Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 20:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 236
Jo je to dobrá vychytávka, už nějaký pátek používám a gut. Hlavně to stopne reklamy i ze serverů jako youtube apod.

Jinak na telefonu to taky přetejká.

E: co máš za antivir ?


Přílohy:
Screenshot_2015-09-29-20-43-32.png
Screenshot_2015-09-29-20-43-32.png
[ 191.21 KiB | Zobrazeno 4240 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 20:48 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 20086
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Ing.Robinsson píše:
... Jinak na telefonu to taky přetejká...

Člověka někdy poteší i to že druhý má stejné problémy :mrgreen:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 20:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 236
Na telefonu používám aplikaci tapatalk takže mě to netrápí :D Je to rychlejší, přehlednější a žere to míň dat než přes prohlížeč.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 13:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 6264
Bydliště: Žilina, SK
Obrázky: 15
Jenže tím, že zakážete reklamy ochuzujete RCmanii o zisky z ní. :wink:
To je zase ta druhá strana mince. :(
Nic totiž není zadarmo a pokud chceme aby takové fórum fungovalo, tak mu musíme dát možnost dýchat. Asi nikdo nevěří tomu, že by jeho provoz admin TomasC dlouhodobě platil ze svého. :mrgreen:
Takže od těch, co vypnou reklamy, bych pak očekával, že místo toho pošlou sponzorský příspěvek. :wink:

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 14:21 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 10156
Bydliště: Praha Hloubětín ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Díky, že jsi to napsal VTjr.


Já jen zopakuji to co píšu vždycky:
Přístup na server RCMANIA.cz je zcela zdarma, bez omezení a bude tak i nadále. Pro využívání informací a služeb serveru RCMANIA.cz nejsou vyžadovány žádné poplatky. Založení účtu není nijak omezeno.
Ačkoliv všechny tyto služby jsou zdarma, tak provoz serveru zdarma není a protože návštěvnost je vysoká není ani levný. Zdrojem příjmů jsou dary mecenášů a webová reklama za proklik.

Takže je na každém, aby si zvážil, zda díky čtení informací je pro něj přínosem a nestálo by za to něco přispět.


Minulý týden jsem měnil část hlavičky HTML, kdy jsem přidával tuto část kódu:
Kód:
<link rel="image_src" href="http://www.rcmania.cz/images/rcmaniafb.png" / >

Důvodem byla snaha o podstrčení obrázku, když někdo vloží odkaz na rcmania.cz na stránky facebook.com


Jinak uznávám, že forum RCMANIA.cz není moc vhodné pro čtení na mobilu. Ale tapatalk funguje docela dobře.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 15:56 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 4191
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
VTjr píše:
Jenže tím, že zakážete reklamy ochuzujete RCmanii o zisky z ní. :wink:
To je zase ta druhá strana mince. :(

No to je teoreticky pravda, ale z mé zkušenosti to funguje tak, že když navštívím třeba stránky Conrada,
tak potom je jede reklama toho Conrada.
Ne konkurenční zboží, ne nové podobné, ale jenom ten Conrad.
Pokud navštívím 5 takových obchodů, ty reklamy se střídaj dokola.
Logicky na ně neklikám, protože je znám - sám jsem si je vyhledal.
Což samozřejmě v důsledku žádné peníze mánii nepřináší. Akorát pořád na obrazovce něco bliká a to mi otravuje.
Celý princip mi přijde dost stupidní , mě informace nepřináší a manii tudíž ode mne taky nic.
Ovšem celé řešení není můj problém.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 17:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 20086
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
VTjr píše:
... od těch, co vypnou reklamy, bych pak očekával, že místo toho pošlou sponzorský příspěvek. :wink:

Ale to samozřejmě, i bez vypínání reklam... :roll:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: čtv 08.10.2015 14:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.6.2010
Příspěvky: 2307
Za tuhle "chybu" IMHO nemůže prohlížeč, ale pevné nastavení toho horního pruhu RCmanie.

Proto vám to blbne na "malých" rozlišeních a naopak bez ohledu na prohlížeč nejsou problémy na monitorech s mnoha pixely.

V levé části pruhu je obrázek s logem RCmanie, který má pevnou šířku 502 pixelů. Vpravo od něj se pak přilepuje reklama, která má rovněž svou stanovenou šířku (například nyní mi tam svítí cosi od Kostky s šířkou 722 pixelů, před chvíli tam byl banner se šířkou 728 pixelů...).

Zatímco šířka hlavní části samotného fóra se dynamicky přizpůsobuje dostupné šířce okna a navíc ponechává rozumné odstupy od okraje okna, ten horní pruh natvrdo vyžaduje svou danou šířku a nacpe se agresivně k pravému okraji okna až na doraz nebo i za okraj.

Reklamy svou šířku zřejmě vyžadují, takže jediným řešením by patrně bylo upravit šířku obrázku s logem RCmanie...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: čtv 08.10.2015 16:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2015
Příspěvky: 126
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
A nešlo by nastavit že když se reklama nevejde do okna tak se zobrazí pod logem RCMANIA?

_________________
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: pát 09.10.2015 5:38 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 20086
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
FlyBear píše:
... obrázek s logem RCmanie, který má pevnou šířku 502 pixelů. ...

No a musí v něm být ta Futaba? :roll:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: pát 09.10.2015 7:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5535
Obrázky: 0
dudaj píše:
No to je teoreticky pravda, ale z mé zkušenosti to funguje tak, že když navštívím třeba stránky Conrada,
tak potom je jede reklama toho Conrada.
Ne konkurenční zboží, ne nové podobné, ale jenom ten Conrad.
.


Ono to tak funguje. Velký bratr sleduje kam chodíš a podle oblasti tvým zájmů ti potom posílá reklamu. Ono se tohle přímo nějak i jmenuje...
Sorry ale i já mám právě proto adblock.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: ned 25.07.2021 9:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2011
Příspěvky: 721
Bydliště: Odolena Voda
Obrázky: 4
Blog: Zobrazit blog (9)
ta reklama, která teď leze ze spodu, je teda pěkně otravná


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: ned 25.07.2021 12:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 5860
Bydliště: ČR
Obrázky: 5
_ Koukám jak jelen kde jsem tu co psal nojono 7 roků je dlouhá doba "úte 29.09.2015 14:18"
Od té doby OS přešel na Win10, Chrome zůstal. Ještě před měsícem vypadalo vše normálně = OK.
Momentálně, po nějaké doporučené aktualizaci Win10, vyskakuje reklama cca 1/4 obrazovky dole.
Musím zkusit úpravu nastavení "vyskakovací okna" by reklama nevyskakovala, ale aby vyskakovaly jen žádané

_ Před změnou reklamy skákaly jako úzký pruh nahoře, ale až po ohlášení z RCMania


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: pon 26.07.2021 0:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 6264
Bydliště: Žilina, SK
Obrázky: 15
guchar píše:
Momentálně, po nějaké doporučené aktualizaci Win10, vyskakuje reklama cca 1/4 obrazovky dole. ...
:o To by mne zajimalo, kdo rozhoduje o tom jejím doporučení :? Je to fakt otravné. :x

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Široké reklamy
PříspěvekNapsal: pon 26.07.2021 12:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 5860
Bydliště: ČR
Obrázky: 5
@VTjr "kdo rozhoduje o tom jejím doporučení" Asi není třeba být žádný velký lumém. A ač dotaz byl řečnický tak
Každý nový (lepší) SW, staré "železo" (HW) tak zpomalí, že bez přechodu na rychlejší je prakticky nepoužitelné
Podobnou honičkou jsou viry a antivirové ochrany. Ta poťouchlá otázka je: Cui bono? Pracují nové viry?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz