RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Phoenix RC
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=17&t=6953
Stránka 1 z 99

Autor:  Tibor BK [ sob 04.08.2007 9:22 ]
Předmět příspěvku:  Phoenix RC

Ahoj

máte někdo zkušenost s tímto simulátorem

http://www.phoenix-sim.com/welcome.htm

přece jen cena je jiná než G3 APDF

Tibor

Autor:  DAF [ ned 05.08.2007 12:37 ]
Předmět příspěvku: 

Ahoy, zkušenost ne, ale v RC Revue 8/07 na to vyšla recenze.

Autor:  Tibor BK [ ned 05.08.2007 13:38 ]
Předmět příspěvku: 

recenze je prima, ale občas mám pocit že to je placená inzerce.
Píšou tam že je to v některých směrech lepší třeba než RFG 3 který je za dvakrát takový peníze.
Proto jsem chtěl vědět zda to někdo má doma.

Autor:  Jano5 [ pát 19.10.2007 14:08 ]
Předmět příspěvku: 

Ako funguje Phoenix? Keby sme si CD kúpili viacerí, fungoval by podobne ako AFPD cez PP-Joy?

Autor:  zdzd [ pát 19.10.2007 14:38 ]
Předmět příspěvku: 

ne

Autor:  lubos-hary [ pon 24.12.2007 22:07 ]
Předmět příspěvku:  je na phoenix rc čeština

Chtěl bych se zeptat jestli je na phoenix rc čeština. Nebo jestli aspoň není český návod. Kdyžtak sem hoďte odkaz. Díky moc.

Autor:  zdzd [ pon 24.12.2007 23:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: je na phoenix rc čeština

lubos-hary píše:
Chtěl bych se zeptat jestli je na phoenix rc čeština. Nebo jestli aspoň není český návod. Kdyžtak sem hoďte odkaz. Díky moc.


Není a asi ani hned tak nebude. Je docela ukecaný a každou chvilku je nová verze. Kdo by to pořád překládal...

Ale upřímně řečeno, není moc zapotřebí. Zas tak složité to ovládání není.

Autor:  pee1 [ stř 02.01.2008 11:09 ]
Předmět příspěvku: 

Ja som cital viac recenzii, a zhliadol demo (skoda ze sa neda ovladat aspon cez joy), a musim povedat ze to vyzera dost slusne, a hlavne vodne plochy vo fotoscenerii ma dostali, tie su totalne vymakane. ale aj novy Realflight G4 vyzera na webe dost slusne. Co som ale testoval zatial, tak Realflight sa mi chovanim javi najrealnejsie...

Autor:  zdzd [ stř 02.01.2008 12:28 ]
Předmět příspěvku: 

http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... uage=en-US

Autor:  mikirc [ ned 06.01.2008 15:28 ]
Předmět příspěvku: 

RC phoenix doma mam, je k tomu cesky manual ale myslim si ze se clovek i bez nej obejde, bohuzel funguje pouze s originalcim USB zarizenim pro pripojeni vysilacky ale funguje to skoro se vsema vysilacema, a nemuzu si stezovat pred zimou mi letani moc neslo a od doby co na tom letam tak zmena velka uz letam mnohem lepe :) mam i aerofly pro deluxe ale phoenix MI prijde lepsi

Autor:  Bonny_boy [ úte 12.02.2008 12:27 ]
Předmět příspěvku:  Prosba

Ahojky prosim vás jde použít k tomuto simulatoru myslim phoenix Rc tento ovladac SIMtransmitter 6 USB , ktery se prodava za cca750 kč ? Nebo musim použít originalni vysilačku co mam na modely moc vám děkuji za odpověd Ahooj

Autor:  kroxigor [ úte 12.02.2008 12:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Prosba

Bonny_boy píše:
Ahojky prosim vás jde použít k tomuto simulatoru myslim phoenix Rc tento ovladac SIMtransmitter 6 USB , ktery se prodava za cca750 kč ? Nebo musim použít originalni vysilačku co mam na modely moc vám děkuji za odpověd Ahooj


Phoenyx funguje jen přes svůj USB adaptér nelze u něj použít jinej USB ovladač tedy ani SIMTransmitter

Autor:  Bonny_boy [ úte 12.02.2008 16:23 ]
Předmět příspěvku: 

Ahojky a mysliš že když mam doma vysilačku Graupner MX-16s že to pujde zapojit do redukce ktera se dava spolu se simulatorem ? prroste abych nemusel nic pak shanet :) diky

Autor:  Rici [ pát 11.04.2008 21:57 ]
Předmět příspěvku: 

Jsem na netu nouzově přes mobil tak nemůžu moc hledat. Mohl by mi prosím někdo napsat jak správně nastavit Proenix RC jako MOD2. Collective pitch mam 1, Tail rotor 4, ale jakmile začnu volit Elevator a Aileron (2,3) tak je vrtulník neovladatelný. Nepomáhá ani kalibrace. Mám ještě něco navolit na 5,6 nebo je problém v kalibraci? Někde jsem tuším četl, že si kalibrace musí 10 min sednout, ale nevím zda to bylo u Phoenixe. Díky za odpověď.

Autor:  Rici [ pát 11.04.2008 23:00 ]
Předmět příspěvku: 

Neustále se mi nedaří kalibrace. Volba 1 a 3 jsou neustále spojené. Nevíte někdo jak to správně nastavit. Není nutné nastavit nějaký mod přímo ve vysílačce? Prostě když hýbu volbou Throttle tak se mění i Elevator a je pak velmi těžké helinu ovládat. Koukám, že se tam dají měnit nějaké křivky. Nikdy jsem s ničím nelétal, tak je to možná správně, ale nějak to nechápu.

Stránka 1 z 99 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/