Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Špatné zobrazení
PříspěvekNapsal: stř 24.04.2019 12:50 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8889
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
[url=https://www.google.cz/search?client=opera&q=beta+1400+vyosení+motoru&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8]Z Opery vloženo ve Firefoxu[/url]


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné zobrazení
PříspěvekNapsal: stř 24.04.2019 12:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.9.2009
Příspěvky: 9
Bydliště: ČR
Kopírováno z Firefoxu, vloženo v OPERA.

_________________
Testovací uživatel. Díky za pochopení.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné zobrazení
PříspěvekNapsal: stř 24.04.2019 12:59 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8889
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
Osobně se mi zdá, že řešením by bylo kopírovat odkazy z jiného prohlížeče než je OPERA. Neříkám, že je to správné nebo ideální, ale je to řešení.
Jiné prohlížeče než opera vkládání do schránky VŽDY využitelné znaky. Ale je potřeba zkopírovat celou adresní řádku. Pro část to nefunguje...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné zobrazení
PříspěvekNapsal: stř 24.04.2019 14:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 4061
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Díky za rozbor. Máš pravdu, u ostatních dochází ke konverzi. Otázkou je, proč to tak opera má, když je taky postavená na Chrome.
Kód:
edge: https://www.google.cz/search?q=beta+1400+vyosen%C3%AD+motoru&ie=&oe=
chrome: https://www.google.com/search?q=beta+1400+vyosen%C3%AD+motoru&oq=beta+1400+vyosen%C3%AD+motoru&aqs=chrome..69i57j69i60l2.1087j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
MSIE-bing: https://www.bing.com/search?q=beta+1400+vyosen%C3%AD+motoru&src=IE-SearchBox&FORM=IEMAE2&pc=EUPP_
MSIE-google: https://www.google.com/search?q=beta+1400+vyosen%C3%AD+motoru&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:cs:IE-SearchBox&ie=&oe=
opera: https://www.google.cz/search?client=opera&q=beta+1400+vyosení+motoru&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

No, operu kvůli tomu určitě nezahodím. Opera má pro mě příliš mnoho výhod oproti zbytku. Spíš se uplatní to, že už znám příčinu a budu vědět jak to změnit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné zobrazení
PříspěvekNapsal: stř 24.04.2019 23:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6905
Bydliště: Moravský kras
Nevím jestli si můžu dovolit tady tlachat, když o tom Jio rozhoduješ, ale tady máš plugin do Opery, třeba se ti bude hodit... https://addons.opera.com/en/extensions/ ... erdecoder/

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz