RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Beta 1400 pro Phoenix RC v3
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=21&t=45635
Stránka 3 z 3

Autor:  kachnacicek [ pát 15.02.2013 11:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

jano101 píše:
TO: kachnacicek

tak ty tvrdíš že ti tá beta 1400 ide ???? čiže normále ovládaš i krídelká ????
tak sa pozri prosím akú máš verziu Phoenixa - to je dôležite!!!!


Ano, beta mi tam funguje, jen chodí hrozně "živě".
Verzi Phoenixu mam 4.0.k.
Až dojdu domů, mužů udělat krátký video, kde je vidět jak létá.

/e Ještě to můžu doma zkusit na Win8, co to bude dělat, ale nemám tam Phoenix, tak ho tam musim kopnout.

Autor:  jano101 [ pát 15.02.2013 11:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

dobre a potom ak urobíš video aktualizuj na verziu m pom vyskúšaj
ak by to išlo poprosil by som o model :) v rare

Autor:  jano101 [ sob 23.02.2013 18:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Takže pozitívne info pre všetkých čo by chceli mať Betu 1400 vo Phoenixe

veľmi ma trápilo že prečo to nejde po vyskúšaní všetkého možného i nemožného som nebol úspešný tak som to uzavrel s tým že to musí byť tou verziou 4.0.m ale nie je :)

teda funguje to i s posledným update!!!

mal som reinštalačný víkend tak som skúsil nasledovné:
na čistý comp som nainštaloval Phoenixa verziu 3 a vyskúšal tam dať easystar_Beta_1400.pxv
a div sa svetu jede to !!!!
začal som postupne aktualizovať - stále ide to
až na poslednú verziu 4.m
čiže už bolo jasné že to ide
lenže otvoril som model
že ho idem upraviť v tom vyskočila hláška "getNumber - invalid value" a bolo po zábave :(
tento bod sa môže na rôznych počítačoch meniť
na jednom to pôjde bez zvuku a bez krídelok na inom sa model nebude dať ovládať vôbec
faktom ostáva že to nejde

A teraz prichádza rozlúštenie nestačí len zmeniť easystar_Beta_1400.pxv za nový ale treba vymazať adresár Settings samozrejme tým pádom sa vám zmažú nastavenia Tx ale čo po tom keď pôjde Beta že :D a následne tam dať nový easystar_Beta_1400.pxv a upravte si ho tak aby bol len na čítanie

následne prejdite sprievodkou kalibrácie vysielača a máte to HOTOVO!!!!
ilustračné video nie moje



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Autor:  Lolin [ úte 17.09.2013 18:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

[quote="Kissman"]Pro zacatecniky kteri zacinaji s modelem Bety 1400 jsem pripravil upraveny model EasyStara na parametry Bety. Model nejde primo v Phoenixu editovat (prisel by moznost rizeni kridelek).

Ahoj z Ostravy a díky za dobrou práci. Chodí super na Phoenix 4 a W7 i s křidélky. Neobjevil se zatím ten skin na Betu?

Autor:  z.zemanek [ pon 30.09.2013 20:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Nevím proč,ale po natažení dle popisu mám plyn reversován, stejně klapky a výškovku.Směrovka je jak má být.NECHÁPU!!!
Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval celý PHOENIX 4.0 a to samé se děje dál.Je to pouze u BETY 1400.Je pravda že jsem chytil virus "POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY" a to dvakrát během jednoho týdne(to je svině par-exalans), a myslel jsem si,že jsem se jej zbavil. Nakonec jsem přeinstaloval celý nojbuk a zase je to naruby (mám legální sedmičky).Pokud s tím má někdo zkušenost,tak co s tím a proč je to reversované. Před odchytem virusu to chodilo OK,po přeinstalaci tam asi něco zbilo ale nevím kde se to tam vzalo i po formátu disku a kudy z toho ven, či spíše pryč.

Bez smajlíka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak nasranej smajlík jako já ještě není, ale možná ho ještě někdo namaluje.

Autor:  z.zemanek [ pon 30.09.2013 20:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

A ještě pro Kissman
Fotky BETY ti nikdo neposlal???
Jaké chceš a kolik a z jakých úhlů a v jakém rozlišení a může tam být moje palice nebo radši bez ní a nebo s mojí manželkou(je mnohem hezčí než já a to říkejí všichni) pokud mám zafáčovaný čumák izolačkou tak to mám zretušovat nebo ta izolačka navadí a nebo ji mám odmotat na nebo koupit nový trup a nebo ..................................cokoli

Autor:  simonik [ úte 11.11.2014 22:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Ahoj. A kam se to vmá instalovat ve Win 8.1?

Dal jsem to do adresáře c:\Users\simon_000\Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing\easystar_Beta_1400.pxv
V adresáři variants jsou ale soubory *.var.

Dík

Autor:  Majky007s [ čtv 03.12.2015 16:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

pánové nevíte jaké heslo je na uložto na ten soubor s betou? nejde mi to stáhnout popřípadě funguje to na phoenix v5?

Autor:  MirasQC [ pon 04.04.2016 21:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Zdravím chtěl bych vyzkoušet simulátor na betu 1400 - poradíte co stáhnout a jak upravit.Moc se v tom nevyznám.Předem děkuji

Autor:  tora [ čtv 19.10.2017 21:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Ahoj, bylo by možné zase někam nahrát data Bety pro simulátor Phoenix? Starý odkaz na uložto není po tech letech už aktivní.
Díky

Autor:  maska54 [ sob 20.06.2020 14:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3

Zdravim Všechny ten odkaz na upravenu betu na uložto u ž není mohlby mě ji prosim někdo poslat na email Diky všem

Stránka 3 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/