Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1477 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 14.12.2016 16:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 366
Bydliště: Blansko
a je software vporadku?
myslim jako to dvd ze ktereho to instalujes nebo poustis?
Prijde mi jako ze je vadne a nenaistalovaly se ti tam nejake veci......jinak si to nedokazu vysvetlit.......
zkusit jine dvd


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 14.12.2016 20:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 717
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
tjo nevim skus zástupce u nás phnx.cz apod

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 16.12.2016 15:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.3.2012
Příspěvky: 122
Ha... po několika různých instalacích jsem to konečně rozchodil. Software je v pohodě, protože na kompu s win7 to šlape jako hodinky. Nakonec jsem to nainstaloval na ten druhý počítač s Win7 (instaloval jsem verzi 3 která mi na notasu s win 10 hlásila chyby), upgradoval jsem na poslední verzi 4 a pak to překopíroval na počítač s win10 a vuala, vše funguje. Když jsem to samé dělal s verzí 3 a 5 tak to nejelo, jen ta verze 4. Sice tím pádem nemůžu upgradovat na verzi 5, ale to mi až tak žíly netrhá, takže pokud máte někdo podobné problémy, zkuste použít verzi 4 a třeba vám to bude taky fungovat;-) Díky všem za reakce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 16.12.2016 15:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2013
Příspěvky: 914
Bydliště: Ostrava - Poruba
Obrázky: 7
Proč by nešel upgrade na 5?

Odesláno z mobilu.

_________________
Youtube http://www.youtube.com/user/RcAirOSTRAVA/videos
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 16.12.2016 18:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Wertykal: Máš originál HW klíč nebo nějakou "náhražku"?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 16.01.2017 22:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj,

nemáte někdo instalaci Phoenixu 4, nebo 5?
Mám instalačku s nějakou verzi 2 a když to nainstaluju na ntb s Win7, tak to pak nejde upgrade na vyšší. Trochu s tím bojuju, tak nevím jak se posunout.

Na stránkách Phoenixu mi to nejde stáhnout.


Díky

_________________
Netopyr

T-Rex 550, Spirit, Dx6i, Taranis X9D+, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 0:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 476
Bydliště: Praha 10
Obrázky: 9
Netopyr píše:
Ahoj,

nemáte někdo instalaci Phoenixu 4, nebo 5?
Mám instalačku s nějakou verzi 2 a když to nainstaluju na ntb s Win7, tak to pak nejde upgrade na vyšší. Trochu s tím bojuju, tak nevím jak se posunout.

Na stránkách Phoenixu mi to nejde stáhnout.


Díky

Mám trojku. Neměl jsem s ní problémy s postupnými upgrady (během let) až na aktuální verzi (asi 5.5j). Chodí mi to na Vistách x64. Mohl bych někam uploadnout image, ale nejsem si jistý jestli to je legální.
Neorientujete se v tom někdo?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 11:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2015
Příspěvky: 123
Bydliště: Pardubice
Jde někde stáhnout model samokřídla do Phoenixu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 12:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj,

model samokřídla je už ve verzi 2.5m, stačí ho vybrat.

_________________
Netopyr

T-Rex 550, Spirit, Dx6i, Taranis X9D+, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 15:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2015
Příspěvky: 123
Bydliště: Pardubice
Našel jsem tam akorát něco 1,2 metru a je to strašně marný, nezvládne to ani kolmý stoupání, vývrtky ztěžka.. :/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 19:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 4480
Bydliště: Žilina SR
Dzon píše:
Našel jsem tam akorát něco 1,2 metru a je to strašně marný, nezvládne to ani kolmý stoupání, vývrtky ztěžka.. :/

Uprav si vlastnosti toho modelu, každý model lze upravit podle chuti. :wink: Například zvýšit poměr tahu a váhy modelu, změnit výchylky kormidel atd.

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Naposledy upravil VTjr dne pon 03.07.2017 13:43, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 01.07.2017 14:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1702
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Už dvakrát během myslím osmi let jsem měnil kabel od převodníku k vysilači.I když smotávám opatrně a nelámu,stejně se po čase zkroutí a uvnitř přeláme.Je tam pak špatný kontakt.Mohl by někdo doporučit nějaký kvalitnější kabel? Já dával co bylo po ruce.Konkrétně tenhle nějaký "cinčový" kabel původně od plejstejšna.


Přílohy:
IMG_20170701_135803.jpg
IMG_20170701_135803.jpg [ 104.47 KiB | Zobrazeno 1623 krát ]

_________________
T8FG-maxiRicco,Trex 450,550,LA SNIPER II,f3k Thowt,E revo,SUMMIT
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 03.07.2017 21:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 366
Bydliště: Blansko
mam....poslal sem ti SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 07.10.2017 12:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2017
Příspěvky: 6
Zdravím, rád bych se zeptal, zda nemáte někdo, nebo nevíte kde stáhnout vytvořený model eflite Timber do Phoenixu...
Díky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 0:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1803
Bydliště: Nitra Slovensko
Nieaký odkaz na stiahnutie vetroňa F5J?
V Phoenixu je zbytočne veľa vrtulníkov a skoro žiadne vetrone. Iba 7! otrasné. Kto lieta vetrone nech si vyberie iný simulátor.
Nedá sa v nastaveniach omotorovať vetroň bez motora, napr F3J Shadow?

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1477 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz