Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 7:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 304
Bydliště: Vysočina, Nové Město na Moravě
Já jsem včera instaloval tyto: http://shop.jpmodels.net/product/serva/ ... ds-6100/14
Na stole chodí úplně úžasně, víc poznatků bude až po dokončení a záletu.

_________________
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 8:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 747
Dzordzik píše:
Stačí hledat, použij google, nebo se mrkni na youtube, je tam videí s těmito servy mnoho. Rychlé, přesné, kvalitní, dobře středí, pokud si pamatuju.

To jsem samozřejmě hledal a proto mi připadají jako výborná alternativa k D60tkám. D60 mám v ISIS a je to OK, ale hledám programovatelné servo, tak jsem narazil na MKS, ale zarazilo mě že při malém cenovém rozdílu ho nikdo nepoužívá nebo ho tu nikdo doposud nezmiňuje, tak před nákupem pátrám proč, abych při nulové zkušenosti s digitálními servy neudělal chybu. Kamaráda jsem na ně upozorňoval do jeho F3K a sám je vážně zvažuji do křídla na MINICORADO na klapky i na křidélka do motorizovaného warm lineru.

Ty s danými servy máš zkušenost nebo jsi na tom podobně a znáš je pouze podle strýčka Googla etc. ?


Naposledy upravil walter2 dne čtv 03.05.2012 8:46, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 8:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.2011
Příspěvky: 247
Bydliště: Rybnice
Obrázky: 16
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8510

A co tohle servo? Právě na něj koukám v mém oblíbeném nákupáku :lol:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pon 07.05.2012 22:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Ahoj, zatím mám zkušenost jen s těmito servy, ale to je poněkud jiná kategorie, 10 a 31kg tahu (DS1210 a 767HV). Do dalších modelů už půjdou MKS, pokud budou mít vhodný typ pro moje použití.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: stř 09.05.2012 9:44 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 747
HonzaHenzl píše:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8510

A co tohle servo? Právě na něj koukám v mém oblíbeném nákupáku :lol:

Měl jsem pochybnosti, zda se nejedná o podvod, protože Hobbyking není uveden na stánce výrobce mezi distributory, ale emailem mi potvrzovali, že HK prodává jejích výrobky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: stř 09.05.2012 18:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.2011
Příspěvky: 247
Bydliště: Rybnice
Obrázky: 16
walter2 píše:
HonzaHenzl píše:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8510

A co tohle servo? Právě na něj koukám v mém oblíbeném nákupáku :lol:

Měl jsem pochybnosti, zda se nejedná o podvod, protože Hobbyking není uveden na stánce výrobce mezi distributory, ale emailem mi potvrzovali, že HK prodává jejích výrobky.


No a jak je na tom to servo, hodilo by se do káčka?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2012 11:36 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 747
Serva MKS 450 prozatim nemam, ale z programatoru MKS jsem vytahnul udaje, ktere lze nastavovat.
Speed
Pulse Stretch
Damping
Deadbandwith 
Punch
ProtectionTimer
Limit

Možná to někomu pro rozhodování pomůže. Já to chápu tak, že například středový bod nastavovat nelze.


Přílohy:
MPK programer.docx [329.36 KiB]
128 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2012 13:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Ahoj, ve Slovinsku je prý létají, spolu s MKS 6100 a podle nich prý dlouhodobě spokojenost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 17.08.2012 9:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.2011
Příspěvky: 247
Bydliště: Rybnice
Obrázky: 16
Tak už se někomu povedlo strhnout převody na daymondech? Dnes jsem házel a zapoměl jsem vypnout klapky :-( 8O


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 17.08.2012 16:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Na D47 to není problém, na D60 se mi to ještě nikdy nepodařilo. Ale co není může být klidně zítra :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 10:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 527
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Novinka od Dymond?Cena a parametry jsou velmi dobré.Ted jen jaké to má vůle v převodech....
http://eshop.reichard.cz/servo-dymond-ds-50-mg.html
http://www.modellhobby.de/Electronic/Se ... &c=75&p=75


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 12:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
HonzaHenzl píše:
Tak už se někomu povedlo strhnout převody na daymondech? Dnes jsem házel a zapoměl jsem vypnout klapky :-( 8O


Ono to chce taky zapnout mozek.. :lol:

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 14:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
blembondo píše:
Novinka od Dymond?Cena a parametry jsou velmi dobré.Ted jen jaké to má vůle v převodech....
http://eshop.reichard.cz/servo-dymond-ds-50-mg.html
http://www.modellhobby.de/Electronic/Se ... &c=75&p=75


Je to servo přesně mezi D47 a D60. Parametrově, i hmotnostně.
Na křidélka je to slabé, na ocasky zbytečné. (A to pomíjím případné vůle v kovových převodech)

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: BoBik_CZ a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz