Reklama

 



Pravidla fóra


Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prechodka 400 - 250V
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 10:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 567
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 46
Ahoj.
Sorry za blbú otázku.
Môžem na občasné kratšie použitie na dvore - wapka/vertikutátor /proste do cca 1,5kW/ použiť túto redukciu z hornbachu?
Z elektriky neviem nič a hlavne nie z bezpečnostných noriem. Typ 400V zástrčky pasuje do mojej v plote.
Čo som pozeral hrubý kolík je uzemnenie, vpravo tenší kolík dole je modrý a vľavo dole je čierny. Ostatné dva tenšie kolíky hore sú zakončené slepo.
Ľ.

Příloha:
20200324_094139.jpg
20200324_094139.jpg
[ 50.04 KiB | Zobrazeno 704 krát ]


Příloha:
20200324_094338.jpg
20200324_094338.jpg
[ 42.87 KiB | Zobrazeno 704 krát ]



Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechodka 400 - 250V
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 14:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2016
Příspěvky: 284
No jestli to je na 16A tak klidně bez obav.

_________________
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechodka 400 - 250V
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 14:30 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3387
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
No hlavní je, abys měl v té zástrčce , do které to strčíš, měl správně zapojený nulák a zem. Odkontroluj to.
U starších objektů se používala jen zem a někdo mohl vyměnit čtyřkolík za pětikolík a špatně zapojit. Potom bys neměl zemněný ani tohle.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechodka 400 - 250V
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 567
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 46
no ona tá zástrčka je za hlavným ističom a elektromerom s plombou, tam sa nedostanem, to som chcel pozrieť hneď.
Ďakujem.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechodka 400 - 250V
PříspěvekNapsal: pát 27.03.2020 6:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 355
Bydliště: ČR
Zdravím,
hlavně se koukni, kde ta zásuvka má 3 fázový jistič, který musí mít 16A. To co píšeš, tak zavádí k tomu, že si někdo může myslet, že jistič u elektroměru je pro tu zásuvku.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz