Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 10:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2006
Příspěvky: 955
Bydliště: Česká Lípa
Manometr -1 - 0 určitě potřeba je. Ne jen abys dobře nastavil (to bys ale nějak i ošulil), ale hlavně abys věděl kolik tam máš. Koupil jsem někde z čajny a ukazuje zatím spolehlivě.
Papíra

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 11:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2010
Příspěvky: 373
Bydliště: Mýtna LC
našiel som aj manometer:
https://www.aliexpress.com/item/Z-40-Or ... 3a0b66ef50
Takže asi kúpim tieto veci. vypadá to že by to mohlo všetko spolupracovať s kompresorom. Ak hej tak sa moje vákuovanie zase posunie o krok ďalej :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 11:43 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.9.2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Brno
Poraďte prosím, jaké komponenty (trubky, hadice, spojky, kolena ad.) používáte pro vakuum nebo jaké použít a především kde sehnat. Nejlépe Brno a okolí. Dˇ.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 11:54 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2006
Příspěvky: 955
Bydliště: Česká Lípa
jj nějaký takový klidně. A ano, spínač mám přímo na kompresoru a není s tím problém.
Papíra

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 18:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 490
Bydliště: Žamberk
Asja píše:
Poraďte prosím, jaké komponenty (trubky, hadice, spojky, kolena ad.) používáte pro vakuum nebo jaké použít a především kde sehnat. Nejlépe Brno a okolí. Dˇ.

Já používám komponenty Norgren (http://www.norgren.cz) a jsem spokojený. Podtlakový spínač mám od SMC digitální s ukazováním hodnoty podtlaku.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: pát 12.05.2017 21:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2010
Příspěvky: 373
Bydliště: Mýtna LC
Takže nakoniec som kúpil tento manometrík:
https://www.aliexpress.com/item/Z-40-Ordinary-Vacuum-Gauge-0-1-0MPA/32610167792.html?spm=2114.01010208.3.38.lSxqUd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10136_10137_10138_10060_10062_10141_10056_10055_10054_122_10059_10099_10103_10102_10096_10148_10052_10053_10050_10107_10142_10051_10143_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10111_10112_10113_10114_10037_10032_10078_10079_10077_10073_10070_10123_10124-10102,searchweb201603_6,afswitch_1,ppcSwitch_7,single_sort_0_default&btsid=2af01594-089d-4376-b21d-3005c8daae81&algo_expid=32e7f9c3-c3d6-4436-882c-9b3a0b66ef50-4&algo_pvid=32e7f9c3-c3d6-4436-882c-9b3a0b66ef50

a tento podtlakový spínač:
https://www.aliexpress.com/item/0-to-0-1Mpa-240VAC-G1-4-0-5-Air-Negative-Vacuum-Digital-Pressure-Switch/32720270914.html

Dnes som to zapojil a funguje to. Dá sa tam nastaviť rozsah pri ktorom spína a vypína kompresor. Mám nastavené -0,70 až -0,85 atm . starý chladničkáč dá max. -0,9atm.
Ukazovatele na spínači a manometri sa zhodujú takže presnosť bude dostatočná. Ten manometer v podstate ani nie je treba lebo okamžitá hodnota sa zobrazuje na displayi. Vypadá to že s tým budem spokojný.

Edit: som sa sekol v hodnotách :oops:


Přílohy:
DSC_0202.jpg
DSC_0202.jpg [ 99.98 KiB | Zobrazeno 699 krát ]


Naposledy upravil StanleyP dne sob 13.05.2017 1:44, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: pát 12.05.2017 22:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Tak to je podtlak jako kráva 8O .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 12.07.2017 6:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.6.2017
Příspěvky: 3
Nazdar chlapi, mam tu este 10-15 kuskov.
Ak by bol zaujem, idealne keby niekto zobral vsetky a rozhodil medzi vas, tak nech sa paci.
Cena za kus 10,-eur.

Juro


Přílohy:
20151031_200432.jpg
20151031_200432.jpg [ 24.85 KiB | Zobrazeno 430 krát ]
20151031_180443.jpg
20151031_180443.jpg [ 26.03 KiB | Zobrazeno 430 krát ]
obr.jpg
obr.jpg [ 31.12 KiB | Zobrazeno 430 krát ]
specifik.jpg
specifik.jpg [ 43.11 KiB | Zobrazeno 430 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 12.07.2017 17:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 490
Bydliště: Žamberk
Jo, přesně tenhle SMC mám.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2017 9:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.9.2009
Příspěvky: 36
Bydliště: Brno
Ahoj, tak jsem se konečně dokopal k dokončení vývěvy. Jako podtalkový spínač mám, zde často uváděný, kostičku SMC.
Prosím o info ohledně nastavené hodnoty podtlaku a hystereze, kterou používáte pro vakuování. (křídla, torzní skríně, EPS,..). Ptám se proto, abych mohl nějak začít.
Jak často Vám +/- vývěva spíná z důvodu netěsností?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Lark, misamltr, olisoft a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz