Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1477 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 99  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: sob 04.08.2007 9:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2006
Příspěvky: 215
Bydliště: Blansko
Ahoj

máte někdo zkušenost s tímto simulátorem

http://www.phoenix-sim.com/welcome.htm

přece jen cena je jiná než G3 APDF

Tibor


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 05.08.2007 12:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2007
Příspěvky: 5760
Bydliště: Praha 8, ČR
Obrázky: 8
Ahoy, zkušenost ne, ale v RC Revue 8/07 na to vyšla recenze.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 05.08.2007 13:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2006
Příspěvky: 215
Bydliště: Blansko
recenze je prima, ale občas mám pocit že to je placená inzerce.
Píšou tam že je to v některých směrech lepší třeba než RFG 3 který je za dvakrát takový peníze.
Proto jsem chtěl vědět zda to někdo má doma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 19.10.2007 14:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2005
Příspěvky: 239
Bydliště: Pezinok
Ako funguje Phoenix? Keby sme si CD kúpili viacerí, fungoval by podobne ako AFPD cez PP-Joy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 19.10.2007 14:38 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10341
Bydliště: Břeclav
ne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: je na phoenix rc čeština
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2007 22:07 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.11.2007
Příspěvky: 2
Bydliště: Ostrava
Chtěl bych se zeptat jestli je na phoenix rc čeština. Nebo jestli aspoň není český návod. Kdyžtak sem hoďte odkaz. Díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: je na phoenix rc čeština
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2007 23:38 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10341
Bydliště: Břeclav
lubos-hary píše:
Chtěl bych se zeptat jestli je na phoenix rc čeština. Nebo jestli aspoň není český návod. Kdyžtak sem hoďte odkaz. Díky moc.


Není a asi ani hned tak nebude. Je docela ukecaný a každou chvilku je nová verze. Kdo by to pořád překládal...

Ale upřímně řečeno, není moc zapotřebí. Zas tak složité to ovládání není.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.01.2008 11:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2007
Příspěvky: 71
Bydliště: Bratislava - Slovakia
Ja som cital viac recenzii, a zhliadol demo (skoda ze sa neda ovladat aspon cez joy), a musim povedat ze to vyzera dost slusne, a hlavne vodne plochy vo fotoscenerii ma dostali, tie su totalne vymakane. ale aj novy Realflight G4 vyzera na webe dost slusne. Co som ale testoval zatial, tak Realflight sa mi chovanim javi najrealnejsie...

_________________
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.01.2008 12:28 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10341
Bydliště: Břeclav
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... uage=en-US


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2008 15:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.11.2006
Příspěvky: 38
RC phoenix doma mam, je k tomu cesky manual ale myslim si ze se clovek i bez nej obejde, bohuzel funguje pouze s originalcim USB zarizenim pro pripojeni vysilacky ale funguje to skoro se vsema vysilacema, a nemuzu si stezovat pred zimou mi letani moc neslo a od doby co na tom letam tak zmena velka uz letam mnohem lepe :) mam i aerofly pro deluxe ale phoenix MI prijde lepsi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Prosba
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008 12:27 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2008
Příspěvky: 28
Ahojky prosim vás jde použít k tomuto simulatoru myslim phoenix Rc tento ovladac SIMtransmitter 6 USB , ktery se prodava za cca750 kč ? Nebo musim použít originalni vysilačku co mam na modely moc vám děkuji za odpověd Ahooj


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosba
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008 12:44 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3128
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
Bonny_boy píše:
Ahojky prosim vás jde použít k tomuto simulatoru myslim phoenix Rc tento ovladac SIMtransmitter 6 USB , ktery se prodava za cca750 kč ? Nebo musim použít originalni vysilačku co mam na modely moc vám děkuji za odpověd Ahooj


Phoenyx funguje jen přes svůj USB adaptér nelze u něj použít jinej USB ovladač tedy ani SIMTransmitter

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008 16:23 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2008
Příspěvky: 28
Ahojky a mysliš že když mam doma vysilačku Graupner MX-16s že to pujde zapojit do redukce ktera se dava spolu se simulatorem ? prroste abych nemusel nic pak shanet :) diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.04.2008 21:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.3.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha
Jsem na netu nouzově přes mobil tak nemůžu moc hledat. Mohl by mi prosím někdo napsat jak správně nastavit Proenix RC jako MOD2. Collective pitch mam 1, Tail rotor 4, ale jakmile začnu volit Elevator a Aileron (2,3) tak je vrtulník neovladatelný. Nepomáhá ani kalibrace. Mám ještě něco navolit na 5,6 nebo je problém v kalibraci? Někde jsem tuším četl, že si kalibrace musí 10 min sednout, ale nevím zda to bylo u Phoenixe. Díky za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.04.2008 23:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.3.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha
Neustále se mi nedaří kalibrace. Volba 1 a 3 jsou neustále spojené. Nevíte někdo jak to správně nastavit. Není nutné nastavit nějaký mod přímo ve vysílačce? Prostě když hýbu volbou Throttle tak se mění i Elevator a je pak velmi těžké helinu ovládat. Koukám, že se tam dají měnit nějaké křivky. Nikdy jsem s ničím nelétal, tak je to možná správně, ale nějak to nechápu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1477 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 99  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz