Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 16.02.2009 16:11 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2009
Příspěvky: 89
Já je měl taky v několika káčkách a nikdy jsem s teplotou neměl problém, ať jsem lítal v létě nebo v zimě v -5°c.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 21.02.2009 0:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2008
Příspěvky: 196
Jestli ale můžu podotkout D 4,7 a D 5,4 nejsou stejná serva...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 21.02.2009 10:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2004
Příspěvky: 1361
Bydliště: Praha6-Nebušice
dymond 5,4 neexistuje... možná čínská napodobenina ale ne dymond


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 21.02.2009 11:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2009
Příspěvky: 89
Polynom píše:
dymond 5,4 neexistuje... možná čínská napodobenina ale ne dymond


moje řeč :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.02.2009 23:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2008
Příspěvky: 196
Los577 píše:
Polynom píše:
dymond 5,4 neexistuje... možná čínská napodobenina ale ne dymond


moje řeč :wink:


No nechci se přít tak Vám posílám foto.
Ale o to nejde promen podstatne je ye jemusim vzměnit za přesnější a stabilnější.
DAVAJ TO SEM PORIADNE LOL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009 8:57 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2009
Příspěvky: 89
čínská napodobenina - všechny origo. dymondy mají páky ze žlutého plastu :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009 21:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2004
Příspěvky: 1361
Bydliště: Praha6-Nebušice
to je napodobenina no... tohle servo dela nebo delala nevim.. Jamara


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.02.2009 0:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2008
Příspěvky: 196
Los577 píše:
čínská napodobenina - všechny origo. dymondy mají páky ze žlutého plastu :D


No brát vam to nebudu, jak jsem řekl, je mi to jedno, chod serva to nezmění. Nicméně mrkněte na přehled serv Dymond u tohoto prodejce :
http://www.servoking.com/order_servo_dymond.htm
Dál na RC groups se muzete docist komentare z roku 2004 že vámi zmiňovaná D4.7 je lepší než D5.4 přesností a teplotně co je je zjevně i mnou prokázaná pravda a že se 5.4 hodí tak do haly.

Já serva koupil u Lindigera který je robněž vydával za Dymondy. Jelikož jsem měl moc dobrou zkušenost s většími D 200 tak jsem je zkusil -(
Podle mého se přestaly dělat s příchodem D4,7 ale můžu se mýlit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 21:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Tak to tady čtu o těch servech a jsem z toho volajaký zmetěný :-( Já dostal doporučeno do Long Shota GWS Pico STD.... To je asi blbě, co? Já jen že se chystám na svůj první hod, tak mě zajímá, jak velká rána to bude :lol: Jo a můžu se zeptat, co používáte za aku?

Díky

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 21:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2004
Příspěvky: 1361
Bydliště: Praha6-Nebušice
velká... :D gws nic moc no.. ale bylo by to použitelný předpokládám že hned nebudeš házet kilometr vysoko...

aku 4x Gp 330mAh prostě cokoli se ti tam vejde a neni to těžký tak aby si musel dovažovat ocas...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 21:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Polynom píše:
velká... :D gws nic moc no.. ale bylo by to použitelný předpokládám že hned nebudeš házet kilometr vysoko...

aku 4x Gp 330mAh prostě cokoli se ti tam vejde a neni to těžký tak aby si musel dovažovat ocas...


Myslím, že mně po pár hodech loupne v zádech a bude po ptákách :lol: Byly mně doporučovaný buď to tyhle, nebo pak podobný digitální, ale ty prej mají větší spotřebu... Až se to trochu naučím a pokud mě to chytne, nacpu tam klidně nějaký děla. Jo a na VOP a SOP tyhle GWS budou taky slabý? Co se těch aku týče...Zkoušel jsem tam dát ty 4xNiCd 330 mAh, ale jdou tam dost blbě...jsou tlustý...Pak jsem tam zkusil napasovat 4x Sanyo Eneloop mikrotužky a ty jsou mnohem hubenější a kapacitu mají tuším 750mAh. Není to s těma Eneloopama prdlej nápad?

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 22:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2004
Příspěvky: 1361
Bydliště: Praha6-Nebušice
no budou hrozně těžký...

já používám tyto: http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=51707

případně by šli použít tyto : http://shop.battex.cz/vyrobky/40232GP-M.php

průměry jsou myslím stejné možná menší než eneloopy..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
No moment...To mně nějak hlava nebere :D Já myslím eneloopy MIKROTUŽKY... jak píšu výše... a ty když jsem tam zkoušel dát, tak byly TENČÍ a hlavně jsem byl pořád lehkej na čumák, takže k eneloopům půjde každopádně trochu modelíny... Hlavně mně šlo o to, jestli to není blbost, páč eneloopy nejsou NiCd, ale něco jako NiMh a jako naprostej laik na elektroniku nevím, jestli to nebude mít nějakej negativní vliv, když tam všichni cpou ty NiCd...?

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009 23:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Enelopy jako prijmacovky nejsou blbost, je to dokonce dobrej napad, ale ... urcite Ti LS vychazi lehky na cumak i se 4ma AAA? Horejsi podle manualu doporucuje aku o hmotnosti +- 30g, aby to bylo optimalne vyvazene a dimenzovane. 4 AAA vazi dvojnasobek, nemas tam neco spatne? Nedal si omylem nejake zavazi na ocas? :)

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009 7:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Marcos píše:
Enelopy jako prijmacovky nejsou blbost, je to dokonce dobrej napad, ale ... urcite Ti LS vychazi lehky na cumak i se 4ma AAA? Horejsi podle manualu doporucuje aku o hmotnosti +- 30g, aby to bylo optimalne vyvazene a dimenzovane. 4 AAA vazi dvojnasobek, nemas tam neco spatne? Nedal si omylem nejake zavazi na ocas? :)


No já doufam že nee. Nevím, kolik má být použito té niti co fixuje VOP k trubce...otočil jsem to dokola tak 6x až 7x, tak tam jsem asi mohl trochu "váhy" ušetřit, ale jinak fakt nevím. Jinak mně se teda ty eneloopy vůbec těžší nezdají, ale je to jenom subjektivní pocit, nevážil jsem je. Naopak ty eneloopy mám spájené jako klasický čtyřčlánek vedle sebe a né za sebou, takže jejich váha není "dlouhá", ale ta váha je více ve špičce. No až se někdy uvidíme, tak to probereme :wink: Ty F3Káčka jsou trochu věda, ale to mě na tom právě baví :lol:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz