Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 18:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
Pro zacatecniky kteri zacinaji s modelem Bety 1400 jsem pripravil upraveny model EasyStara na parametry Bety. Model nejde primo v Phoenixu editovat (prisel by moznost rizeni kridelek).

Obrázek

Changelog:
  • pridana kridelka
  • upraveny vykon motoru
  • doladeni velikosti s Betou
  • doladeni vahy s Betou
  • upravene ovladani pro kridelka

Co se chysta:
  • originalni skin od Pelikana (potreboval bych nekoho, kdo me Betu vyfoti)

Instalace:
  • stahnete soubor z prilohy
  • sobor nakopirujte do slozky variant letadel Phoenixu
    Windows 7 píše:
    C:\Users\Uzivatelske_jmeno\Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing\
    Windows XP píše:
    C:\Documents and Settings\Uzivatelsko_jmeno\My Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing\
  • kliknete pravym tlacitkem na nakopirovany soubor a zvolte "Vlastnosti"
  • v okne zasrtnete atribut "Pro cteni" a potvrdte
  • hotovo

Ukazka:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Stazeni:
Kód:
http://www.ulozto.cz/12982452/easystar-beta-1400-pxv

heslo k souboru je "rcmania" bez uvozovek

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Naposledy upravil Kissman dne ned 05.02.2012 22:53, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 19:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
No super,to nemá chybu,letové vlastnosti jsou skutečně přesné,moje Beta má sice trošku slabší motor ale na třičtvrtě plynu je to naprosto dokonalé,seš borec !!! Dík !!!

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 19:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Asi dělám něco špatně, nějak mi to nejde...

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
co nejde? Varianta ES neni v Phoenixu videt? Zkontroluj, jestli mas soubor nahrany do spravneho adresare (napis mi sem celou cestu k adresari).

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 20:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Drž se návodu a Betu hledej v podsložce EasyStaru.

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Kissman píše:
co nejde? Varianta ES neni v Phoenixu videt? Zkontroluj, jestli mas soubor nahrany do spravneho adresare (napis mi sem celou cestu k adresari).


Otevřu Phoenixe pak DefaultSetings pak Variants a tam jsou složky (FixedWing, Gliders, Helicopter atd...) Tak ten stažený soubor nakopíruji k těmto složkám, pak dám vlastnosti nakopírovaného souboru, zaškrtnu pouze pro čtení, Potvrdit a OK. Spustím Phoenixe ale nedaří se mi to tam najít...

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 20:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
tak to udelej jeste jednou a tentokrate podle navodu... soubor s variantou se nekopiruje do adresare kde je nainstalovany Phoenix, ale jinam. Konkretni adresar se lisi od pouziti OS. Pro Win 7 je adresar popsany v navodu.

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 23:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 188
Výborný!! šikula :-)

Když už sme u modelů letadel do Phoenixe. Nevíte někdo u FunCubovi do Phoenixe? :-)

_________________
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 0:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
Klubas píše:
Asi nehrozí abys to udělal i pro RealFlight 4.5 co? :P

Mozna casem, RealFlight jsem nikdy nemel...

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 10:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 410
Pro RealFlight uz je dobu, nebej linej guglit :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 11:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2009
Příspěvky: 311
Bydliště: Lozorno kusok od BA
Suuuuuuuuuuupeeeeeeeeer, dufam ze budes robyt modeli do phoenixu na ziadost :))))))))))
Ale nie pekna praca, muselo to dat dost prace

_________________
DX7s + Phoenix protos 500


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 11:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 19.8.2009
Příspěvky: 236
Bydliště: Praha Liboc
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (4)
Hmmmm :?
Tak škoda, mě to také nefunguje....
Mám to ve WIN XP v adresáři přesně jak bylo napsáno ( C:\Doc...Set\uzivatel\Dokumenty\PhoenixRC\Variants\ ...nový soubor
Verzi mám koupenou 2.5 upgradovanou na 3.0 s, stažené všechny updaty letadel, prostředí apod.

A teď tento doplněk :
Chová se to tak, že zvolím model Mutiplex Easystar - mám volbu Brushless, Standard -ty jsou tučně napsané a 3. volba Beta_1400.
Model (3.) se ukáže ale nereaguje pouze ho mohu myší vyhodit jako z ruky a přistane. Nic víc.
Pokud zvolím ty dva original tak jsou v pohodě. Jen tak mimochodem je to pěkně líná mrcha a nechtěl bych se s ní v reálu učit. EG Pro je mnohem lepší. Kontrola nastavení vysílače v simu je ok. Takže u mě nic závadného a přesto nefunguje.
Nepomohlo ani nastvení atributu ke čtení/ ani zaškrtnuto ani nezaškrtnuto....tak nevím kde je chyba.
Asi to nepůjde jen tak každému....
Ještě to samé zkusím ve výkonném notebooku kde mám úplně to samé s WIN7.

Ještě mám dotazy:
1) Jaký smysl má nastavovat u tohoto soubu atribut jen pro čtení ?
2) K čemu to na uloz.to heslování ? Myslím, že je to zbytečné.

Díky.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 12:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2009
Příspěvky: 2316
Bydliště: Sokolov
nemam moznost to na Win XP zkouset, alespon ne ted... atribut pro cteni se nastavuje proto, ze kdyz by se nekomu nahodou zachtelo model editovat primo v Phoenixu, doslo by k chybe a umazalo by se nastaveni, ktere modelu pridava fce, ktere puvodni model nema (Kridelka, nektere upravene hodnoty). Prakticky je tento krok vynechatelny, ale s tim, ze pokud model budete v Phoenixu editovat, nebude se pak model chovat tak jak ma.

Btw. nesud dve uplne jina letadla... paklize ti jde jen ES ktery je bez kridelek pak ho nemuzes srovnavat s EG s kridelky (Beta je ma).

Heslo na uloz.to nastavuju u vsech svych uploadovanych souboru... rad mam prehled odkud je ktery soubor stahovan a kolikrat.

_________________
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 12:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 19.8.2009
Příspěvky: 236
Bydliště: Praha Liboc
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (4)
Kissman píše:
nemam moznost to na Win XP zkouset, alespon ne ted... atribut pro cteni se nastavuje proto, ze kdyz by se nekomu nahodou zachtelo model editovat primo v Phoenixu, doslo by k chybe a umazalo by se nastaveni, ktere modelu pridava fce, ktere puvodni model nema (Kridelka, nektere upravene hodnoty). Prakticky je tento krok vynechatelny, ale s tim, ze pokud model budete v Phoenixu editovat, nebude se pak model chovat tak jak ma.

Btw. nesud dve uplne jina letadla... paklize ti jde jen ES ktery je bez kridelek pak ho nemuzes srovnavat s EG s kridelky (Beta je ma).

Heslo na uloz.to nastavuju u vsech svych uploadovanych souboru... rad mam prehled odkud je ktery soubor stahovan a kolikrat.


- s atributem je mi to uz jasne
- se souzenim se vubec nikoho nechci dotknout, jen jsem to konstatoval proto, ze take zacinam s EGP s nad ES jsem v lete premyslel.
A prave sim mi ukazal ze tudy cesta nepovede a sel jsem radeji do EG P.
- s heslem ... ok. Take uploaduju sem tam neco, normalne prihlaseny zaplaceny uzivatel. Ale nikde nevidim odkud se stahuje ( IP adresy ? ). Pouze kolikrat se to stahlo. Ale jak se rika "Proti gustu zadny disputat" :)

Jeste jednu prosbu - otazku : Cim si to video sejmul do PC ? Je to kvalitka. Dik.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 03.02.2012 18:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2483
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Stáhnul jsem a prubnul. V XP funguje v pohodě. Jen bych řekl, že je to jen rychlejší ES. Křidélka fungujou, výkon motoru je znát. Akorát velikost a váha úplně stejná jako ES. 0,7kg, 1,4m. ES a Beta stejně bez rozdílu.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz