Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: W10pro a Dataexplorer
PříspěvekNapsal: ned 07.04.2019 10:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 165
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
Zdravím vespolek
Odešel mi do věčných lovišť starý NB s w7pro 64bit. Měl jsem zde nainstalován na radu zdejších znalých Dataexplorer pro zprac dat z telemetrie MZ18, MZ24. Graf je graf. Čísla, spíš spousta čísel nebývá přehledná . . .
Tak jsem pořídil ke svej starej PC bedně novější NB s w10pro ( legál ) a nedaří se mi nainstalovat Dataexplorer. Instalace proběhne a požádá
tuším o nějakou verzi javy . . .jako admin povolím a je to prd platný . . vypnu i odvážně firewall . . a je to stejný . .
Dokud nejde vo život, tak jde o prd, že . . .
Ve starej bedně to mám funkční. A dokavad to "železo" bude schopné činnosti, tak w7 nevyměním . .

Děkuji za eventuelní rady

Leon


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: W10pro a Dataexplorer
PříspěvekNapsal: pon 08.04.2019 18:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.4.2018
Příspěvky: 2
Bydliště: Chrudim
je nejprve potřeba nainstalovat JRE
https://www.oracle.com/technetwork/java ... 33155.html
Windows x64 pokud chceš instalovat 64 bitový DataExplorer
https://www.nongnu.org/dataexplorer/ind ... leshooting
Instalace pak proběhne bez problému.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W10pro a Dataexplorer
PříspěvekNapsal: pon 08.04.2019 22:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 165
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
Zatím dík. Ale asi tři dny se o mne pokoušel nějakej jarní moribundus a dnes nad ránem jsem podlehl. Tudíž hniji v teple s čelenkou na čele ve společnosti bylinkových čajů a lesního medu u TV což není jinak moje oblíbená disciplina.
Momentálně jsem jen protivnej a až teď jsem se kouknul co se děje ve světě.
Asi dám drobnou podotázku. Těch "jav" tam je pro x64 víc . . .jednak 2x v 8u201 a též 2x v 8u202 . . .tak až se dědkoj uleví, maturoval jsem s logárem v ruce, tak kterou variantu mám zvolit . . .
DATA ex tam má jedinej download a tak se snad nespletu.
:-)
Ještě jednou Ď
Leon
Příloha:
a teď kterou jávu.jpg
a teď kterou jávu.jpg
[ 97.31 KiB | Zobrazeno 1081 krát ]



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W10pro a Dataexplorer
PříspěvekNapsal: pon 08.04.2019 23:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.4.2018
Příspěvky: 2
Bydliště: Chrudim
Je to v postate jedno. Jsou to dve blizke verze jinak ulozene.
Vezmi tu druhou od spodu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W10pro a Dataexplorer
PříspěvekNapsal: úte 09.04.2019 9:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 165
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
Dobrá rada nad zlato pane. Děkuji.
V časech, kdy informace stoupají v ceně je to neocenitelné.
Moc se mi od včerejška neulevilo, moribundus chrchlavý je zavilý, ale nedalo mi to. Jdu zas nasadit ležení. Nerad.
Ať se daří.
Leon


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz