Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1481 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 99  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2008 22:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.8.2008
Příspěvky: 72
Bydliště: Lounsko
scarabeus: Už je hotová ta lokalizace do Phoenixu? Nebo to padlo?
Díkes.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Phoenix
PříspěvekNapsal: stř 05.11.2008 21:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.11.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Nučice - Praha západ
Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix
PříspěvekNapsal: stř 05.11.2008 22:14 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2008
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha 5
Vašek66 píše:
Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek


Ahoj,

včera jsem ho viděl v obchodě u www.hobbyteam.cz

T.P.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05.11.2008 22:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2738
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
buff píše:
scarabeus: Už je hotová ta lokalizace do Phoenixu? Nebo to padlo?
Díkes.


Zrovna na ni pracuju :-) S klukama z Phoenixu to neni vzdycky jednoduchy, poslali jen cast prekladu, ted zbytek. Nemam to zatim jak otestovat, protoze soubor s jazykem je pak uz zkompilovany :-) No pokracuju pokracuju, az to bude hotovy, urcite se to vsichni dozvite :-)

Prozatim mam prelozene cele GUI krome picurovinek pri editaci jednotlivych modelu. Pak me jeste ceka preklad manualu :-)

Jo a delam na tom teprve druhej den, protoze pred dvouma dnama jsem z nich ty anglicky texty vytahnul, abyste si nemysleli, ze sem se celou dobu flakal :-D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 06.11.2008 0:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 19.4.2007
Příspěvky: 4284
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
A prečo v len v Čechách ? Na Heliguy vyjde na 108 euro, to je nejakých 2.700 KČ i s poštovným. V jednom českom eshope som videl cenu 3.200 KČ.


Vašek66 píše:
Tak jsem se rozhodl pro Phoenix. Na netu jsem našel asi 5 odkazů z dotazu u obchodníka jsem zjistil, že nejsou a zatím nebudou? Nevíte, kde se dá Phoenix koupit. Myslím v Čechách.

Vašek

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.11.2008 15:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.11.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Nučice - Praha západ
Tak ho jdu (Phoenix) zítra koupit. Ale narazil jsem na problám konektoru, který nikde není k sehnání. Mám vysílač ze setu blade CP+, kde výstup z vysílačky pro sim je pětikolík s prostředním kolíkem placatým. Poraďte, prosím, kde se to dá sehnat?

Díky Vašek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.11.2008 15:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2738
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Vašek66 píše:
Tak ho jdu (Phoenix) zítra koupit. Ale narazil jsem na problám konektoru, který nikde není k sehnání. Mám vysílač ze setu blade CP+, kde výstup z vysílačky pro sim je pětikolík s prostředním kolíkem placatým. Poraďte, prosím, kde se to dá sehnat?

Díky Vašek


Prodejce by mel mit takovou redukci k dispozici. Kdybys to kupoval po netu, treba v Anglii, staci pripsat jakej mas prijimac, jaky typ konektoru a oni tam uz davaji spravny kabel i s pripadnou redukci.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Phoenif + redukce
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 13:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.11.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Nučice - Praha západ
Jak jsem už psal. Koupil jsem Blade CP+ a Phoenix. Nyní ale nemohu sehnat redukci (konektor) k propojení s PC. U Phoenixu je kabel USB/Jack - na vysílačce pětikolík a prostřední placatou dirkou. Poradíte kde by se to dalo sehnat? Všichni prodejci kroutí hlavou, že nemají a nevědí.

Díky Vašek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 13:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
a tady ho nemají?
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... ductNumber

co mas za vysilac?

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 17:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.11.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Nučice - Praha západ
Tak a je to :cry: . Konektor není a vysílač z Blaze CP+ si prý s Phoenixem nerozumí. Výstup je prý jen na učitel/žák. (Odpověď Astramodel - odozce Blade.)

Zbývají asi 3 věci:

1) - koupit jen vysílač pro simulátor
2) - koupit opradovou vysílačku za pár korun v bazaru která půjde připojit k PC a bude komunikovat s Phoenixem
3) - koupit pořádnou vysílačku "na věčné časy", která půjde k PC i Phoenixu

Zhodnocení situace:

1) - nejlevnější varianta - ale stojí za to?
2) - jakou? - poraďte - 35MHz / 2,4G
3) - nevím co je pořádná vysílačka a 10-15tis. se mi dávat nechce, protože nevím co budu potřebovat a co vše využiji

Jak z toho ven?

Vašek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 17:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10370
Bydliště: Břeclav
Pokud má výstup na učitel/žák, tak to je přesně to co potřebuješ. Jen je třeba zjistit, jak to je na konektoru.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 23:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2738
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Vašek66: Jestli hodlas litat jen s helinou, kup DX6i a mas po problemu. Ale koupit v zahranici, je tam levnejsi ;-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 08.11.2008 14:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.10.2008
Příspěvky: 464
mam maly problem....
mam PhoenixRC a vysielac mam od E-sky 0905A s USB vystupom (ten co predavaju na RC zone) a nechce mi ho nejako zobrat na phoenixe...neviete kde moze byt chyba?
na FMS mi ide ale na phoenixe stale pisse ze "connect ... interface"..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 08.11.2008 17:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2738
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
mikyno12 píše:
mam maly problem....
mam PhoenixRC a vysielac mam od E-sky 0905A s USB vystupom (ten co predavaju na RC zone) a nechce mi ho nejako zobrat na phoenixe...neviete kde moze byt chyba?
na FMS mi ide ale na phoenixe stale pisse ze "connect ... interface"..


Mas Phoenix piratsky stahnutej a postradas originalni USB kabel s HW klicem...

No a pokud bys nahodou mel vse origo a zapojene jak ma byt, tak mas zaplou vysilacku, coz pak nefacha. Pripojena vysilajda musi byt vypnuta.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.11.2008 14:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2008
Příspěvky: 238
Bydliště: Prachatice
nenarazil jste už někde někdo konečně na Dongle Emul?

_________________
*****


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1481 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 99  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz