Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 9:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 625
Bydliště: Vsetín
jag42: taky se mi to občas stává. Naučil jsem se používat záložky (pravý klik a otevřít odkaz na nové kartě v Chrome nebo Otevřít v nové záložce). Geniální a jednoduché :wink:

edit: walter2 byl rychlejší...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 9:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 1360
Bydliště: Meziměstí
Díky za rady, asi budu muset přejít na jiný prohlížeč a zvyknout si na změnu. Jinak na všech jiných stránkách jsem dosud s IE problém nezaznamenal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 11:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
jag42 píše:
Díky za rady, asi budu muset přejít na jiný prohlížeč a zvyknout si na změnu. Jinak na všech jiných stránkách jsem dosud s IE problém nezaznamenal.

No tak ty si psal že má vlastně IE8 tak je možné že v ňom už to není, ale když jsem měl starší IE tak mi tam občas něco nefungovalo.. :wink:

_________________
*![>>(Vety)<<]!*


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 13:58 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.4.2008
Příspěvky: 2255
Bydliště: Královéhradecký kraj
walter2 píše:
Já osobně si témata, která si chci přečíst otevírám do nové záložky. Pak neřeším tlačítko zpět vůbec.
Jo, ve Firefoxu to řeším taky tak. Pomocí CTRL+myšítko si všechna témata, které mě zajímají nejdřív otevřu v nových panelech a po přečtení je zavírám aniž bych se někam vracel :)

_________________
OPTIC 6 2,4Ghz Assan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 14:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.8.2005
Příspěvky: 3578
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Zkus místo CTRL+myšítko použít kliknutí na kolečko.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 15:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.2008
Příspěvky: 1706
Bydliště: Praha Kunratice
IE ma jednu jedinou vyhodu - dodrzuje vsechny bezpecnostni standardy, takze je vhodny na internetbanking a podobne operace - i z toho duvodu ze je temito aplikacemi plne podporovany, coz u ostatnich prohlizecu bohuzel nemusi platit.

Jinak na normalni browseni po netu cokoliv jineho - Chrome (s nainstalovanym Vanilla pluginem na whitelistovani keksu :D ), Operu apod. ...na a na tvorbu vlastnich stranek Firefox, tedy aspon dokud nebudou vsechny potrebne pluginy predelane i pro Chrome

_________________
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 19:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
jio píše:
Zkus místo CTRL+myšítko použít kliknutí na kolečko.

Jo to taky funguje..Taky to tak někdy dělám..

_________________
*![>>(Vety)<<]!*


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 20:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 1360
Bydliště: Meziměstí
Klik na kolečko nemá chybu a funguje. Jsem rád, že si nemusím zvykat na jiný prohlížeč.
Díky všem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 20:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
jag42 píše:
Klik na kolečko nemá chybu a funguje. Jsem rád, že si nemusím zvykat na jiný prohlížeč.
Díky všem

Takže zůstaváš na IE..?

_________________
*![>>(Vety)<<]!*


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 23:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 1360
Bydliště: Meziměstí
My starší lidé většinou nemáme rádi zbytečné změny, tak asi zatím ano.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011 23:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
jag42 píše:
My starší lidé většinou nemáme rádi zbytečné změny, tak asi zatím ano.

Jo v pohodě.. :wink:

_________________
*![>>(Vety)<<]!*


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.02.2011 10:25 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7951
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Jak máš zaškrtnuto v Nástroje, Možnosti Internetu, Obecné, Historie procházení, Nastavení??

Pokud tam máš "Při každé návštěvě stránky", tak se mi to chová jak píšeš. Pokud dám "Při startu IE", tak OK.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.02.2011 15:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 1360
Bydliště: Meziměstí
Měl jsem nastaveno "Nikdy", změnil jsem to podle rady na "Při startu..", ale nic se nezměnilo, skáče to furt na začátek stránky. Např. tyhle stránky jsou dost podobné a tam problém nemám:
http://www.spartaky.cz/Forums/viewforum/f=10.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.02.2011 15:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
Zkoušel jsem to v IE..A mám tam nastaveno automaticky a jde to jak má..Vratí se to tam kde jsem skončil..:wink:

_________________
*![>>(Vety)<<]!*


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz