Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: čtv 25.07.2013 16:53 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano TT 4 Beta je oficilane na play.
Zkusel jsem ji reinstalovat, vycistit cache ale stale na RCManii zlobi

hele uz se tim budou zabyvat TT tak uvidime
https://support.tapatalk.com/threads/ta ... 02/page-20

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 8:18 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Takze dle informaci z TT je problem s pluginem fora.

Vyjadreni zde

https://support.tapatalk.com/threads/ta ... ost-102978

a potom muj dotaz kam se ma admin obratit

https://support.tapatalk.com/threads/ta ... ost-103000

Prosim tedy admina o poreseni tohoto problemu, rad pak otestuji a podam zpravu.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 14:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Nemam zadne problemy s posledni betou TT... Jedu na androidu 4.2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 14:30 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ja mam A4.1.2 a vzdy kdyz jdu na upozorneni trva natazeni pres 20 vterin a pak mam vsechna upozorneni 2x

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 14:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Toto sei nedeje a to pouzivam TT na nekolika forech a to dost casto... Jak pres 3g tak pres wifi vse v poradku... Mozna slaby telefon a nestiha ti to


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 14:52 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Galaxy S3 asi bude stihat :wink:
Prave ze me to vsude funguje jen RCmania zlobi, premyslim jestli nemam ve foru nadrblej ucet

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 16:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Otestovano na tabletu od googlu a na sgs 2 a 4 co mame doma v rodine. Vsude bez problemu...

Jen teda nvm proc mas 4.1 android na sgs3 kdyz i na sgs s2 mam 4.2 :) navstiv xda developers, problem totiz muze byt i v zabugovane romce v telefonu, coz neni nic noveho u samsungu


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 16:22 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nebot pro S2 je 4.2.2 final a konec protoze se nedari 4.3 pro S2 poladit a pro S3 nebude 4.2.2 ale 4.3 s casti funkci S4.
Takze vsechny origo S3 jsou jen 4.1.2 nicmene by problem byl i u jinych for a to neni.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 16:33 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7769
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Chvilku jsem si o tom četl. Jestli to dobře chápu, tak je problém u "upozornění" kde jsou duplikované upozornění. Jinak vše OK.
Poslední dobou nejsem moc fanda TAPATALKu. Už jsem přemýšlel i o jeho likvidaci. Přináší to spíše starosti.

Mrknu se na to doma na Androidu 4.3.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 16:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
No upozorneni se me zobrazi 2x pod sebou v te zalozce upozorneni a nez se to zobrazi tak to trva 20sec a vice, ted jsem zkousel helpme ucet a to same sice natahuje rychle ale dvakrat

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 16:56 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jeste jsem zjistil zajimavou vec, kdyz se pripojim pres H+ nebo wifi a dam obnovu upozorneni na 10-20sec je pro me Rcmanie nedostupna jakokdyby prehlcena SQL. Pingy jsou v pohode 5-7ms ale stranka nenabiha, prosim admina jestli bychom to nemohli nejak odzkouset ze bych mu brnknul a testli bychom to.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 17:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
No mas to proste zacarovany ;)

Jsem klidne pro jeho zruseni,protoze mi to akorat zere cas a data na telefonu :)))


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 17:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.9.2009
Příspěvky: 1139
Bydliště: Brno sever
Zadny ruseni, data mam prakticky neomezena a ctu v MHD a obcas i na zachode :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: stř 31.07.2013 17:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
mhabr píše:
na zachode :)


To znam nejlepsi soustredeni :lol:

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tapatalk
PříspěvekNapsal: pát 02.08.2013 8:49 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5277
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tak muj problem jsem otestoval na dalku na pocitaci v olomouci tzn jiny internet a stanice a opravdu je na 10-20sec nedpstupna i na PC ktere na rcmanii nikdy nebyl. Zda se tedy ze muj profil je posozen a nacitani upozorneni na chvili zamestna php nebo sql tak ze neprima dalsi pozadavky. Co admine testnem to?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz