Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Taranis a simulator MultiFlight od MPX
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 19:55 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2014
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava/Snina
zdravim vas priatelia, viem ze mozno mimo temu (neukrizujte ma) ale tak z casti som spravne ...

Pripojil som Taranisa k simulatoru MultiFlight od MPX. Nastaveny som v mode ziak, kanaly mam priradene (SVPK funguju) ale vsetky iba v rozmedzi od -37 do +37 (to vidim na ovladaci v simulatore), ked si dam monitor kanalov v taranise vsetko bezi v rozmedzi od -100 do +100.

Napadne vas v com by mohol byt pes zakopany?

Dakujem pekne


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Kalibrace simulatora?

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 20:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2014
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava/Snina
janekx píše:
Kalibrace simulatora?


myslim ze ta je v poriadku, teda tazko povedat, nejaku moznost nastavenia rozsahu kniplov ako na inych simulatoroch tak velmi nevidim, teda nevidim nic extra co by som neskusil



Neskusili by ste si to niekto nainstalovat nech viem ozaj ci som slepy, blby??? :)

http://multiflight.multiplex-rc.de/MULTIFlight_setup.exe

bol by som velmi vdacny


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 11:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 145
Bydliště: Hradec Králové
Hodně ovladačů potřebuje klasickou kalibraci ve WIN v ovládacích panelech a teprve poté fungují +100 - 100%


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 14:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2014
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava/Snina
pepavich píše:
Hodně ovladačů potřebuje klasickou kalibraci ve WIN v ovládacích panelech a teprve poté fungují +100 - 100%


trefa do cierneho, dakujem :)

Ak by to niekto hladal

Win 8: Zariadenia a tlaciarne -> PPM (pravy klik) -> Nastavenia hracieho zariadenia -> Vlastnosti


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 14:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 928
Bydliště: MidWest of Ireland
Prosim o pomoc.
Kdyz pripojim Taranise k PC prez usb, tak pc ho vidi jen jako Mass storage. Muzu pristupovat ke vsemu na SD karte, ale jako Joystick, nebo jiny herni ovladac ho pc nevidi. Procetl jsem vse co jsem nasel, ale nenasel jsem reseni. Potrebuji pripojit Taranise k RC simulatoru Aerofly RC7. Simulator sam o sobe normalne funguje, ale Windows proste Taranise nevidi jako Joystick. Poradil by nekdo prosim??

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 15:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Otazka verze OpenTX 2.0 a vyssi je bezne joystick...

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 15:08 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 928
Bydliště: MidWest of Ireland
Mam Taranis [ne plus], OpenTX 2.0.15, Windows 7 Ultimate. Kdyz to pripojim tak v Zarizenich a Tiskarnach vidim jen FrSky Taranis Mass Storage. :oops: :oops:

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 16:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
pripojit bez bootloaderu, proste pri zapnutem T by mel fungovat joystick pokud neni pouzit FW kde to zatrhnut nojoystick

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 18:22 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 928
Bydliště: MidWest of Ireland
Dekuji moc Honzo. Mel jsem FW nojoy.... Po prehrani FW vse jak po masle.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 30.07.2016 18:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 436
Bydliště: Blízko D1 exit 66
Jaké simulátory podporují Taranis přes USB? Pro quadrokoptéry používám za 5 dolarů FPV Freerider, ale chtěl bych se učit létat i FPV na letadlo. Doporučíte něco. Děkuji.

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.01.2018 7:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 204
Bydliště: Dolní Kounice
Jen pro zajímavost, kdyby to tu také někdo hledal jako já a zbytečně se trápil.
Mám verzi verzi opentx 2.2.1. V Companion nic takového jako nojoy již není. Volba je nyní v hlavním menu rádia a to výběr chování po připojení USB. Možnosti mass storage, joystick, nebo ask.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.09.2020 6:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.11.2011
Příspěvky: 48
Bydliště: Kladno
Ahoj poradíte někdo jak zprovoznit. Pokouším se spojit taranis a MultiFlight. Problém je že žádný sim ho nevidí jako ovládací prvek. Pc s win 10 ho vidí v zařízeních jako FrsKy Taranis Joystick. Companion funguje taky normálně, ale v žádném simu není možnost ho tím ovládat. Vysílač je v režimu Joystick.Už tím trávím několikerý večer a fakt nevím.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.09.2020 13:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2010
Příspěvky: 40
Bydliště: Plzeň
A umožní ti Win10 ho v ovládacích panelech zkalibrovat a ověřit funkčnost?
Nastavení/Zařízení/Zařízení a tiskárny - vidíš ho tam?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 25.09.2020 11:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.11.2011
Příspěvky: 48
Bydliště: Kladno
tam ho vidím ale to je tak vše. kalibrovat nelze ani nijak ověřit funkčnost


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz