● Nejen Li-Ion (-Pol), ale více všechny akumulátory (sekundární baterie = nabíjecí) mohou být použity v zařízeních, co mají menší nároky na odebíraný proud.
● Omezení je, že jdou nabíjet, a že samo-vybíjecí proud je za velmi krátkou dobu nevybije.
● Pokud mají primární baterie (nenabíjecí) důkladně udělaný těsný obal jdou opatrně taky nabíjet. Nejlépe v regenerační režimu nabíjení je přerušováno krátkým vybíjení. Zjednodušeně se v jednocestném zapojení dioda překlene odporem pro malý vybíjecí proud. Pokud se nabíjí déle bez dohledu např. Pb accu v garáži je dobré tam mít relé které obvod odpojí při výpadku nabíjení. Jinak dojde při výpadku 230V k nechtěnému vybíjení.
● Nevím proč, ale uvedený odkaz odmítl mé připojení se zprávou: Vaše připojení není soukromé, možnost odcizení citlivých údajů. Přes odkaz získaný od Google (cevaro využitelná kapacita) nic nenamítal. A připojil se.
● Začala mne zlobit baterka v ntb při zapínání zpráva: Vaše baterie musí být "viminena". Je tam Li-ion 11,1V, 6 článků, 5 200mAh, tedy 3S2P. Bohužel ani zdroj připojený před zapnutím nedává potřebný proud. Ta hláška mne otravuje. Výdrž na tuto starou baterku jsem zatím nezkusil.
● Uvažuji co se starou po výměně. Možná její rozdělení na dvě sekce 3S1P a paralelním spojení každého článku se superkapacitorem. Zhotovit si ve vhodné geometrii něco jako je
3S Battery Active Equalizer, Capacitor Type DC2.7‑4.2V nebo paralelně ke každému článku napřímo Super Capacitor Ultra Farad Graphene Super Capacitor 4.2V 4000F Hybrid Battery car audio capacitor Zatím jen úvaha. A asi ne do ntb, možné škody by byly násobkem ceny za nonou náhradní baterii.