Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.05.2010 21:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.2009
Příspěvky: 81
Bydliště: Chomutov
Li-Pol? LiFe? nebo NiMh?

já přemejšlim o těchto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ipoly_Pack

nebo dvě tyhle:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... gle_cell__


a díky za typ chci dát dynemu tak mu brnknu.

_________________
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.05.2010 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2008
Příspěvky: 1076
Bydliště: Praha 10
ja tam mam 4x tyhle: https://www.gme.cz/cz/-p540-233.html

nebo pak muzes pouzit tyhle:
https://www.gme.cz/cz/-p540-234.html

li-polky bych tam nedaval, musel by si pouzit ubec a to je vaha navic


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.05.2010 22:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.2009
Příspěvky: 81
Bydliště: Chomutov
a kolik to váží? nikde to nevidím.

_________________
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.05.2010 8:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2008
Příspěvky: 1076
Bydliště: Praha 10
myslis ty Nimhy?

4x 160mAh vazi 15g
4x 250mAh vazi 25g
4x 360mAh vazi 30g


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 17.05.2010 6:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.2009
Příspěvky: 81
Bydliště: Chomutov
jojo díky moc

_________________
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.05.2010 19:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.5.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
Zdravím moc mě zajímá tohle téma mám v plánu taky pořídit Mikrona vypadá moc pěkně a pro moje účely naprosto OK díky za případné info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.05.2010 19:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2008
Příspěvky: 1076
Bydliště: Praha 10
a co konkretne by si chtel vedet? mam ho a sem s nim naprosto spokojenej, jen to chce hlidat pri stavbe vahu


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.06.2010 14:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.5.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
super jestli bys mohl poradit jaké serva a napájení by bylo do toho vhodné díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.06.2010 15:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2008
Příspěvky: 1076
Bydliště: Praha 10
baterky kvuli vaze 4x http://www.gme.cz/cz/akumulator-ni-mh-1 ... 0-233.html

serva do kridla bud drazsi Dymond D47(nebo jejich klon) nebo by se tam jeste mohlo vlezt GWS Pico

do trupu je to celkem jedno, klidne staci HXT500


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.06.2010 17:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
no ja len zareagujem trosku pomimo... trosku ste sa tu navazali do leosovych modelov, predsa len ich trosku obhajim, zacinal som s nimi... konkretne s vertexom a lietal mi fakt skvelo, samozrejme nemozte porovnavat spickove profili s dakymi MH ckami upravenymi alebo co to tam ma leos... samozrejme ze je to zmena vlastnosti a uz len plocha kridla je takmer dvojnasobna... takze moc by som to neporovnaval... :) len tolko... ale miniselect tak do toho by som sa navazal aj ja, nestastny model :), kamarat ho mal... =o))

_________________
... urobíme tak, aby bolo dobré ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.06.2010 17:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2008
Příspěvky: 1076
Bydliště: Praha 10
ted se ale nebavime o mini selectovi, ale micronovi

micron ma jinej profil, je to uplne jiny letadlo, mel jsem oba, muzu porovnavat, navic nikdo jinej nez Leos nedela gondolu na prcka, takze staci koupit gondolu a pak treba kridlo od GWSky a budes mit super stroj


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.06.2010 18:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.5.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
Díky za radu přijde vhod moc se na to těším :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 02.11.2010 11:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4246
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
V letadlech bez rotačního křídla jsem úplná lama, a tak se ptám blbě:
Jak nastavit microna do vysílače T10C ,
1) V parametrech modelu vyberu glider (1A-1F) ? Nebo něco jinýho?
2) Diferenciaci křydýlek nějak vymyslím, platí že nahoru je dvakrát tak větší výchylka než dolů? Nebo máte to u microna někdo změřený přesně? Abych měl z čeho vycházet?
3) A co brzda klapkama? Klapky nahoru? Nebo dolů?
4) Je pro hod nějakej zvláštní režim? (Jako třeba potlačená výškovka)
5) Jako letový režim mi zatím bude stačit obyčejný klouzání.
Za každou konstruktivní odpověď budu vděčnej.

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 02.11.2010 14:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha - Ládví
krtek2k píše:
V letadlech bez rotačního křídla jsem úplná <a>LAMA</a>, a tak se ptám blbě:
Jak nastavit microna do vysílače T10C ,
1) V parametrech modelu vyberu glider (1A-1F) ? Nebo něco jinýho?
2) Diferenciaci křydýlek nějak vymyslím, platí že nahoru je dvakrát tak větší výchylka než dolů? Nebo máte to u microna někdo změřený přesně? Abych měl z čeho vycházet?
3) A co brzda klapkama? Klapky nahoru? Nebo dolů?
4) Je pro hod nějakej zvláštní režim? (Jako třeba potlačená výškovka)
5) Jako letový režim mi zatím bude stačit obyčejný klouzání.
Za každou konstruktivní odpověď budu vděčnej.


Shodou okolností mám stejnou kombinaci Micron + vysílač, akorát nejsou teď poruce, takže žádná výhra, ale pokusím se :-)

Přijímač tam mám 6kanál, 2. křidýlko je na pětce, který konkrétní program teď nevím, spíš to byl 2A+1F, protože jsou 2 křidýlkový serva (1+1 by mělo být spíš na 1servo křidýlka + 1 klapka)
Diferenciace tady myslím je 2:1, řekl bych, byla uvedená v návodu...
Brzdím na klapky dolů "co to dá" jen s malou rezervou výchylky dolů, aby se to dalo ještě trošku řídit (ale na zatáčku stejně radši odklapkovat ;-)
Házím ve vším v nule
Kloužu s křidýlkama asi 3mm dolů. Přišlo mi to moc, ale je to na doporučení Leoše a především to funguje :-)

_________________
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.12.2010 5:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2007
Příspěvky: 80
Dobrej.
Na Microna mám zálusk. Ale co se musí dodělat? Abych to upřesnil v paneláku jsou omezené možnosti. Lakování lepení epox. a podobně je docela problém.
Dík


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz