Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 10.11.2011 22:23 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Protože mi píše dost lidí o času, tak jsem si napsal prográmek (no spíš jen SQL příkaz), který automaticky přenastaví všem uživatelům, kteří budou chtít, změnu času při přechodu zimní/letní (a obráceně) čas.

Jak dá uživatel najevo, že to tak chce učinit???

Je to jednoduché. Pokud si vyplníte bydliště, tak součástí vyplnění musí být ČR nebo SK. Tím script pozná, že v tom místě se čas mění a čas změní.

Pokud bydliště uvádět nechcete, tak stačí jen ČR nebo SK do položky bydliště.

Jestli ani to nechcete, tak si budete muset čas přehodit sami. :wink:

To, že to někomu s již vyplněným ČR nebo SK v bydlišti přehodí čas, aniž by třeba chtěl, je politování-hodná záležitost. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.11.2011 22:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2010
Příspěvky: 1277
Nevím co dělám blbě, ale mně se ukazuje furt, že tento příspěvek od TomasC je z 22:23, což bylo před 23 hodinama :D. Takže mně se to teda nezměnilo :-(.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.11.2011 23:00 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Script jsem ještě nespustil, budu ho spouštět JEN při přechodu čásů.

Není to automatické, ale ručně spouštěno.

Pustím to zítra, až si to lidi přenastaví.

Pokud to chce někdo hned, tak ať si to nastaví zde: ucp.php?i=174


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.11.2011 0:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.5.2011
Příspěvky: 183
Bydliště: Praha
To to fakt PHPBB neumí líp?

_________________
Alpha 1500 a nějaký ten plackolet /* T9X (ER9X) */


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.11.2011 10:34 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Umí, ale to by vyžadovalo instalaci doplňku. A to nehodlám dělat, aby se zahlcoval server věcmi, které jsou třeba 2x ročně.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 12.11.2011 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
No já nevim proč tu furt někdo bazíruje jestli někde vidí, nebo má čas o hodinu víc nebo míň. Mě stačí datum a jestli to bylo v jednu ráno, nebo odpoledne je mě šuma fuk.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.11.2011 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2388
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
:roll: Ahoj kluci.
Já mám bydliště, takže bych měl mít čas OK. Jo mám, ale když ho srovnám s odpovědí, je to podle času úplně jiném. Tzn. teď je zimní a já vidím odpověď v letním. Co dělám špatně?
OK53

_________________
Ventus 2cx (6m)-11,55 kg, elektro / Stork 8 (3,82 m) / Futaba T18 SZ / Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8 /


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.11.2011 10:48 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Není to automatické, ale ručně spouštěno.

Takže si to přehoď tentokrát ještě ručně. Na jaře to půjde samo.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.11.2011 11:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2388
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
:D Díky. Počkám si na jaro. :D

_________________
Ventus 2cx (6m)-11,55 kg, elektro / Stork 8 (3,82 m) / Futaba T18 SZ / Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8 /


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.10.2012 21:52 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Máte správně nastaveno??


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2012 0:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Musel jsem si to prenastavit ruco fuco...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2012 10:06 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
A to proto, že nemáš v bydlišti ČR. Kdyby jsi měl, tak jsem ti to přehodil pomocí SQLka. Což u 85 lidí (včetně mě proběhlo).

Ještě jsem musel vyčistit cache, aby se to projevilo globálně.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2012 10:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.9.2011
Příspěvky: 1160
Bydliště: Brno, ČR
Tak jsem si ČR taky do bydliště doplnil, takže snad příště.

TomasC píše:
To, že to někomu s již vyplněným ČR nebo SK v bydlišti přehodí čas, aniž by třeba chtěl, je politování-hodná záležitost. :wink:


Nebylo by lepší to prostě přehodit všem a udělat politování-hodnou záležitost z přehození i těm, co by to nechtěli? Podle mě, kdo ná nastaveno časové pásmo UTC+1, tak buď je to Evropan. Na zdejším fóru nejspíš z 99.9 % Čech nebo Slovák. Těm by se automatický přesun hádám líbil. No a pokud nežije v našem časovém pásmu, tak ho má patrně nastaveno proto, aby věděl, kolik tady máme hodin. Takže tam by se to hodilo taky.

Já bych tedy hlasoval (kdyby se hlasovalo) pro to přehodit to všem, co mají nastaveno odpovídající časové pásmo.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2012 10:16 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7758
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Lidi jsou šikovní a jistě si to nastaví samostatně. Pokud to někdo chce udělat automaticky, tak nechť si vyplní bydliště.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2012 21:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.8.2008
Příspěvky: 209
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 0
Hoj, diky za dalsi fajn upravu, mam jeden maly navrh na zlepseni, ktera by podle me nemela byt slozita. Jak je v nastaveni ten radek zimni\letni cas a ty dva radiobutonky, tak jeste za nima zobrazit aktualni cas podle toho nastaveni, podle ktereho jednoduchym porovnanim s casem ve windowsu uvidim, jestli to mam dobre ;) Jestli blbost nebo zbytecnost, nekamunejte me :)

_________________
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz