Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 15:15 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 527
Bydliště: okr.Vyškov
Dají se někde sehnat plány Admiral II ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 16:07 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4401
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
Tento model (od pana Čížka) jsem stavěl před 35 lety v LMK Tachov - snad tam ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 16:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 533
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Je možné si ho objednat přes RCRevue.

http://eshop.rcrevue.cz/index.php?page= ... t&Itemid=1

Obrázek

Náhledy všech plánků od Čížka, jseou zde:
http://rc-model.rajce.idnes.cz/Almanach ... ava_Cizka/

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 16:20 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 2827
Bydliště: Bohumileč 15
Obrázky: 0
kozlik327 píše:
Dají se někde sehnat plány Admiral II ?

...napr zde:
http://eshop.rcrevue.cz/index.php?optio ... itstart=40

Nebo skusit uzivatele jardah62...mel by disponovat pdf verzi.

Nakonec bych se mozna postavil do rady i ja .... mam jak original papir plan, pdf i model( v rekonstrukci), viz napr: viewtopic.php?f=23&t=63799&start=0

MJ . z tech starsich veci muzu nabidnout jeste tohle: http://www.vekamodel.cz/historici/

veka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 16:46 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
veka1 píše:
... skusit uzivatele jardah62...mel by disponovat pdf verzi. ...

na 99% disponuje
na 99% pdf neposkytne
na 99% dodá papírový kvalitně tištěný plán

... a kdyby byl jooo zájem (alespoň 4 a více sad**), asi bych vyplodil frézované díly...

** = aby se alespoň trochu rentoval čas strávený překreslováním do křivek, neboť když si ho napočítám, budou mně mít lidi za magora a vydřiducha :-)

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 17:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 527
Bydliště: okr.Vyškov
OK. objednám u RC revue. Díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 10:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 533
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
... a kdyby byl jooo zájem (alespoň 4 a více sad**), asi bych vyplodil frézované díly...


To by byl dobrý počin :-)

Admirál je velmi elegantní.
http://rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=5460

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 18:19 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
mám 2x tif soubor a jukám do toho... když se na to dobře vyspím, zkreslím to v Corelu do křivek, tedy jen ty frézovatelné díly. Je to krásné éro, míval jsem ho - http://www.jyrry.cbcnet.cz/historie.htm ... buuuu, to je už dávno....

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 20:08 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 527
Bydliště: okr.Vyškov
šlo by zřejmě o žebra křídla a výškovky a nebo i něco na trup?Moc tomu nerozumím,dík, kozlík 327.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 22:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
co vidím, tak žebra křídla, výškovky a směrovky, dále přepážky trupu, zesílení trupu (překližka 1mm), pár tvarových dílů. Ale upravil bych to na 2 funkce - plovoucí výškovku a ne "T" ale klasiku tak v jedné třetině směrovky (původně to je jednokanál...).

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 23:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8058
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
jyrry píše:
Ale upravil bych to na 2 funkce - plovoucí výškovku a ne "T" ale klasiku tak v jedné třetině směrovky (původně to je jednokanál...).

Ovládanú výškovku ano, ale zachovať T

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 23:28 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 527
Bydliště: okr.Vyškov
také bych se přimluvil za " T" ,ale to snad pro stavitele nebude problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 23:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Ok, nechám to tak.
takže do seznamu připisuju Laco.... :-)

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 23:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
je fakt že to dobře vypadá - http://aviarium.files.wordpress.com/201 ... 13_004.jpg

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Admiral II
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2014 23:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 527
Bydliště: okr.Vyškov
také jsem ho kdysi měl a dělal na něm elektropohon,ale to byly začátky bez regulace.Někde pohledám foto.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz