Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 9:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2010
Příspěvky: 639
Bydliště: Praha 10
Mercedes i Trabant mají 4 kola a volatn :D

_________________
Futaba T14SG
Sopwith Pup 1:6, Piper 1:6 clipped w., Bücker 133 Jungmeister


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 10:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 25.7.2012
Příspěvky: 467
Obrázky: 0
PatMat píše:
Mercedes i Trabant mají 4 kola a volatn :D


Myslel jsi to nějak takhle? :D


Přílohy:
img032541.jpg
img032541.jpg [ 102.53 KiB | Zobrazeno 865 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 11:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Normálně si nainstaluj companion9x a na foru 9x si stáhni nějaký f3k template , drag and drop do programu , a můžeš si ten template projít na počítači a uvidíš , co všechno tam má naprogramovaný.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 11:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2004
Příspěvky: 2802
Bydliště: dinoletiště u karviné
na F3K snad nepotrebujes nic extra

_________________
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 11:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.9.2011
Příspěvky: 425
Bydliště: Otrokovice (Zlín)
Také mi uniká význam pořízení drahých vysílaček, když do Open9x jde všechno nabouchat (4let. rezimy - start, normal, rychlost, termika) a díky FrSky se s kvalitou přenosu dostáváme na podobnou úroveň. Jen je potřeba vnitřní kontrola vysílačky z důvodu mechanických chyb.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 14:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2010
Příspěvky: 639
Bydliště: Praha 10
czpredseda píše:
PatMat píše:
Mercedes i Trabant mají 4 kola a volatn :D


Myslel jsi to nějak takhle? :D

To je bomba :-)

_________________
Futaba T14SG
Sopwith Pup 1:6, Piper 1:6 clipped w., Bücker 133 Jungmeister


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 14:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
oplu píše:
Také mi uniká význam pořízení drahých vysílaček, když...
Nie všetci delia veci na lacné a drahé. Mnohí našťastie kupujú podľa iných, podstatných kritérií. :wink:
oplu píše:
Jen je potřeba vnitřní kontrola vysílačky z důvodu mechanických chyb.
Už len kvôli tomuto by som podobný vysielač nikdy nekúpil...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: sob 17.11.2012 18:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Ono je to totiž tak, při odhodu F3Káčka házejí také vysílač, tak proto tenhle výběr. :lol:

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: sob 17.11.2012 21:12 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
maroslong píše:
oplu píše:
Také mi uniká význam pořízení drahých vysílaček, když...
Nie všetci delia veci na lacné a drahé. Mnohí našťastie kupujú podľa iných, podstatných kritérií. :wink:
oplu píše:
Jen je potřeba vnitřní kontrola vysílačky z důvodu mechanických chyb.
Už len kvôli tomuto by som podobný vysielač nikdy nekúpil...


Maroš, nedá mi to... :D
A co třeba Dx6i - ta je v pohodě?
Nebo už vzpomínaná Aurora?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: sob 17.11.2012 22:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
Ale Ríšo :wink:
Ja neviem či je Dx6i ani Aurora v pohode, nemám ich. A všimni si, že som napísal "podobný vysielač" a nie konkrétny typ. Vysielač je pre mňa vec, na ktorej závisia nie len "životy všetkých mojich modelov", navyše mám na rozdiel od modelov vždy len jeden a chcem s ním proste byť po všetkých stránkach spokojný. S "polotovarom", ktorý treba rozoberať, kontrolovať, upravovať, zmieriť sa s tým ako vyzerá a akého je pôvodu... proste neviem prečo by som to všetko robil. :roll: Ak to niekoho baví a nevadí mu to, jeho vec. A nakoniec, je to len môj názor, nie dogma :wink:


Naposledy upravil maroslong dne sob 17.11.2012 23:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: sob 17.11.2012 23:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 376
Jazykove okienko: http://www.youtube.com/watch?v=9c3N8Y9TgZI&feature=plcp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2012 12:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Nic proti Turnigy, ale já než jsem trochu dal techniku hodu, tak asi 2x moje bývalka ECLIPSE7 taky letěla, no spíš upadla. Naštěstí se jí nic nestalo, kromě pochroumané 35GHz antény. Ulítnout mi teď Futaba F12 tak si asi hodím mašli.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2012 13:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Ale šak jo, myslím že málokdo zná její limity (T9x) tak jako já, jen se jí musím zastat když je udávaná jako asi jediný shit a mnohem větší shity jsou tiše opomíjeny a respektovány, přitom se jich používá možná i víc a určitě na mnohem nebezpečnější a dražší modely :)

Létá někdo F3K s pultem? Snad se to taky dá chytit při rotaci rukou jako palcovka? I když tak pohodlné to určitě nebude a na "bednu" na závedech asi taky ne :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2012 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
No teda měl jsem teď tři týdny pujčenou spectrum DX7 na 130X , a nyní 130X lítám s 9X , takže můžu porovnávat , a DX7 ani hardwarovým provedením není lepší kousek.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: ned 18.11.2012 14:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
Zopár pultov som na pretekoch videl, kto to bol si konkrétne nepamätám a hádzali aj lietali. Každopádne mi to pripadá trochu neohrabané a ťažkopádne. Samo z môjho pohľadu. Kedysi dávno som skúšal pult, ale nesedelo mi to a vrátil som sa k palcom. Pri akrobatení a inom poletovaní používam obyčajný popruh, pri Káčkovaní nič, držím len v rukách. Zahodiť vysielač sa mi zatiaľ nepodarilo, ale verím že sa to stať môže. Hlavne ak pilot po otočke vo vzduchu nejak blbo dopadne alebo sa pošmykne a zvíťazí obranný reflex proti rozbitiu huby pri páde. :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz