Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.02.2011 18:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.4.2005
Příspěvky: 673
Bydliště: Louny
dneska to trhá rekordy, 15s na načtení stránky žádnej problém.. už s tím fakt něco dělejte, je to ostuda..


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.02.2011 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2003
Příspěvky: 1014
Bydliště: Praha 5 Lužiny
Obrázky: 0
Tak už je tu zase lenochod no dneska opet hrůza

_________________
https://www.youtube.com/user/blueangel222222/videos


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.02.2011 19:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Čeká nás zřejmě jen pláč a skřípění zubů :cry:


Naposledy upravil Drondys dne pon 28.02.2011 19:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.02.2011 19:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Problém už byl identifikován. Na serveru je málo paměti. Teď už jen záleží na tom kdy provozovatel konečně upgraduje železo. Z jiného serveru mám neblahou zkušenost, že tam to provozovatel nechal vyhnít a upgradoval železo až teprve systém úplně zkolaboval.

Pokud to půjde i zde touto cestou, pak nás tady čeká ještě řada měsíců kdy se budou prodlevy stále prodlužovat a prodlužovat a chyby "Fatal error..." budou stále častější a častější až to jednoho krásného dne celé zkolabuje a diskuse bude kompletně nedostupná a pak provozovatel snad konečně upgraduje železo, protože mu nic jiného nezbude, ale do té doby se ještě máme na co těšit nebo spíš netěšit. :cry: :cry: :cry:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.02.2011 20:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Lenochod postupně zpomaluje :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 7:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2009
Příspěvky: 446
Bydliště: Praha, ČR
Pripojuji se vetsinou pres mobilni Operu a je super, ze se mi nenacitaji obrazky a nez si prectu nektere vlakno, tak mi Opera hlasi nekolikrat nedostupnost serveru.. :(

_________________
Toro 900, Komet a Zlín Z-50 od Šadu, Slipso, Pylon 400, QuadCopter ve výstavbě


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 10:14 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7945
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
problém byl identifikován, sice o dost jinde, než ho identifikoval "DRONDYS", ale na řešení se čeká.

věřte, že i mě to dost rozčiluje.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 17:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2009
Příspěvky: 446
Bydliště: Praha, ČR
A povíš nám o co jde?

_________________
Toro 900, Komet a Zlín Z-50 od Šadu, Slipso, Pylon 400, QuadCopter ve výstavbě


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 17:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
j.e.n.i.k.82 píše:
A povíš nám o co jde?

Stačilo se podívat o stránku zpět v této diskusi a tam to už pověděl viz odkaz a citace. :wink:

http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=35523&start=50

TomasC píše:
...Tabulka je již moc veliká a nevejde se včetně indexových klíčů do paměti.

Tato informace je zde od 17. února. Dnes máme 1. března a provozovatel hostingu si od té doby zatím ještě stále nenašel čas k tomu to napravit. :wink:

Buď je tedy zbytečně nízko nastavené omezení množství paměti, které smí být pro zmíněný účel použito a nebo má server málo paměti k tomu, aby se to do ní vše vešlo. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 17:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
Drondys píše:
Buď je tedy zbytečně nízko nastavené omezení množství paměti, které smí být pro zmíněný účel použito a nebo má server málo paměti k tomu, aby se to do ní vše vešlo. :wink:


Je to sdílený hosting - běží tam minimálně ještě tohle http://www.rozhled.eu/?ip=81.2.195.55 Žádný rozumný admin sdílený server nenastaví tak aby jeden web dokázal sebrat prostředky pro všechny. No a pro fyzické přidání paměti je potřeba server nejdříve vypnout - a jak známo nejoblíbenější hra každého admina se jmenuje uptime a strašně neradi v ní prohrávají :-)
Navíc jestli to je stará mašina tak to už může být na maximu fyzické paměti a ostatně ani restart žádného staršího serveru nikdy není zcela bez adrenalinu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 19:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Kovboj píše:
Drondys píše:
Buď je tedy zbytečně nízko nastavené omezení množství paměti, které smí být pro zmíněný účel použito a nebo má server málo paměti k tomu, aby se to do ní vše vešlo. :wink:

Je to sdílený hosting - běží tam minimálně ještě tohle http://www.rozhled.eu/?ip=81.2.195.55 Žádný rozumný admin sdílený server nenastaví tak aby jeden web dokázal sebrat prostředky pro všechny. No a pro fyzické přidání paměti je potřeba server nejdříve vypnout - a jak známo nejoblíbenější hra každého admina se jmenuje uptime a strašně neradi v ní prohrávají :-) Navíc jestli to je stará mašina tak to už může být na maximu fyzické paměti a ostatně ani restart žádného staršího serveru nikdy není zcela bez adrenalinu...

Je potřeba buď zvýšit limity pokud jsou tam ještě rezervy a nebo holt doplnit fyzickou paměť. Pokud to běží na nějaké HW vykopávce a je to na hranici tak uptime/neuptime je holt čas na to přepřáhnout "novýho oře". :wink: :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 5534
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Nacelnici, dnes jsem napsal delsi elaborat a pri odeslani se to zkacelo a elaborat byl kdesi ve stoupe. Da se to u me nejak osefovat, kdyby stalo znova priste? Zkusil jsem ctrl C a ctrl V a nic.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 21:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2008
Příspěvky: 270
Bydliště: Podbořany
Jo ... Napiš si ho vedle v texťáku a pak ho sem jen nakopíruj. Když to padne, máš ho schovanej. :roll:

_________________
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Celeron píše:
Nacelnici, dnes jsem napsal delsi elaborat a pri odeslani se to zkacelo a elaborat byl kdesi ve stoupe. Da se to u me nejak osefovat, kdyby stalo znova priste? Zkusil jsem ctrl C a ctrl V a nic.
Jirka

Já používám webový prohlížeč Opera a tam to funguje celkem spolehlivě i bez nutnosti mít to v jiném texťáku.

Postup je následující

Pokud se stránka po kliknutí na tlačítku Odeslat ve webovém formuláři této diskuze nenačte ať už z důvodu příliš dlouhé prodlevy nebo dokonce z důvodu chyby viz po zápisu zde klasické chybové hlášení od serveru Fatal error, tak nechám tu stránku v záložce Opery zatím v tom stavu jak je aktuálně načtená tj. s tím chybovým hlášením a otevřu si totéž vlákno v další záložce Opery jen pro načtení.

V té další záložce Opery po načtení vidím jestli se v tom vlákně můj příspěvek objeví tj. zda se i přes to chybové hlášení správně uložil na serveru a nebo ne.

Pokud se příspěvek správně uložil pak je vidět v té druhé záložce jako načtený a je vše OK tj. tu předchozí záložku v Opeře s tím chybovým hlášením pouze uzavřu.

Pokud se příspěvek správně neuložil pak se v Opeře přepnu opět na tu záložku s chybovým hlášením a kliknu na tlačítku Zpět. Opera se na rozdíl od některých jiných prohlížečů vrátí zpět aniž by cokoli četla ze serveru tj. prostě zobrazí zpátky ten webový formulář i s jeho kompletním obsahem přesně v tom stavu v jakém byl v okamžiku kdy jsem kliknul na tlačítku Odeslat a tudíž mám opět možnost to odeslat znovu přesně ve stejném stavu a o nic nepřijdu.

Pokud toto tvůj prohlížeč neumožňuje zkus dočasně, než se tady na rcmanii tyhle problémy dořeší, začít používat webový prohlížeč Opera a budeš mít tento problém alespoň takto vyřešen. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 14:52 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 3078
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
Dnes se mi začala objevovat novinka:
Kód:
DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '540705008' for key 1

INSERT INTO nuke_bbsearch_results (search_id, session_id, search_time, search_array) VALUES(540705008, 'bff0b84eaf5e72dfa8b0b0f5c53f38f1', 1299073895, 'a:7:{s:14:"search_results";s:256:"6777, 20941, 22173, 22451, 23888, 26930, 28236, 30419, 30428, 30838, 31383, 32523, 32541, 33530, 33942, 34386, 34721, 34888, 35137, 35876, 35906, 35987, 36060, 36160, 36170, 36226, 36242, 36245, 36248, 36249, 36251, 36253, 36254, 36255, 36257, 36258, 36259";s:17:"total_match_count";i:37;s:12:"split_search";N;s:7:"sort_by";i:0;s:8:"sort_dir";s:4:"DESC";s:12:"show_results";s:6:"topics";s:12:"return_chars";i:200;}')

Line : 728
File : search.php

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz