Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: stř 20.11.2019 14:43 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2010
Příspěvky: 14
LOTOS se může zakoupit zde

https://aukro.cz/planek-clun-lod-lotos- ... 6957456803


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: stř 20.11.2019 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
dp píše:



dík za info, plánek už mám z jiného zdroje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: stř 20.11.2019 22:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2010
Příspěvky: 14
Standa Stuchlý píše:


dík za info, plánek už mám z jiného zdroje.



plán mám také udělám pdfko a začnu kreslit přepážky pro frézování mezi vánoci začnu s vnoučkem stavět


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: stř 20.11.2019 22:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
jaký používáš vektorový editor? Já zkoušel inkscape, ale ta úprava z PDF byla děsná práce. Tak jsem toho nechal a budu to frézovat ručně. nebo lupínkovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 7:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2010
Příspěvky: 14
lodička je jednoduchá nakreslím ji v cadu


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 9:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4104
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
Tak dlouho o tom klábosíte, až mi méně odolní jedinci to nevydržíme: https://imagizer.imageshack.com/img921/3012/rZ1lw4.jpg :lol:

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 9:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
No to je ono. Máš to parádní. Kdo Ti to vypaloval? Že bych si taky ušetřil šmidlání pilkou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 10:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4104
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
no tak to si fakt už nepamatuju,ale bylo to podle mých dat z corelu, ještě jsem to zvětšoval z 60cm na 70 cm délky, tedy mezi jednotlivými žebry přesně 100 mm. Ale ta data už jsou bohužel pryč, mrtvý hdd sice někde mám,ale nepovedlo se ho oživit.

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 11:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
tak budu muset švidlat. Co by dědek pro vnoučata neudělal, že? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 12:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4104
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
pilka je zbytečná, jestli budeš laminovat povrch udělaj žebra z topolovky a ta jde rovnou řezat odlamovákem. Tak jsem dělal prvního Lotose před 25 lety.....ale ten nejezdi, šestistovka speed na něj byla asi :oops: :oops: moc velká a težká a při prvním metru jízdy šel dnem vzhůru a pak ležel roky ve sklepě a asi jsem ho uklidil do popelnice to už si fakt nepamatuju.

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 12:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
z kolikátky topolovky si to dělal? Mám tu pár překlížek, ale topolovku ani jednu. Tak ji asi koupím. Laminovat budu. Kdysi jsem to laminoval na punčochu apoxy 1200. Byla to patlačka, ale bylo to pevné docela dost. Teď tu mám kus herexu, tak budu experimentovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 14:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4104
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
klasika 3mm.......taky jsem měl prvního potaženého punčochama a urychloval jsem ho v troubě, kdo by čekal 24hod. že jo :lol:

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 14:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
dík, přesně tak. Dělal jsem to úplně stejně. Ona ta trouba to řeší i dnes. Třeba uhlík vytvrzený v troubě je jak železo. Stačí 60 stupňů na 4 hodiny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 15:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 3336
Bydliště: Bohumileč 15
Obrázky: 0
Chlape priznejte se ... ze vy chcete udelat z rcmanie dezinformacni medium. Nekdo se toho chyti a bude pruser :lol:

veka1


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: člun s motorem na pylonu
PříspěvekNapsal: čtv 21.11.2019 16:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1879
no jistě, dnes už na to máme dokonce i státní orgán :lol: .

Laminovat to budu jiným způsobem. Zjistil jsem, že když potáhnu herex plátnem jen z jedné strany, dá se ještě i po 24 hodinách lehce ohýbat. Tak bych to hodil na nabarvenou folii a druhý den bych to chtěl zkusit polaminovat z druhé, vnitřní, strany a současně přilepit na kostru. Doufám, že to půjde bez prasknutí ohnout do 3D tvaru. Mohlo by to vyjít. Možná, že bude potřeba ten potah nařezat na pruhy podle jednotlivých ploch na žebrech. Uvidím, co se s tím dá udělat. V každém případě by se tím docílil naprosto hladký probarvený povrch. Toť moje představa.
A pokud to nepůjde, nastoupí klasika.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz