V první řadě vás tady všechny zdravím
Proč zrovna předělávat Fenda?? Rozhodování bylo scela jednoduché. Máme doma na hraní 3 od značky Bruder.
První byl JD 7930
Druhý Fend 1050 --- Fend,prostě se mi líbí více a je větší
Třetí malý Class
Tahle přestavba je moje úplně první a to na RC ještě
Důvod je takoví, že mě už nebaví lozit po 4 na zemi
Hledal jsem na růných forech kdo kde co stavil,pár inforamací jsem našel ale je dost a to opravdu fakt dost věcí co nevím a nerozumím
Moje modelařina byla prozatím taková,že jsem stavěl jenom plastikové modely 1:35. Ohledně RC + přestavby od bruder na rc jsem totální začátečík... Prozatím by moje přestavba byla na etapi..
1 Etapa je plánovaná předelání imitačních světel na funkční světla -- spíše led diody,nebo něco podobného.
2 Etapa je ta hlavní. To je pohon. Tam hodně tápu co pořídít jako pohon zadních kol,jestli serva 360° nebo motory. Jedíné co vím,že bych použil servo na řízení + další servo na zadní hydrauliku. Možná když bude místo na přední závaží ale netuším jestli to tam všchno nacpu
Na úpravu je tam mnoho a mnoho věcí co se dá udělat a vyměnit za hezčí..
Proto se tady obracím na vás zkušenější a rady tipy a pomoc s touhle přestavbou.
Ani nevím na co se pořádně zatím ptát,takže otázky uvítám i od vás
Momentálně zatím pracuji na vývoji pneumatic které by se měli dát vytisknut na 3D tískárně + Přemýšlím jestli zainvestovat do hotového podvozku který už někdo vyzkoumal a vyrobil s Hliníku,jen pořizovací cena je dost vysoká
Takže přemýšlím jak s tím vydrbat
Momentálně me už nic nenapadá,ještě že bych vyrobil celý nový komín
Děkuji předem za pomoc a komentáře