Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 26.05.2012 11:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.1.2008
Příspěvky: 113
robin píše:
Co sa tyka nastavenia Optica, dovolujem si upozornit na moj prispevok vtomto vlakne:

viewtopic.php?f=19&t=48201&start=15


teď se dívám, že ten odkaz na Tvůj návod zde viewtopic.php?f=19&t=48924&start=15#p819806 je nějaký divný, sice funguje, ale opravuji :-)


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 26.05.2012 22:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 571
Bydliště: Kroměříž
robin to ma zmaknuty na Opticu 6, jedine co se mi nedari nastavit tak jsou brzdy na plynu, na to nejake nedokazu prijit ... :/

_________________
SAGITA EPP
Hitec Optic 6 + FRSky 2.4 GHz (V8R4, V8R7-SP)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 09.06.2012 9:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.3.2007
Příspěvky: 1825
Bydliště: Sokolov
Obrázky: 6
b3hcz píše:
robin to ma zmaknuty na Opticu 6, jedine co se mi nedari nastavit tak jsou brzdy na plynu, na to nejake nedokazu prijit ... :/

asi to bude podobné jako u sporta tak jsem to dělal tak že jsem při vypnutém vysílači zmáčknul tlačítka pro výběr modelu pak zapnul vysílač a v jedné z volem je jak chceš olvádat plyn tam dáš že ho chceš mít na přepínači.... páka plynu pak funguje jako ovladač klapek někde jsem to tu přesně popisoval už si to přesně nepamatuji ... přešel jsem na futabu

_________________
www.lmk-sokolov.ic.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.08.2012 20:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2008
Příspěvky: 526
Bydliště: Praha 8 - Karlín
Obrázky: 1
Zde jsou fotky mého SPAMA. Trup jsem prozatím použil z Osirise II. Ocasky se budou předělávat v nejbližší době.
http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=7355


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 27.11.2013 12:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2011
Příspěvky: 435
Bydliště: Brisbane
rdubsik píše:

Nevěděl by jsi náhodou značku nebo výrobce té jehlice? Já jsem totiž měl nedávno podobný nápad, potřeboval jsem kousek hliníkového drátu, tak jsem se vypravil do Švadlenky. Paní byla velice ochotná, hned mne odhadla a zeptala se, jestli to chci na model, že prý nejsem první. Ukázala mi jehlice bambusové, ocelové, bukové, plastové a kdoví jaké ještě, ale hliníkové nebo duralové ne.

Taky by mne zajimalo co je to za jehlice, koupil jsem jehlice 2.5, ale jsou hlinik, rozhodne ne dural. Navic dute, takze na nic.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz