Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Lenochod
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 5538
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Je to jen u me pripojenim a nebo vam taky nekdy otevreni vlakna na RCmance trva i nekolik minut? A odeslani prispevku taky a oprava prispevku jeste dyl.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.2.2007
Příspěvky: 239
Bydliště: ČR, Praha Západ
Mě to blblo včera odpoledne.

_________________
Mirek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2008
Příspěvky: 2199
Bydliště: Brno Veveří
Obrázky: 10
Zdá se mi to už dva dni takové zpomalené. :cry:

_________________
HTC evo3d


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2007
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha, Kunratice
Tady to jede normálně.

_________________
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Už jsem to psal v jiném vlákně - včera odpoledne to chodilo jako šnek - -arda1BOT

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lenochod
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 12:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Celeron píše:
Je to jen u me pripojenim a nebo vam taky nekdy otevreni vlakna na RCmance trva i nekolik minut? A odeslani prispevku taky a oprava prispevku jeste dyl.
Jirka

Podobné problémy už se tady řešily zhruba před dvěma měsíci a dělaly se k tomu i nějaké testy viz odkaz do tématu kde se o tom píše podrobněji, ale nebyly to až tak dlouhé prodlevy tj. spíš šlo o časy okolo 10 až 20s apod.. Já jsem si prodlev dlouhých několik minut zatím nevšiml, ale pokud je to patrné více lidem, tak kontaktujte přes SZ admina tj. TomasC, aby udělal zase nějaké testy z jeho strany pro odhalení příčin.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 13:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
Včera večer to stálo orpavdu za prd, trvalo to i 30s než to naběhlo.

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 13:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2009
Příspěvky: 245
Bydliště: Košíře, Praha
Taky se mi to dnes zda lepsi nez vcera. To bylo opravdu hodne pomale.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 15:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095
Dnes uz to chodi, ale vcera mi to napsalo, ze pripijeni k databazi trvalo vice nez 60s a kaput


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.02.2011 16:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
Včera to bylo nehorázně pomalý..! :(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 1:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Mohelnice, Olomoucký kraj
Nevím, nevyznám se v tom, ale co nějakej novější dobře běhající háv? Čiže novější verze fóra, popř. jinej rychlejší server?
Co vím, tak se nějak předělávalo Astronomické fórum, nebo Gunshop fórum...

_________________
"Nejde to zalepit nesprávně". Neznám slovo nejde!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 21:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
A opět - Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in /httpd/html/rcmaniacz/www/includes/functions_search.php on line 91 pořípadě nenačte vůbec - a koukám že nejsem opět sám -viz 3x stejná odpověď..... :cry: :cry: :cry: arda1BOT

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.02.2011 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Opět to stejný -zajímá to vůbec tady někoho? Já že bych se neunavoval to ani psát.... :roll: :roll: :roll: arda1BOT

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.02.2011 20:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2003
Příspěvky: 1014
Bydliště: Praha 5 Lužiny
Obrázky: 0
No dneska to je opravdu takový lenochod to i šnek by byl rychlejší než dneska 60 vteřin na zobrazení je opravdu dlouhá doba

_________________
https://www.youtube.com/user/blueangel222222/videos


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.02.2011 22:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 853
Konec to je..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz