px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: úte 02.01.2018 23:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6364
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Dnes mi přestala chodit veškerá videa na RC mánii. Načítají se se stojící titulním obrázkem ale když dojede bargraf dole asi do 2/3, tak napíše že zařízení nutno restartovat, což ale nepomáhá. Přímo na Trubce ale všechna videa normálně chodí. Aktualizaci W7 jsem nedělal, vir žádnej, stejný chování na IE11, Maxthonu 4.9 i Firefoxu. Grafárna GT750TI. Netušíte prosím někdo, co je to za dílo?
Díky


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 0:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Máte zapnutý přehrávač HTML5? Respektive nemáte ho zakázaný?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 2:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 556
Celeron píše:
Dnes mi přestala chodit veškerá videa na RC mánii. Načítají se se stojící titulním obrázkem ale když dojede bargraf dole asi do 2/3, tak napíše že zařízení nutno restartovat, což ale nepomáhá. Přímo na Trubce ale všechna videa normálně chodí. Aktualizaci W7 jsem nedělal, vir žádnej, stejný chování na IE11, Maxthonu 4.9 i Firefoxu. Grafárna GT750TI. Netušíte prosím někdo, co je to za dílo?
Díky


Ja mam rovnaky problem, zmier sa s tym, koli tomu nebudem kupovst nove zariadenie s 4gb ram


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 3:29 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17499
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Divné. Třeba tady viewtopic.php?f=16&t=40018 jsem si postupně spustil 5 posledních videí (jen trubka, ne vimeo) a všechna se začala hýbat hned, běžela mi všechna současně...
Mám W7, Chrome, křáp z levnepocitace.cz repasovaný, grafika na desce, no prostě nic moc.
Příloha:
speccy_report.jpg
speccy_report.jpg [ 155.28 KiB | Zobrazeno 1355 krát ]


No a běží to i na Samsung Galaxy J5 (2016) ... :?

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 4:49 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 556
5 videi od kroxigor-a mi bezia

Netusim v com je problem

Mam 512MB ram lacny tablet, rootnuty s doplnenymi ko modulmi na lanusb a ftdi
PMP7170B3G duo, momentalne pracujem na vymene kernelu, uz som v stave ze kernel-init-done a dokonca sa spusti aj uzivatel android s dvomi aplikaciami, console a udev...

Zatial to pada ne debuggerd.....ale uz sa da aspon pouzivat konzola /dorobeny konektor/

Mozno budu mat moderatori problem, ze som trosku odbocil, ale pravda je ze moho ludi by rado vyuzilo pripojenie tabletov k roznym lietajucim veciam a mozno by nebolo na skodu aj otvorit take vlakno


Celkovo mi bezia videa priamo tak 50/50


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 404
Díky[/quote]

Ja mam rovnaky problem, zmier sa s tym, koli tomu nebudem kupovst nove zariadenie s 4gb ram[/quote]

4bg ram tak to bude skutecna pocitacova revoluce :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 556
Joza píše:
Díky


Ja mam rovnaky problem, zmier sa s tym, koli tomu nebudem kupovst nove zariadenie s 4gb ram[/quote]

4bg ram tak to bude skutecna pocitacova revoluce :lol: :lol: :lol:[/quote]

?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
pan vamasi chtel naznacit ze ste misto B napsal b ale sam napsal jeste vestsi blbost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejdou mi videa
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 18:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6364
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
A jakej je rozdíl, když to samý video co nechodí na RC manii přímo na Youtube jede naprosto bez problémů?
Zapnutí vypnutí HTML5... Nikdo ho nevypínal a jak jsem psal, před pár dny ještě videa chodila. Od tý doby se nic neinstalovalo, neaktualizovalo, zákaz. Navíc mi chodí přístup na server jedný regulace, kterej pokud PC neumí HTML5 vůbec nechodí.

edit: Divný, aniž bych cokoliv měnil, dnes mě videa na RC mánii jdou zcela normálně. Jsou věci mezi nebem a zemí...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz