Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor pro kvadrokoptéry
PříspěvekNapsal: sob 29.10.2016 13:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 208
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Ten Freerider funguje se SIMTRANSMITTER ?

Za 5 USD to mladýmu koupím, ať trénuje a po Vánocích to hned nerozseká :-)

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor pro kvadrokoptéry
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 18:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 353
Bydliště: Čechtice
Nemám tucha. Ale můžeš stáhnout free verzi a vyzkoušet to. Je tam jen omezené nastavení a pouze jedna mapa, jinak je to totožné.

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor pro kvadrokoptéry
PříspěvekNapsal: úte 28.02.2017 11:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.3.2012
Příspěvky: 122
Zkoušeli jste někdo DRL Simlator? Včera jsem to nainstaloval a jen by mě zajímalo jak moc je ovládání podobné reálnému lítání. Mám v plánu se na FPV lítání s quadem vrhnout tak si to chci alespoň trošku nacvičit než dám vše dokupy. Lítat jsem tam nějak zvládl, ale že bych si přišel nějak dvakrát jistý to se říct nedá, nicméně když jsem se učil ve Phoenixu s vrtulníkem, tak jsem pak taky zjistil že naživo je to v podostatě jednodušší a mnohem intuitivnější...
FPV-Freeridera jsem taky zkoušel ale z nějakého důvodu mi na něm nechce fungovat levý knipl na DX6i, jinými slovy můžu ovládat výškovku a křidélka ale nemůžu plyn a směrovku, googlil jsem to a nejsem rozhodně jediný, ale zatím nikde nikdo nepsal jak to vyřešit:-) Přitom Phoenix nebo iten DRL Simulátor fungujou v pohodě...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor pro kvadrokoptéry
PříspěvekNapsal: ned 04.02.2018 18:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.7.2011
Příspěvky: 262
Bydliště: východní skoroPragl
Nemáte někdo tušení kde sehnat driver pro FMS simulátor?
Koupil jsem kdysi tenhle typ: https://www.aliexpress.com/item/FMS-FS- ... autifyAB=0
Win 8.1 mi bohužel nerozpoznalo zařízení a tím pádem mám smolíka.
Zkoušel jsem googlit. Spousta lidí tenhle problém řeší, ale ti co jim to nefunguje asi nic nevyřešili a nějaký driver nikde ke stažení není.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz