Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1481 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 99  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12.04.2008 16:04 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2008
Příspěvky: 28
Ahojky je to velice jednoduche dulezite je aby si ve vysilaci dal program kde nemas zadne MIXI !!! pak nastav normalne program pro letadla !!! a pak si jen doladis v programu Phoenix na jakou packu to co chces at se ovlada !! a uz se nebudou prat zadne kanaly!!!


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12.04.2008 16:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.3.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha
Asi byl problém opravdu v MIXech. Mám DX6i zcela nový a zapoměl jsem návod. Změnil jsem program vrtulníku na letadlo a již se nic nemixuje a dá se to super ovládat. Jen myslím, že simulátor až přehnaně citlivě reaguje na páčky ovladače. Ale jinak OK.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12.04.2008 18:49 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10365
Bydliště: Břeclav
Bonny_boy píše:
Ahojky je to velice jednoduche dulezite je aby si ve vysilaci dal program kde nemas zadne MIXI !!! pak nastav normalne program pro letadla !!! a pak si jen doladis v programu Phoenix na jakou packu to co chces at se ovlada !! a uz se nebudou prat zadne kanaly!!!


Je úplně jedno, jestli používá nebo nepoužívá heli mixy v rádiu. Ale jejich využití je pro realismus výhodné, protože pak všechny IDLE a autorotace budou fungovat tak, jako v reálu.

V obou případech je ovšem nutné správně přiřadit jednotlivé ovládané prvky správným kanálům. Pak to chodí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12.04.2008 19:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2008
Příspěvky: 28
Rici píše:
Asi byl problém opravdu v MIXech. Mám DX6i zcela nový a zapoměl jsem návod. Změnil jsem program vrtulníku na letadlo a již se nic nemixuje a dá se to super ovládat. Jen myslím, že simulátor až přehnaně citlivě reaguje na páčky ovladače. Ale jinak OK.


citlive jsou :)) pamatuj mas tam na vyber u akrobatickych modelu bud to 3D to je nejcitlivejsi :) pak SPORT to je uz mene citlive a pak zacatecnik to je hoodne tupe to ani nepouzivej hruuza :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 12.04.2008 19:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2008
Příspěvky: 28
zdzd píše:
Bonny_boy píše:
Ahojky je to velice jednoduche dulezite je aby si ve vysilaci dal program kde nemas zadne MIXI !!! pak nastav normalne program pro letadla !!! a pak si jen doladis v programu Phoenix na jakou packu to co chces at se ovlada !! a uz se nebudou prat zadne kanaly!!!


Je úplně jedno, jestli používá nebo nepoužívá heli mixy v rádiu. Ale jejich využití je pro realismus výhodné, protože pak všechny IDLE a autorotace budou fungovat tak, jako v reálu.

V obou případech je ovšem nutné správně přiřadit jednotlivé ovládané prvky správným kanálům. Pak to chodí.


jasne rozumim ale ja mu to chtel co nejednoduseji napsat aby si mohl zaletat ono stim clovek opravdu nekdy hodne zapasi :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.04.2008 18:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.3.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha
Diky za vysvetleni. Uz litam bez mixu a detailni nastaveni si necham vysvetlit pozdeji. Za 2 dny letani jsem udelal celkem pokrok a myslim ze to moc uzitecna vec.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.04.2008 15:07 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 28
Ja jsem zkousel RF 3,5G a Phoenix a nakonec jsem zustal u phoenixu. Hlavně mě vyhovuje že tam mam modely s kterejma letam (Hlavn heliny) Teď jsem si stahnul Phenix creator a pokusim si něco take vytvorit. Myslim ze Phenix neni spatna volba.

Sodik (Na)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.08.2008 8:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.11.2007
Příspěvky: 587
Bydliště: Most
Rici píše:
Jsem na netu nouzově přes mobil tak nemůžu moc hledat. Mohl by mi prosím někdo napsat jak správně nastavit Proenix RC jako MOD2. Collective pitch mam 1, Tail rotor 4, ale jakmile začnu volit Elevator a Aileron (2,3) tak je vrtulník neovladatelný. Nepomáhá ani kalibrace. Mám ještě něco navolit na 5,6 nebo je problém v kalibraci? Někde jsem tuším četl, že si kalibrace musí 10 min sednout, ale nevím zda to bylo u Phoenixe. Díky za odpověď.
Uz se vam podarilo sim nastavit tak aby jste letal s mixama na heli ? Ted to taky resim na "letadylkovy" mod to funguje super (trenuji), pokud zvolim heli 120 stupnu tak mi kanal 1 o ovlinuje i (2,3) ve smyslu plynova paka 50% vse OK , 50 - 100 % prudke kloneni vlevo, 50 - 0 % prudke kloneni vpravo.

_________________
Minititan E325,TRex500,Blade mcpx, Blade 130x páčkuju to DX7, éro Ultimate AMR, Extra 300 - 900 mm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.08.2008 8:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10365
Bydliště: Břeclav
Jde to v advanced, ale takové nastavení není doporučeno. Přepni si v TX swash na H1 a je to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.08.2008 8:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.11.2007
Příspěvky: 587
Bydliště: Most
Tak uz to mam :D :lol: :lol: :D Velke diky opet Zdenkovi ZDZD za jeho cenne info a cas straveny se zacinajicima vrtulnikarema. Takze na DX7 (a predpokladam i na ostatnich radiich) zvolte swasplane na H1 (nekdy oznacene NORM nebo 1 servo) v simu vyberte DX7 (DX6) kde se vam spravne priradi kanaly i inverty. Pokud ma nekdo Futabu tak samozrejme zvoli spravny typ radia. JR/Graupner a Futaba/HiTec maji jinak prirazene kanaly k funkcim na modelu. u JR/Graupner (radia od Spectrum) je to Tail-4, ELEV-3, AILON-2 a PITCH-6. A muzete letat na krivky :D .

_________________
Minititan E325,TRex500,Blade mcpx, Blade 130x páčkuju to DX7, éro Ultimate AMR, Extra 300 - 900 mm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.10.2008 15:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.10.2008
Příspěvky: 464
neda sa nastavit na Phoenixovi aj ine ovladanie ako je vysielacka na model??

ono by sa mi to celkom pacilo s gamepadom alebo s klavesnicou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.10.2008 18:09 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10365
Bydliště: Břeclav
a) Nedá.
b) Není důvod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Začátky s vrtulníkem
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2008 14:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.11.2008
Příspěvky: 184
Bydliště: Nučice - Praha západ
Ahoj všichni od helin,

jmenuji se Vašek, je mi 42, a jsem z Rudné u Prahy.
Mám Blade mCX. Je to můj první vrťásek a nechal jsem se jím lapit :). Rozhodl jsem se věnovat lítání vrtulníků. Přečetl jsem toho "tuny" na různých webech a je mi jasné, že s jednorotorovou helinou se nejde naučit odlepit bez simulátoru. A tak se ptám. Bude Phoenix dobrý? Dostal jsem Blade CP+, ale netroufám si ho vyndat ani z krabice :). Dokonce by k simu snad měla jít vysílačka ze setu od Blade, což je potěšující.
Četl jsem tu, že někdo lítal 2 měsíce hodinu každý den na simu, než se vůbec odvážil odlepit s modelem heliny od země.
Je mi jasné, že je to běh na moc dlouhou trať. A tak jsem se rozhodl stát se vytrvalostním běžcem. Mohu se přidat k Vám?

Vašek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2008 14:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
Phoenix používá hodně lidí, je jeden z nejlepších co se týče vrtulníků

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2008 14:46 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2738
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Vitej Vasku :-) Phoenix je rozhodne kvalitni simulator a jdi do nej. Pri prvnich par startech na PC pochopis, proc neni jednoduche uridit z fleku jednorotor a proc se simulator vyplati... ;-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1481 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 99  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz