Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 12:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10452
Bydliště: praha 5
JosefSvejk píše:
Musel jsem odmazat to "s" a použít jedenáctimístný kód (ten jsem zkopíroval přímo na stránce YT).


S jsem taky smáznul, ale asi dělám chybu v tom kopírování kodu na YT.Ale když kouknu na ty odkazy od Tomáše, tak nemám pocit, že bych dělal něco jinak :oops:

v každém případě pokud je normální něco zkopírovat a pak z toho poruznu něco umazávat, tak na to asi prdim.to nechám těm mladšim a chytřejšim.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 12:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.9.2013
Příspěvky: 713
Obrázky: 2
v každém případě pokud je normální něco zkopírovat a pak z toho poruznu něco umazávat, tak na to asi prdim.to nechám těm mladšim a chytřejšim.

Asi tak :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 12:53 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2005
Příspěvky: 2376
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Tak sem to video vlož tak jak jsi to dělal podle návodu a někdo z moderátorů se ti na to podívá a řekne co je blbě. Určitě by to pomohlo více lidem aby věděli čemu se vyvarovat.

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 12:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10452
Bydliště: praha 5


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

tak ted mi to teda není vubec jasný---video jsem zkopíroval z YT a vložil do zkušebního fora--neběželo, navíc vepředu psalo https a vzadu mělo ještě nějaký dovětek, ted jsem ho zkopíroval z toho nefunkčního zkušebního fora--naběhlo na stránce video--popis jsem znovu zkopíroval tak jak je--už to psalo pouze http a vzadu už nebylk dovětek, zkopíroval tak jak odkaz byl sem a ted to běží normálně.

toto je ten prvotní odkaz co neběžel:

https://www.youtube.com/watch?v=eFd2XEh ... 1386364324

tak už jsem možná doma--pokud vložím odkaz videa přímo do YT, nebo na hlavní lištu vyhledávače, tak se mi zpustí video s adresou https a dovětkem--video pak nenaběhne, pokud ho dám ale do pravého vyhledávače v liště nahoře--naběhne mi stránka s nabídkou tohoto a podobných adres, pokud ted zkopíruji, už s adresou http a bez dovětku--toto zkopírované video běží.

zkusím i u jiných videí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10452
Bydliště: praha 5


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Naposledy upravil pepin dne ned 08.12.2013 13:36, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Naposledy upravil JosefSvejk dne ned 08.12.2013 13:18, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8098
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10452
Bydliště: praha 5
někde dělám chybu, ted mi nefunguje už ani ten postup, co mi fungoval předtím---něco poruznu umazávat zatím nejsem připraven--to v sobě musím taky nejdřív zpracovat, jestli se svět opravdu už nezbláznil, za stara stačilo zkopírovat--ted zkopírovat--upravovat--opravdu posun k lepšímu?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Za tím "v=" nechej jen jedenáctimístný kód, zbytek smaž!

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 13:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10452
Bydliště: praha 5
JosefSvejk píše:
Za tím "v=" nechej jen jedenáctimístný kód, zbytek smaž!


díky, z toho popisu od Tomáše jsem nějaké V hledal bezvýsledně na stránce YT--nepochopil jsem, že mám hledat--odpočítávat od nějakého V na odkazu---v každém případě obrázkový přínos --ano--pakárna s odkazem--Ano, ale je fakt, že to ty stránky oživí a já všeobecně blbě nesu všechny novoty a změny.


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

ale joo, pakárna, ale jde to.budou z toho ale dřív vředy.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.12.2013 10:46 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7907
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Hrozně rád bych to udělal jednoduše, ale problém je v tom, že odkaz z YOUTUBE je pokaždé trochu jiný.

Ale obecně vidím, že to lidé zvládají. Díky všem za pomoc s vysvětlováním.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 15.01.2014 23:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2014
Příspěvky: 9
Zdravím,
uvažuje se také o něčem podobném pro vimeo.com? Případně lze video vložit jako html kód např pomocí iframe?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 16.01.2014 9:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Zatim to tu nemame, ale principielne by to nemel byt problem. Zkusim pohledat, jak by mel tag pro vimeo vypadat a treba to s Tomasem nejak dame do kupy.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 16.01.2014 10:57 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7907
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
floop píše:
Zdravím,
uvažuje se také o něčem podobném pro vimeo.com? Případně lze video vložit jako html kód např pomocí iframe?



Ahoj
Myslím si, že to prozatím nemá cenu.
Udělal jsem si statistiku od 1.1.2014
Youtube: přes 200 vložení videa (zde jsem nepočítal citace)
Vimeo: 4 vložení videa. (vpodstatě jsou jen dvě, protože každé vložení bylo ocitováno)

Takže poměr je dost zdrcující. Pokud se ukáže zájem o vkládání videa z VIMEO, tak script bude nasazen.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 16.01.2014 12:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2014
Příspěvky: 9
TomasC píše:
Ahoj
Myslím si, že to prozatím nemá cenu.
Udělal jsem si statistiku od 1.1.2014
Youtube: přes 200 vložení videa (zde jsem nepočítal citace)
Vimeo: 4 vložení videa. (vpodstatě jsou jen dvě, protože každé vložení bylo ocitováno)

Takže poměr je dost zdrcující. Pokud se ukáže zájem o vkládání videa z VIMEO, tak script bude nasazen.


OK, dík za rychlou odpověď :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz