a ukazuje 9 V.....kdyz akupak zmerim merakem...je na nem 9,6V....nezda se byt po smrti....diky za kazdou radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 20:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 40
Bydliště: Kolín
madmax1200 píše:
Baterie Hitec Optic 6 ..... Koupil jsem tento vysilac s akupackem NiCD 9,6....15 hodin jsem ho nabijel priloznym nabijecem ,netusim zda je originalni,parametry jsou na nem 6V,800mAh (po zmereni z nej leze 10,8 v) i presto hlasi vysilacka nizky stav a ukazuje 9 V.....kdyz akupak zmerim merakem...je na nem 9,6V....nezda se byt po smrti....diky za kazdou radu
Je tam 8článek, ten originální moc dlouho nevydržel, kdysi jsem si nechal udělat z longlife Ray 2300, spokojenost a hlavně nízké samovybíjení. Ty máš baterky asi taky v el.nebi nemají kapacitou, proto ti to i po nabití hlásí nízký stav.

Odesláno z mého EVA-L09 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 20:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 3.11.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Horní Tošanovice....kousek za Frýdkem ;-)
Martin72 píše:
Je tam 8článek, ten originální moc dlouho nevydržel, kdysi jsem si nechal udělat z longlife Ray 2300, spokojenost a hlavně nízké samovybíjení. Ty máš baterky asi taky v el.nebi nemají kapacitou, proto ti to i po nabití hlásí nízký stav.

Odesláno z mého EVA-L09 a podpis odstraním

Mas pravdu....diky.....tusil jsem to..... Vic mi vysvetli longlife Ray 2300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 20:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 3.11.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Horní Tošanovice....kousek za Frýdkem ;-)
Odpovim si sam :D https://www.kostkamodelcentrum.cz/obcho ... lozka=4508


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 21:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 40
Bydliště: Kolín
madmax1200 píše:
Tak nějak, já mám jen jiné zbarvení. kup a máš po problému.jen zkontroluj konektor ,ale vypadá že by měl sedět.

Odesláno z mého EVA-L09 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Douda1981, Google Adsense [Bot], Robert28 a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz