Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 12:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Tam by měl být odběr tak 23A . Jaký máš nastavený rozběh?

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 13:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
arda1 píše:
Tam by měl být odběr tak 23A . Jaký máš nastavený rozběh?



Tedka ti nerozumím?Rozběh???U čeho?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 13:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Na regulátoru-pokud jde nastavit.

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
arda1 píše:
Na regulátoru-pokud jde nastavit.



Je tam spin 44 tak nevím jestli to jde nastavovat..pokud vím,tak aktivuji brzdu přes vysílač...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Na spinu 100% jde.

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
arda1 píše:
Na spinu 100% jde.



A jak se to dělá?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Nejlíp asi přez Jetibox- já svý Mastery programuji přez Progbox a paráda-dá se nastavit téměř vše. Jestli to půjde u Spinu napípat vysílačem nevím-koukni se do návodu. :wink:

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
arda1 píše:
Nejlíp asi přez Jetibox- já svý Mastery programuji přez Progbox a paráda-dá se nastavit téměř vše. Jestli to půjde u Spinu napípat vysílačem nevím-koukni se do návodu. :wink:




Jeti box jde jenom u 2,4 nebo i u 35mhz?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 16:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
S tím jestli máš 35 nebo 2.4 to nemá nic společnýho- píchneš do něj regl jako takový. :wink:

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 17:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
arda1 píše:
S tím jestli máš 35 nebo 2.4 to nemá nic společnýho- píchneš do něj regl jako takový. :wink:



A tam se přes ten box dá nastavit upně vše?I brzda?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 17:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Ano časování ,rozběh,brzda a dalších x věcí- :wink: http://www.jetimodel.cz/data_downloads/ ... z_2007.zip

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém...
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009 21:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
buker007 píše:
Mám cularise a kope mi to do výškovky když přidám motor... nevím co stím...


mozna vim co s tim.....
vezmi ten regulator a hodne daleko ho zahod, nebo rozmlat kladivem

me se stalo to same s EG PRO, pri pridani na plny plyn mi to samo
vyhodilo plnou vychylku na kridelkach a model jsem vyhrabaval z oranice.
po postaveni druheho kam jsem bohuzel dal ten samy regl se situace
opakovala tentokrat nastesti bezpecne vysce, takze po overeni ze to dela
regl a pouze na plny plyn jsem mu kladivem vysvetlil, ze uz to delat nebude :twisted:
dal jsem tam Turnigy Plush 30 a od te doby klid


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém...
PříspěvekNapsal: úte 27.10.2009 7:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
malcomx píše:
buker007 píše:
Mám cularise a kope mi to do výškovky když přidám motor... nevím co stím...


mozna vim co s tim.....
vezmi ten regulator a hodne daleko ho zahod, nebo rozmlat kladivem

me se stalo to same s EG PRO, pri pridani na plny plyn mi to samo
vyhodilo plnou vychylku na kridelkach a model jsem vyhrabaval z oranice.
po postaveni druheho kam jsem bohuzel dal ten samy regl se situace
opakovala tentokrat nastesti bezpecne vysce, takze po overeni ze to dela
regl a pouze na plny plyn jsem mu kladivem vysvetlil, ze uz to delat nebude :twisted:
dal jsem tam Turnigy Plush 30 a od te doby klid




Díky...dám tam spina 44 a dám tom k tomu maxbec a tenhle régl půjde do koše...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 15.11.2009 10:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2009
Příspěvky: 125
Bydliště: Jičíněves
Abu píše:
Nebo nejak jinak "zprasena" elektroinstalace.
Mimochodem - to je to ero co nosi tu kameru+vysilac obrazu ??



Ano...to je to letadlo.... posílám odkaz na stránky...

http://rc-fpvmilan.svet-stranek.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 15.11.2009 10:53 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
Ja jen ze kamera, jeji napajeni, a hlavne ten vysilac muzou byt dalsim zdrojem rusni na palube.

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jyrry a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz