px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaký vysílač pro F3K?
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2012 18:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
Ahoj,
zvažuji jaký vysílač po T6EXP, který nemá letové režimy. Asi se to v jednotlivých vláknech diskutovalo. Ke všem vysílačům je dost návodů, ale jen praktická zkušenost říká do čeho obvykle jít jako do jisté volby a bez problémů to splní požadavky F3K.

Uvažuji T8FG , ale nevím jeslti to není zbytečně nákladné ...


Naposledy upravil jpika dne pát 16.11.2012 15:40, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2012 19:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2010
Příspěvky: 370
Bydliště: Spálené Poříčí
Mam T8FG super muzu jenom doporucit,prehledny programovani vse hned nastaveno proste super a hlavne ti bude hodne let stacit a nebudes muset resit brzy dalsi vysilac

_________________
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2012 19:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2010
Příspěvky: 274
Bydliště: SK
T6EX toho nemá viac. A do čoho isť - záleží dosť na stave tvojej peňaženky. Ja mám T8FG a možno by stálo zauvažovať aj o takej Graupner MX 20 Hott alebo nejakej JR, aspoň min. 8 kanál.

_________________
SVK 34-12


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2012 1:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
Na F3K považujem za dosť veľkú výhodu byť zvyknutý a mať palcový vysielač (samozrejme sú výnimky, potvrdzujúce pravidlo). Tým je polovica mimo výber. Ďalšia podstatná vec sú letové režimy, minimálne tri, lepšie viac. Zvyšné potrebné funkcie zvládne každý vysielač ktorý tie letové režimy má. Takže záleží na osobných sympatiách k tej ktorej značke, ergonómii, teda ako ti sedí vysielač v rukách (podľa mňa veľmi dôležité), dostupnosť rozmerovo vhodných prijímačov a nakoniec (bohužiaľ podľa mnohých v prvom rade) na peniazoch ktoré na to môžeš dať. Futaba T8FG zvládne všetko potrebné, ale mne sa veľmi zle držala, zadná strana je tvarovaná skôr do pultu, mne osobne najviac sedí JR 9XII (lebo ho mám a vyberal som hlavne podľa toho "omakania" a možností viac ako bolo momentálne treba), páčia sa mi aj nové palcové Graupnery s Hott..., musíš si vybrať sám, kritériá F3K zvláda veľmi veľa kandidátov.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2012 14:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
děkuji všem za tipy


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2012 10:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
Ahoj,
uvažuji o futaba FF8 kde jsou 3 letové režimy, které jsou na bázi přetrimování.
Doposud používám T6EXP kde žádné nejsou.

Bude to dostatečné?
Nebo je potřeba aby ten režim uměl i nějak odlišně nastavené mixy.?

díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2012 10:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2010
Příspěvky: 370
Bydliště: Spálené Poříčí
To je porad dokola ta futaba je na modelbazaru zejtra tam bude jina ve finale neusetris nic za chvili budes zase schanet kupce a hledat novej inzerat vzdy s prodelkem

_________________
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 13.11.2012 7:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
Diky za nazor ale je na neco jineho nez jsem se ptal. Jestli do nove nebo pouzite se rozhodnu jiste spravne sam, jen potrebuji vedet ty potreby f3k kategorie na rezimy - jestli je to primarne o pretrimovani...


Naposledy upravil jpika dne úte 13.11.2012 14:25, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 13.11.2012 8:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 543
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
Je to o přetrimování o zapnutých a vypnutých mixech v každém režimu jinak. Pro F3K považuji za minimum 3 letové režimy ( Start, Normál, Termika )
Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 13.11.2012 12:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.9.2011
Příspěvky: 425
Bydliště: Otrokovice (Zlín)
Zdravím,
pravě se snažím prodat mou MC-20 (blbě se programují letové režimy a je to pultovka) a pokukuju o Aurore... je něco na co si dát pozor, nebo co má je více než dostatečné? (8let. režimů, nějaké dané mixy + 8 programovatelných)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: úte 13.11.2012 21:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.10.2012
Příspěvky: 54
oplu píše:
Zdravím,
pravě se snažím prodat mou MC-20 (blbě se programují letové režimy a je to pultovka) a pokukuju o Aurore... je něco na co si dát pozor, nebo co má je více než dostatečné? (8let. režimů, nějaké dané mixy + 8 programovatelných)


Auroru bych hooodně rozmýšlel. Když pohledáš, najdeš nezanedbatelné množství negativních reakcí a sám jsem na ploše viděl dvě "nefunkční" .....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: stř 14.11.2012 8:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2009
Příspěvky: 282
Let rezimy su dobra vec ale da sa lietat v pohode aj bez nich :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co místo T6EXP
PříspěvekNapsal: stř 14.11.2012 21:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.9.2011
Příspěvky: 425
Bydliště: Otrokovice (Zlín)
JiriB píše:
Auroru bych hooodně rozmýšlel. Když pohledáš, najdeš nezanedbatelné množství negativních reakcí a sám jsem na ploše viděl dvě "nefunkční" .....


To už jsi druhý co mě na to upozorňuje, asi to vyřeším nákupmem TX9 a bude asi :-)
a nebo to ještě skusím nějak naflákat do té mojí vysílačky...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: lítáte někdo F3K s Turnigy/FRSky?
PříspěvekNapsal: čtv 15.11.2012 11:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
vypadá to nabouchané funkčnostmi a za dostupnou cenu.
FRSKY chystá nějaké nové rádio, tak zvažuji jestli nejít do něj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: F3k s turnigy
PříspěvekNapsal: pát 16.11.2012 9:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 81
Obrázky: 0
Ahoj,
Litate nekdo f3k s turnigy?
Vypada to slibne a srovnatelne funkcni jako napr t8fg.
Diky
Honza


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Exabot [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz