Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: stř 11.04.2012 23:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
dokken píše:
http://www.mks-servo.com.tw/goods.php?goods_id=ds65k
http://www.youtube.com/watch?v=2ZYE_59AKkA


Parametry jsou stejné jako už uvedené v minulých příspěvcích a ten jeho "testing" jsem možná nepochopil. Že se to vrací super do neutrálu je zřejmé, ale potom ten "testér" tak poškubává kniplem, že není zřejmé, jestli to překmitává (to nepředpokládám), nebo to vidloší jenom rukama.
Nebo jsem něco přehlédnul?

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2012 9:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Test by měl vypadat spíš nějak takto:
http://www.youtube.com/watch?v=rxX-mxaey2g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2012 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2010
Příspěvky: 213
Bydliště: Gbelany pri Ziline
Vsetko pekne - ale ta cena! :oops:

Ci uz to s tou technickou strankou niekedy neprehaname...! :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 0:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
robin píše:
Vsetko pekne - ale ta cena! :oops:

Ci uz to s tou technickou strankou niekedy neprehaname...! :roll:


Na cenu si v tomto případě nemůžeš stěžovat, ta je přiměřená kvalitě toho serva.
Tohle servo nemusíš osazovat, dá se místo toho použít např. D60, ale na druhou stranu pokud chceš osadit špičkové soutěžní F3Káčko za cca 15k holý model, tak máš k dispozici odpovídající servo.

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 8:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 542
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
JMalik píše:
Nechci Tě lákat do nějaké devastace serva, ale můžeš prosím zkusit rukou lehce pootočit za páku serva a napsat jestli to jde lehce, ztuha, vůbec?


Nedával jsem páku, pootočit jde s lehčím odporem.

Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 9:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
makyk píše:
JMalik píše:
Nechci Tě lákat do nějaké devastace serva, ale můžeš prosím zkusit rukou lehce pootočit za páku serva a napsat jestli to jde lehce, ztuha, vůbec?


Nedával jsem páku, pootočit jde s lehčím odporem.

Marcel


Děkuji.
(Mezitím mi volal p. Paláček, skutečně to nemá tak extrémní převod jako Nuke)

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 13:37 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Krásné.
škoda že není HV... :(

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 15:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
To je snad jediná chyba na kráse, pro mě ale tak podstatná, že ho nepoužiju.

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 17:09 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Nevyznám se v tom... Ale, to je opravdu při dnešní úrovni elektroniky takový problém udělat to servo schopné běhat i "trochu" nad těch 7V?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2012 18:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Není. Jde spíš o zadání. Někdo z nějakého důvodu v MKS došel k tomu (možná dostupnost vhodného motoru, možná něco jiného), že je toto vhodná cesta.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pon 23.04.2012 8:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 542
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
O víkendu došlo k záletu F3K s osazenými servy.

Pár postřehů:
- serva mají jemnější chod než doposud mnou používané ( Atlasy D09, Dymond D60 )
- je znát větší síla, za větru když jsem otevřel brzdy a potopil z větší výšky tak mi sem tam atlasy zakňučely a éro se zavlnilo, MKS výchylku dá hned bez zvukových projevů.
- na digitály jsou celkem tiché
- odběry jsou stejné jak Atlasy.

Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: pon 23.04.2012 11:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
To zní dobře :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 6:02 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 741
Nemáte nekdo zkušennost s alternativou od MKS - DS450 rozměrově a vahove podobne D60tkam ?

http://shop.jpmodels.net/product/serva/ ... s-ds-450/6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 6:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2006
Příspěvky: 749
Stačí hledat, použij google, nebo se mrkni na youtube, je tam videí s těmito servy mnoho. Rychlé, přesné, kvalitní, dobře středí, pokud si pamatuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Serva pro F3K
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 7:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 542
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
Mám je doma nachystané na instalaci, takže budu schopen říci až za čas.
Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz