RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=3&t=62213
Stránka 5 z 5

Autor:  rampa_mckvak [ úte 13.12.2016 18:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Akorát to Vimeo oproti Trubce nemá "tlačítko" na zvětšení obrazu přes celou obrazovku.

Autor:  TomasC [ úte 13.12.2016 21:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Stačí kliknout na nápis vimeo vpravo dole.

nebo se pohrabat v php a nastavit webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen


Autor:  pepin [ pon 23.10.2017 4:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

né, že by to bylo asi duležitý, ale pokud se mi podaří konečně vložit do příspěvku video z you tube, tak je mi už uplně k prdu odkaz jak ho vložit, ten odkaz by se mi hodil pouze když se mi to nedaří---ale jak píšu, není to duležitý, nic méně návod, jak ho vložit, mi přijde v případě, že se už zadaří video vložit opravdu k prdu :wink:

Autor:  TomasC [ pon 23.10.2017 10:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Je vidět, že jsi našel vlákno, kam to vložit.
A ten odkaz není určen, stejně jako většina příspěvků, pro autora příspěvku, ale pro ostatní uživatele www.rcmania.cz aby se něco dozvěděli.

Autor:  pepin [ sob 28.10.2017 22:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

TomasC píše:
Je vidět, že jsi našel vlákno, kam to vložit.
A ten odkaz není určen, stejně jako většina příspěvků, pro autora příspěvku, ale pro ostatní uživatele http://www.rcmania.cz aby se něco dozvěděli.


už asi vím, kde s tím vkládáním odkazu you tube je muj problém---když nahrávám své video, to se nahraje a já odcvaknu publikovat, když zkopíruju odkaz z tohoto okna, nefunguje mi žádný postup, jak ho pak vložit na rc mánii, když se ale na to publikované video dostanu otevřením dalšího okna--you tube--kytarapepin--vyberu příslušné video, už to jde bez problému--podle zde popsaného postupu,většinou pak stačí už jen odmáznout z https-- s-- případně odpočítávání za závorkou.

Autor:  TomasC [ sob 28.10.2017 23:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

když najedeš šipkoumyšky nad tlačítko youtube, při zadávání příspěvku, tak je tam nápověda. Pokud není srozumitelná, tak napiš a napravím to.


server youtu.be neakceptuju

Mělo by fungovat video s http i https

Kód:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F0t73EoTn-k[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F0t73EoTn-k[/youtube]




Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Autor:  Libor [ sob 28.10.2017 23:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Tug test: Já si ještě dával do vody pěnu. Mohl jsem tak jezdit mezi krami! :-D

Autor:  TomasC [ sob 28.10.2017 23:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

měl jsem jen ve schránce nabrané video: ber to jen jako příklad.

Autor:  pepin [ ned 29.10.2017 0:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

TomasC píše:
když najedeš šipkoumyšky nad tlačítko youtube, při zadávání příspěvku, tak je tam nápověda. Pokud není srozumitelná, tak napiš a napravím to.




text je černý--nebouchne vubec do očí,kdybys mě neupozornil, že tam vubec nějaký je, asi bych si ho vubec nevšimnul, problém ale i tak je, najedu myší teda na youtube, text se zobrazí, ale pouze část---------Je11 znakový kod videa, který je-------dál se nic nedočtu,jakmile ted hnu myší, text--nápověda komplet zmizí uplně--notas mám starej cca 14 dnu, windows 10

v každém případě mám pocit, že problém, s kterým občas právě bojují je pouze v případě, že já nahrávám své video, když se nahraje a odcvaknu publikovat, absolutně není boha z tohoto zpracování hned překopírovat odkaz a sem ho korektně vložit--vymáznout z https-s-- a odpočítat za rovnátkem 11 , musím to video opravdu otevřít až v novém okně jako návštěvník a teprve potom odkaz zkopírovat a sem vložit-- to už je pak naprosto bez problému a většinou stačí už jen umáznout z https to koncové s.

Autor:  TomasC [ ned 29.10.2017 0:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Na šířku to chce 1500 pixelů.

V prvním příspěvku tohoto vlákna je to popsáno kompletně.

Stránka 5 z 5 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/