Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2012 10:17 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 543
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
Michale použij konektor na který ti dával odkaz Maroslong. Používám jej už 3 rokem a je absolutně bez problémů a spolehlivý. Ty lámací lišty nejsou špatné, ale moc spolehlivě v sobě nedrží. Aspoň jsem z nich tento pocit měl.
Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2012 10:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Příloha:
ImageUploadedByTapatalk1341908452.052573.jpg
ImageUploadedByTapatalk1341908452.052573.jpg [ 67.22 KiB | Zobrazeno 1293 krát ]


Příloha:
ImageUploadedByTapatalk1341908509.000542.jpg
ImageUploadedByTapatalk1341908509.000542.jpg [ 32.2 KiB | Zobrazeno 1293 krát ]

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2012 13:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 571
Bydliště: Kroměříž
Ok chlapy,pokusim se sehnat ten konektor ;)

_________________
SAGITA EPP
Hitec Optic 6 + FRSky 2.4 GHz (V8R4, V8R7-SP)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2012 13:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Zkus a uvidis. Hodne stesti.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 15.07.2012 9:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 472
Ahoj,

potřebuji baterie do isise. Poraďte mi prosím, kde koupit ty nimh o kapacitě 350 - 400mAh, aby se to vešlo do špice trupu.

Děkuji!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 15.07.2012 10:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2008
Příspěvky: 573
Bydliště: Ústí nad Labem
Obrázky: 0
Já je beru zde:
http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=288


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 15.07.2012 11:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 304
Bydliště: Vysočina, Nové Město na Moravě
Buď ty KAN, a nebo se také používají tyto Nexcell http://www.gme.cz/nimh-akumulatory-pask ... -p540-235/

_________________
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: pát 31.08.2012 9:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
JMalik píše:
diri píše:
Suma sumarum ... je to o umeni ZASUVAT :D :D :D


Ne , je to o tom, dát tam stereo jack a použít na něm jen ty dvě správná zasouvátka, nebo to udělat jinak :wink:


asi sem natvrdlejsi ale mam prosbu, jak teda dat a pouzit vhodny konektor ? urcite nechci aby to chodilo do zkratu
a opravdu by bylo super, moci kabinku i kvuli vaze jenom mit prelepenou izolepou a vubec tam nemuset chodit a jen nabijet prez ten jack konektor ....

prave si ho zacinam stavet a chci jit opravdu vahove na limit, ale tenhle konektor si chci doprat

díky

Milan

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: pát 31.08.2012 12:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.12.2009
Příspěvky: 265
Bydliště: LMK Chotěboř
Dej to jak to mám tady. Tahle verze nedělá zkrat. Vyfocený jack je na druhém listu z leva:
http://www.rcgliders.cz/navody/navod-na ... -isis-f3k/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: pát 31.08.2012 12:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
ok díky moc, už se těšim až ho protáhnu, s tim novym trupem to vypadá parádně :)

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 02.09.2012 21:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 472
Nazdárek,

jaké létáte těžiště na ISIS? Manuál říká 80-85mm od náběžky. Já začínal někde uprostřed (cca 82mm) a postupně přecházel dozadu. Teď jsem dokonce něco za 85mm a přijde mi to tak akorát. Sice je éro dost citlivé na řízení a je potřeba s tím létat čistě, ale zase se mi zdá, že je díky tomu mnohem citlivější na čmuchání termiky. Dnes se mi opravdu dařilo, slabé nuličky a nalítal jsem v tom i 8 min během jednoho hodu. Hmotnost mám 291g (pravda, mohlo to být lehčí, ale je to moje první f3k a zbytečně jsem vše předimenzoval). Při předchozích nastaveních s těžištěm více vpředu nebylo éro zdaleka tak citlivé na termiku, sice chodilo jako po kolejích, ale to bylo asi tak všechno.

Máte podobné zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 02.09.2012 22:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5570
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Já jsem Káčko rosekal na blbost, po slepení má přes 300g těžiště mám 86mm a ač je to neuvěřitelné létá lépe než před tím.
Prakticky létám 2min a dál. Jestli je to tím že je těžší a vyhodím ho víš a tím chytnu lépe termiku. Nevím ale chodí lépe než kdy jindy..
Nechtěl jsem to sem ani psát protože, kdyby to někdo napsal tak bych tomu moc nevěřil, také jsem to několik dní testoval abych se ujistil že to není náhoda.
Každopádně je to nejlepší když fouká, pak tomu ta hmotnost opravdu pomáhá.
Takže to co popisuješ vůbec neva, u nás fouká skoro furt :wink:

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 02.09.2012 22:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 472
tak ta váha mě až tak netrápí, kamarád má thowt a trošku mu ta váha ulítla - 340g :lol: a taky to vcelku lítá (ve větru). Spíš mě zajímá to těžiště.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 02.09.2012 23:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
hOOrNeT píše:
trošku mu ta váha ulítla - 340g :lol:
Fíha, čo tam dal štandardné servá a tužkové baterky? :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 9:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 472
no s těma baterkama jsi to skoro uhádnul, vozí tam 800mAh. Nabíjí jednou za týden :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz