px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 17.05.2011 23:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2007
Příspěvky: 306
Bydliště: Trnava, SK
Dejfak píše:
Díky za radu, to je docela užitečné a nemohl bys mi poskytnout nějaké info na které jsem se ptal s těma pružinkama a tlouštky lanek....


Pruzinky, gitarova struna priemer 0,3mm az 0,5mm podla potreby. Rozmer ucka orientacne 20x40x20mm tak isto podla potreby. Nit Dynema v rybarskych potrebach priemer okolo 0,2mm staci.
Ale tieto veci sa tu uz preberali vela krat prebehni si vlakna.

_________________
Ľuboslav Nagy


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2011 7:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5538
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Díky moc, určitě ještě něco přečtu...

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19.05.2011 14:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.5.2010
Příspěvky: 942
Bydliště: SK
Ahojte, dakujem za pochvaly.Ospravedlnujem sa ze som nereagoval na otazky, ale nebol som tu nejaky ten den.Vpodstate to nevadi, lebo vsetko bolo pohotovo zodpovedane :D .

to: "Luboslav", "JMalik"
Dakujem za radu.Uz ma nato upozornoval aj "Onca" a budem to urcite prerabat.Ale nemam problem s tym ze sa zarezava nit do trubky(asi preto ze som dieru vrtal sikmo), ale derie sa nit(uz mam zodratu tu vrchnu vrstvu).

Casom pridam dalsie foto zmien.
Musel som vidlicku na pake serva(kridelko) posunut blizsie k osi otacania.(pri prudkych odhodoch fluterovali)
Ta druha ani neni zmena ale oprava :( .Vcera navecer som nevedel co zo sebov a stupal som na hada bosou nohou :twisted: .Ale len do chvile pokial kacko nestratilo vztlak a nezapikovalo 10cm do zeme medzi kukuricu(nastastie som trafil pole).Skody nie su velke, iba rozlamana doska na serva(bude stacit polepit sekundakom a plelaminovat tkaninou).Baterky sa nebuchli, ostali na suchom zipse.Budem musiet skontrolovat dosah primaca(pre istotu) a chod serv.Trup, kridlo, vop a sop su dufam bez ujmy.Horsie je ze nepojdem do vzduchu min. 14dni, lebo nemam cas si ku tomu poriadne sadnut(nechcem to zfusovat :) ).
Vzdy ked uz to akotak zacina lietat tak sa nieco pos..... :roll:

ps: K tomu vsetkemu mi dnes vletel kamen do celneho skla, asi 30cm puklina a stale sa zvacsuje.Este dobre ze nemam s cim lietat, lebo neviem ako by to dopadlo 8O .

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19.05.2011 23:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5538
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj nemáte náhodou nějakou stránku kde jsou za dobré ceny serva Dymond?

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.05.2011 8:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 302
Bydliště: Vysočina, Nové Město na Moravě
Dejfak píše:
Ahoj nemáte náhodou nějakou stránku kde jsou za dobré ceny serva Dymond?


No, ze zahraničí se to už asi moc nevyplatí, takže asi Hořejší http://www.horejsi.cz/Pages/ListProdukt ... 199&fraze=
nebo Kotrba http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=670


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011 14:27 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
ahoj,

ja len ze si to pekne popisal a zaciatocnikom sa to zide ...
no pisu ti tu o vop ... no ked som to ja daval hentak blizko k pake, tak som pod to ohol do jemneho obluku zapalovacom bovden a vlepil to do trupu ... no uz to robievam tak ze to dam aspon 15cm pred vop ... a tak isto tam robim prechod z bovdenu ... nech sa nedere trup zbytocne ani kevlar ...
a trcalo mi to tak mm nad a mm v trupe ... zarezane zarovno trubky.
Mozno by som vymenil este konektor na baterkach... ten nabijaci za nieco taketo http://rc-nitra.sk/mojeveci/konektor1.JPG ... zda sa mi to mensie :) ... no ale vsak to je v podstate jedno :)
Tak drzim palce pri prvych pokusoch ... inak odkial si ?

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011 17:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.5.2010
Příspěvky: 942
Bydliště: SK
helbo píše:
... a tak isto tam robim prechod z bovdenu ... nech sa nedere trup zbytocne ani kevlar ...

Hod sem foto ak sa da.Znie to zaujimavo 8O

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011 17:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
Homer.Simpson píše:
helbo píše:
... a tak isto tam robim prechod z bovdenu ... nech sa nedere trup zbytocne ani kevlar ...

Hod sem foto ak sa da.Znie to zaujimavo 8O


no nemam to zdokumentovane ... ale vzdy som robil dieru ktora isla co najvodorovnejsie s trupom, gulatym pilnikom ... a potom si predstav v tej diere bovden ... ktory bol z oboch stran zrezany do sikma aby isiel zarovno trupu ... a lepil som to sekundakom

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 18:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 469
Nazdárek,

ten nabíjecí konektor slouží zároveň i jako vypínač? Je to klasický jack a protikus, nebo je to něco "speciálního"? Popřípadě kdyby mi mohl někdo prozradit, jak konektor správně zapojit. Nerad bych si vyzkratoval éro :wink:
Děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 18:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 302
Bydliště: Vysočina, Nové Město na Moravě
hOOrNeT píše:
Nazdárek,

ten nabíjecí konektor slouží zároveň i jako vypínač? Je to klasický jack a protikus, nebo je to něco "speciálního"? Popřípadě kdyby mi mohl někdo prozradit, jak konektor správně zapojit. Nerad bych si vyzkratoval éro :wink:
Děkuju


Nabíjecí jack je zároveň i vypínač. Připájej si k jack konektoru krátké (asi 3-5 cm) káblíky a na jejich druhý konec protikus nabíjecího kabelu z nabíječky, který používáš. Jack potom budeš vytahovat až před těsně letem. Zapojení vypínače jsem nejdříve používal toto: http://onca11.rajce.idnes.cz/Isis_F3K/#Jack.jpg
Ale pak tu někdo psal, že to tak není dobře, protože při zasunování jacku dochází ke krátkému zkratu. Doporučil toto zapojení, které od té doby spokojeně používám: https://picasaweb.google.com/1150086964 ... b-exu2EtgE

_________________
https://sites.google.com/site/martinzvysociny/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 18:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2009
Příspěvky: 469
přesně tohle jsem potřeboval, děkuju!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 19:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.5.2010
Příspěvky: 942
Bydliště: SK
Len pre doplnenie.Pouzivam to prve zapojenie skoro rok a ziadny problem :wink: Sem tam zo zaciatku preskocil signal, ale clovek si na to rychlo zvykne a nauci sa ako ten konektor zasuvat(treba ho zasunut urcitou rychlostou 8) )

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 20:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5538
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Rychle :D když to uděláš velmi pomalu tak si vyskratuješ baterku.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 21:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
hOOrNeT píše:
...děkuju!


a este som nasiel aj ten OBRAZOK ... no mam to sfotene len mimo modelu :) ... No ja som pouzil uplne iny konektor ako je vyssie. Hlavna vec treba vsetko premeravat a nie davat hned naostro :). Tak drzim palce.

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Stavba F3K Fotoserial ( ISIS )
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2012 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.5.2010
Příspěvky: 942
Bydliště: SK
Dejfak píše:
Rychle :D

Tak, tak... :wink:

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz