Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 18:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.7.2009
Příspěvky: 422
Bydliště: Hodonín
Ahojte,

dneska jsem byl nemile překvapen nefunkčností kreslítka Draftsight, byť ho mám řádně registrované.
Doporučuju stáhnout a nainstalovat opravu - Critical Hottfix.
Zde https://www.3ds.com/products-services/d ... -download/
pak už chodí normálně.
Zdravím.
P


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 20:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Díky moc za informaci, takže už jsem opravil a zase šlape. :D Nezkoušel jsi tu verzi 2017, co má za další vychytávky ve free verzi?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 21:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.7.2009
Příspěvky: 422
Bydliště: Hodonín
Ahoj,
mám ji staženou a sem tam s tím dělám, ale ne moc. A zrovna dneska chtěli vytisknout nějaké výkresy v DWG a jeden notbuk s DS nic, druhý notbuk s DS nic a třetí taky nic..... tak jsme zapátrali a ejhle.
Bohužel je konec dob autocadu s s mechsoftem.
Zdravím.
P


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 22:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.11.2008
Příspěvky: 401
Bydliště: Znojmo
Lark píše:
Díky moc za informaci, takže už jsem opravil a zase šlape. :D Nezkoušel jsi tu verzi 2017, co má za další vychytávky ve free verzi?

já ji zkoušel a kromě příšerného rozložení tlačítek á la ribbon v office a špatného zobrazování na displeji s vyšším rozlišením jsem nic nového nezaznamenal. Oboje se naštěstí dá jednoduše spravit.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 0:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Takže v klidu zůstanu u 2016. Já myslel nějaké další podporované formáty, nebo něco z těch nových funkcí (třeba autom. vytváření osy), ale to bude asi jen v placených verzích.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 0:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5011
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 11
Hmm, ani 2015-ka nenajede, hned se skácí.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 0:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Píšou, že by ta oprava měla fungovat na všechny verze od 2012. Nejspíš od toho 1.3. udělali nějakou změnu v ověřování registrace a třeba se nám budou víc šťourat v compu. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 6:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15399
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Lark píše:
... nějakou změnu v ověřování registrace ...

Nějakou asi udělali už dřív; v práci mám taky free verzi a při každém spuštění jsem se musel registrovat... opruz... :x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 8:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 6988
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Ještě, že jsem si to přečetl dřív, než jsem program potřeboval. To bych zase lítal jak hadr na holi, nadával a nevěděl, jak z toho ven. Kocispavel díky.

_________________
Odesláno z mého počítače pomocí internetu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 13:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
jyrry píše:
Nějakou asi udělali už dřív; v práci mám taky free verzi a při každém spuštění jsem se musel registrovat... opruz... :x

Tak to slyším prvně, a už od začátku mi to vždy fungovalo tak, že se při prvním spuštění zaregistruješ, pak tě to vyzve po 1/2 roce a další po každých 12 měsících. Draft Sight nefunguje bez připojení k internetu. Nakonec to píšou i na svých stránkách. A fungovalo to tak vždy. Kvůli rizikům, že se něco pos... si ale dělám před růzmymi instalacemi napřed image systémového disku, a to i u jiných programů. Jednou se mi stalo, že jsem si nainstaloval aktualizaci Avastu a po restartu jsem se nemoh přihlásit. Trvalo několik dní, než zveřejnili opravu. Takže radím zálohovat, zálohovat, zálohovat!!! Bod obnovení na to ale většinou stačit nemusí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 14:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.12.2007
Příspěvky: 289
Bydliště: Jelivářov
jyrry píše:
Nějakou asi udělali už dřív; v práci mám taky free verzi a při každém spuštění jsem se musel registrovat... opruz... :x



Po té registraci ti přijde email. Ten musíš potvrdit - ten email.
Ale je fakt, že to třeba potvrzuji dvakrát než se "chytne"..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 16:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak dnes mi teprve oficiálně přišel e-mail o nutnosti instalace hotfixu SP1. Píšou, že je to z důvodu vypršení platnosti certifikátu. Nejspíš se to bude týkat všech produktů Dassault Systemes, takže i SolidWorks a Catia.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 21:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 6988
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Právě mi přišel mail s odkazem na ten SP1. Je to, doufám, ten samý soubor, jako ten v úvodu vlákna.

_________________
Odesláno z mého počítače pomocí internetu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight nefunguje -oprava
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 21:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7484
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jó, je to to samé, akorát byli pomalejší než kocispavel. :lol: Asi toho má ten jejich automat na rozesílání moc a nestíhá, a nebo má kocispavel protekci :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz