Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 12:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Jaké máte prosím tipy na miniaturní , ultralehké výškoměry pro F3káčko.
Ten cca 1,5g z HC ne, zapisuje si to pokaždé něco jiného.
(Cenu neřeším. Prioritou je velikost, hmotnost, spolehlivý zápis a načtení dat)

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 12:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2009
Příspěvky: 35
Bydliště: Bratislava - Slovakia
Ja pouzivam openaltimeter aj s integrovanym BECom, kedze idem na 2s lipo a nic ine po pravde ani nemienim skusat. Zmesti sa mi to priamo do spice a kedze kazde kacko, co zatial mam som potreboval dovazit na nos tak to neriesim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 12:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 831
Velmi dobrou zkušenost mám s ALAM00 za cenu 700Kč výrobce http://www.rcbalancer.net/cs/catalog/27

_________________
FX-30 2,4GHz, Bolero,Q10.1,Rival,Limit,Tornádo,FW190,Flash,SK450, Viking2E
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 13:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 304
Bydliště: Vysočina, Nové Město na Moravě
Já mám RAM3 http://www.martintomek.eu/moje-vybava/ram3 , byl jsem s ním spokojený. Od té doby, co mám HOTT s variem ho ale nepoužívám, takže by vlastně byl volný, kdyby měl někdo zájem ...

_________________
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 13:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 542
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
Abych Ti zamotal ještě víc hlavu, tak sem tam používám Lolo5 od Lomcováka. Jen se bohužel už nevyrábí.
Velikost super, a hlavně mi vyhovuje, že hned se můžu podívat na poslední záznam pomocí odnímacího jednosegmentového led modulu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 13:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
jen k tomu ultralight z HK ... proc myslis ze pokazde ukazuje neco jineho, ten pouzivam ja a sem s nim celkem spokojenej ...

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 14:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 2410
Bydliště: Liberec
Zrovna nedávno vyšlo myslím v RC revue nějaké srovnání výškoměrů. Borec tam srovnával tři. Jeden se nevyrábí, druhý byl Alam00 a třetí onen z HK.
Velká hana se snesla na ten z HK. Já ho tedy nemám, ale kamarád, který ho má, tak se velmi rozčílil a prohlásil, že je to všechno zmanipulované.
Jinými slovy, ten z HK mu také funguje bez potíží.

Tímto nechci pohanět Alam00, jen chci říct, že znám osobně alespoň jednoho člověka, který si výškoměr z HK pochvaluje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 15:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Milan Nes píše:
jen k tomu ultralight z HK ... proc myslis ze pokazde ukazuje neco jineho, ten pouzivam ja a sem s nim celkem spokojenej ...


Zkusil jsem to a tak cca jeden z deseti záznamů to podělá. Buď úplně chybí, nebo to tam načte hovadiny. Kdyby to chodilo normálně, tak je to pro házedlo super velikost a hmotnost, možná to bude ale měřit s větší chybou. To jsem neověřoval, každopádně kdyby tam byla chyba 5-8m, tak je to minimálně nepříjemné.

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 15:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 831
Ticcino píše:
Zrovna nedávno vyšlo myslím v RC revue nějaké srovnání výškoměrů. Borec tam srovnával tři. Jeden se nevyrábí, druhý byl Alam00 a třetí onen z HK.
Velká hana se snesla na ten z HK. Já ho tedy nemám, ale kamarád, který ho má, tak se velmi rozčílil a prohlásil, že je to všechno zmanipulované.
Jinými slovy, ten z HK mu také funguje bez potíží.

Tímto nechci pohanět Alam00, jen chci říct, že znám osobně alespoň jednoho člověka, který si výškoměr z HK pochvaluje.

Zmanipulované to není, to mi věř.
Třeba jsem měl smůlu na kus. Opavdu jedno měření OK, další lety jak kdy. Vždy šlo o přerušení napájecího napětí, tedy nový záznam. Jeden jediný let byl vždy dobrý.

_________________
FX-30 2,4GHz, Bolero,Q10.1,Rival,Limit,Tornádo,FW190,Flash,SK450, Viking2E
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 15:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Ten Alam00 vypadá dobře. Kdyby to tak bylo rozměrově a hmotnostně poloviční :(

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 20:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2010
Příspěvky: 254
Bydliště: Liberec
...mám ten z HK už asi rok, bral jsem ho hned jak se objevil, zatím bez ztráty kytičky a jsem s ním moc spokojenej. Jo ten článek v RCR mě teda vytočil do červenýho pole. Jinak ten ALAM00 je reálný koupit za 900 pokud teda nemáte počítač s com portem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 20:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2004
Příspěvky: 169
Bydliště: Hradec Králové
Já mám podobný tomuto.Je malý,lehký a bliká max. výšku.

http://www.stratair.com/Shop/Produktdet ... ?ArtId=654


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 22:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2011
Příspěvky: 60
Bydliště: Modřice
Já mám OpenAltimeter a nemůžu si stěžovat. Pamatuje si toho dost, umí vypípat výšku po hodu, maximální výšku a ještě cosi je na výběr. S vývojem software pomáhal i komár. V nějaké verzi firmware od komára existuje i barevné členění podle režimu letu (nastavováním letovéhp režimu na vysílačce). Mám ho s BECem a v pohodě. Jednou tu proběhla akce na výrobu u našinců, ale nějak se to zaseklo :-( zatím teda...
Mrkni na openaltimeter.org Mě přijde symatickej, je více méně dělanej na káčka a když chceš můžeš se v tom i vrtat.
JIrkaB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 08.02.2013 1:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
bukin píše:
..........OpenAltimeter..........

Kolik to váží, co to umí, jak je to veliké, jakým způsobem se z toho vyčítají data, jaké to má nedostatky.................. (a představuji si přesnost tak +- 2m?)
Dík :wink:

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: výškoměr pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 08.02.2013 1:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Becker píše:
Já mám podobný tomuto.Je malý,lehký a bliká max. výšku.

http://www.stratair.com/Shop/Produktdet ... ?ArtId=654


Jak je to přesné?

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz