Pravidla fóra


Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chrumkava koza na kurati.
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 0:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5346
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
pepin píše:
já si myslím, že když mi to z remosky nekřupe, bylo tam hodně vlhko.

A máš na Remosce originál 3-4 dutý nejty, co spojují dolní a horní díl topnýho víka? Já jsem ji jednou po opravě spirály jen sešrouboval mosaznejma M5 šroubama a máti mě po asi trojím pečení hnala svinským krokem. Pekla blbě, vše bylo příliš "mokrý" a tak jsem musel Remosku předělal na dutý nejty a byl klid, pekla stejně jak za mlada. :)
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Chrumkava koza na kurati.
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 1:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10416
Bydliště: praha 5
Celeron píše:
A máš na Remosce originál 3-4 dutý nejty, co spojují dolní a horní díl topnýho víka? Já jsem ji jednou po opravě spirály jen sešrouboval mosaznejma M5 šroubama a máti mě po asi trojím pečení hnala svinským krokem. Pekla blbě, vše bylo příliš "mokrý" a tak jsem musel Remosku předělal na dutý nejty a byl klid, pekla stejně jak za mlada. :)
Jirka


dutý, ale jak jsem byl prvotně zvyklej z klasický trouby pořád a pravidelně podlejvat, aby se to nepřipeklo, tak jsem prvotně podlejval opět jak divej, jenže z remosky se vlhkost moc neodpařuje, v podstatě vubec

ted už v remosce vubec vodou nepodlejvám, maximálně ke konci pečení, když se zdá, že maso pustilo málo štávy.

rozhodně netvrdím, že kdo nepeče v remosce, tak se nenají, ale od té doby, co peču v remosce, tak už nemusím cca 2 hodiny sedět s kytarou u trouby, abych nezapoměl že něco peču a když se tomu nebudu věnovat a podlejvat, zase z toho bude jen připečenej uhlík :lol:

ale když dám do remosky hodně brambor a na to kuře, tak ty brambory pustí tolik vody, že se na kuřeti křupavá kurka neudělá.

ta vlhkost se tam prostě drží a myslím, že bych opravdu musel ke konci pečení ty brambory a štávu vyndat a dopéct pouze to kuře--na to samozřejmě prdim, když mám jo chut na křupavou kurku na kuřeti, prdnu ho do remosky jen na sul a to je na jistotu.

v každém případě co se týče chlapského pečení--z remosky opravdu veliké nadšení, v troubě jsem byl schopný spálit i kdybych v ní vařil čaj.

mám i starou prehistorickou remosku, kde je plotýnka dole i nahoře, zatím jsem ji ale nezkoušel, hlavně mi to už přijde zbytečně složité na to, že vím stejně prd, co vubec tvořím a vytvořím :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Exabot [Bot], TERAZKY a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz