Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 03.02.2012 17:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
Uprava motoru bude nasledovat v nove verzi. Byl sem upozornen ze je to moc zive :) Jinak ja mel ES rozmery a hmotnost uplne jinde ;)

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2012 9:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 236
Bydliště: Praha Liboc
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (4)
Tak teď jsem to vyzkoušel ve WIN7 a v pohodě, lítá to jako drak !
Ve WIN XP, jak jsem psal, to nechodí ale navadí mi to.
Zřejmě je chyba někde v mém PC ale nebudu po tom pátrat, když to chodí v ntb s WIN7
Dobrá práce !!! :D :D :D :D :D :D :D :D
To snad popřemýšlím o tom, že bych se pustil do podobné akce pro EG Pro.
Ještě by to chtělo vědět, čím tam "vsouvají" ty modely letadel. Na krajinu je sw PhoenixCreator a jak jsem někde četl je to docela pracné. S letadlem ( novým modelelm ) by nemusel být problém jen vědět "know how" :)
P.S. Díky za SZ.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2012 11:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Kissman píše:
Uprava motoru bude nasledovat v nove verzi. Byl sem upozornen ze je to moc zive :) Jinak ja mel ES rozmery a hmotnost uplne jinde ;)

Ten výkon motoru bych nechal (mě to byhovuje), jen ty rozměry a váha. Zdá se že, co počítač to nějakej jinej problémek. Jestli jsi nastavil rozměry a váhu podle Bety, tak proč já to mám stejně s ES, to nechápu.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2012 17:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Teď jsem koukal na to detailní nastavení a je to ok. Rozměry a váha. Buď jsem měl včera vidiny, nebo jsem čučel jinam :mrgreen: . Jen nikde nevidím úpravu délky trupu. Nebo zase koukám jinam?

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2012 21:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2011
Příspěvky: 215
Bydliště: Most
no tak mam smulu udelal jsem podle navodu a Betu tam nevidim, s winXP mam asi smulu, skoda.

_________________
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2012 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
na Windows XP je potreba nahrat soubor do jine slozky nez u Windows 7 viz. viewtopic.php?f=21&t=45635&p=763469#p763469

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 21:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2011
Příspěvky: 76
Bydliště: Lib. kraj
Obrázky: 10
Zdravim, pekna prace pane. Neslo by zaridit i betu do aerofly profesional deluxe? Diky a letu zdar


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 26.08.2012 16:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 124
zdravim ,mam ten isty problem ako SUMIK iba ze na win7,neviete niekto kde moze byt chyba ,nejaky ovladac alebo co.Ostatne lietadla mi idu normalne len tento nie ,packy nereaguju da sa len hodit nic viac.Prosim hlavne autora ci nema nejake riesenie.Dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 28.08.2012 11:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.2.2012
Příspěvky: 79
Bydliště: Uherske Hradiste
Dělalo mi to taky problém v XP, ale nejspíš sem na to náhodou přišel jak to rozjet. Vybrat Betu. Je ve Fixed wings-Multiplex easystar -beta_1400. Nefunguje nic, najet na model, upravit, odkliknout hlasku, vidite nastaveni.Já trošku pohýbal nastavením obtížnosti,dal zpět na 50. Když sem rozklik "Varianta" tak se mi objevila "Beta_1400_copy". Vybrat, Hotovo, funguje jak má. Doufám

_________________
T9x Open9x, Beta 1400 v3, F4F Wildcat PZ, X525 + Crius MultiWii SE, A10 50mm EDF
Himoto Zenit MT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 28.08.2012 23:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 124
Tak som to skusil ako pises ale nic sa mi tam neobjavilo ziadne Beta 1400 copy ale ak vyberiem brushle alebo standart tak tam sa mi kopie vytvoria .Mal si zaskrtnute"len na citanie" ako odporuca autor?Inak ak som pohol tymi percentami asi na 53 tak to uz zacalo fungovat ale bez klapiek iba ako easystar.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 29.08.2012 14:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.2.2012
Příspěvky: 79
Bydliště: Uherske Hradiste
Měl jsem to zaškrklé jen pro čtení. I mě se zdá že funguje nějak divně, ale jsem totální začátečník a tak letadlo ani nemám, tak nemůžu poznat jestli to je dobře nebo ne

_________________
T9x Open9x, Beta 1400 v3, F4F Wildcat PZ, X525 + Crius MultiWii SE, A10 50mm EDF
Himoto Zenit MT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2012 15:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.11.2012
Příspěvky: 85
Bydliště: Pardubický kraj
čaute, chci se zeptat, bude mi to fungovat i na Phoenix RC Pro V4.0 ? :)
Díky Martin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: ned 16.12.2012 13:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.6.2011
Příspěvky: 120
Obrázky: 0
Cawess tak i ja by som sa rád opýtal prečo mi to nejde ? teda moidel sa nedá ovvládať

mám Phoenixa 4.0m + posledné aktualizácie
OS win 7 64bit
súbor easystar_Beta_1400.pxv som dal do adresára ako je v návode C:\Users\meno užívatela\Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing
zaškrkol som len na čítanie
Betu 1400 som aj v zozname našiel ale ak ju dám nedá sa ovládať tj. jediné čo funguje je potenciometer -ten sa správa ako plyn nič iné nereaguje

ak by som chcel ísť do nastavenia vo Phoenixe Model/Upraviť tak vyskočí chybová tabulka "geNumber - invalid value"

ak som odškrkol "len pre čítanie " tak som mohol editovať a dostal som sa na to aby som už mohol betu ovládať ale bez krídelok

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2013 21:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.2.2013
Příspěvky: 4
Bydliště: Hradec Králové
Zdravím!
Parádní práce!
Mě to na win7 64bit (Home premium) chodí výborně.
Měl bych otázku, lze něco udělat s tím, že mi beta chodí hrozně do výšky + mi přijde dost přehnaný výkon motoru :-)

každopádně perfektní práce :-)

Děkuju za odpověď.

_________________
Thunderbolt P-47
Beta 1400 (coming soon)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 13.02.2013 12:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.6.2011
Příspěvky: 120
Obrázky: 0
TO: kachnacicek

tak ty tvrdíš že ti tá beta 1400 ide ???? čiže normále ovládaš i krídelká ????
tak sa pozri prosím akú máš verziu Phoenixa - to je dôležite!!!!

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz