Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Simulátor od MULTIPLEXU (Reflex XTR2)
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 11:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.1.2014
Příspěvky: 96
Obrázky: 5
Ahoj,

jelikož jsem si zakoupil nový Optic 6, začal jsem přemýšlet o simulátoru k TV.

Našel jsem sim od Multiplexu, je to simulátor Multiflight a je zdarma.

Jedná se o osekanou verzi Reflex XTR2 s modely od Multiplexu, je to pěkně graficky zpracované a najdete tam převážnou většinu letadel od MPX.

Zde je odkaz na stažení http://www.multiplex-rc.de/en/service/d ... tware.html

Tak zvesela trénujte... :wink:

_________________
Nakonec, každý ať si lítá jak chce.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 19:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 587
Obrázky: 0
sťahujem, dúfam, že mi to cez turnigy t9x pôjde, prípadne s adapterom k PC z HK. Díkes za info. Modely od multiplexu sa hodia, mam twinstar II, funcub, panda, merlin od nich, možno este zriešim od nich gemini (uvaha). Kolega ma easystar. A v phoenixu som vela mpx modelov nenasiel, a taky easystar tam sidce je ale lieta hrozne oproti realu. Minimag tam lieta fajn, ale tiez to je dost rozdiel oproti realu. Tak som zvedavy na tento.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 20:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.1.2014
Příspěvky: 96
Obrázky: 5
Tak to je paráda, alespoň můžeš porovnat rozdíl oproti realu. Určitě napiš, jestli je to trochu podobné :wink:

_________________
Nakonec, každý ať si lítá jak chce.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 20:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 326
Bydliště: Louny
Staženo a naistalováno. Subjektivně, i když samozřejmě marketing firmy,jeden z mála pěkných free simulátorů. Trošku mi vadí nemožnost nastavit "citlivost" na páčky, expo.... Možná jsem něco přehlédl, provozuji to s takovým levným "USB 6 CH China SIM". Ne všechny modely a scény které simulátor nabízí, jsou opravdu k dispozici . Otázkou je realita chování, nemůžu srovnávat s živou předlohou. Jeden z modelů, který jsem ani neznal (Shrak s tlačným pohonem) je jako Lenin a kočka, úplně nezničitelnej.....Není to myšleno jako kritika, jen názor, nebo dlouhá věta oznamovací....

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 21:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.1.2014
Příspěvky: 96
Obrázky: 5
Nebere si to nastavení z vysílačky, tím i expo? Reverz taky nastavuju přímo na ní, nevím. Zítra něco vyzkouším.

_________________
Nakonec, každý ať si lítá jak chce.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 21:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 326
Bydliště: Louny
No bere si to nastavení z vysílačky. U mne ze SIM RC. A tam žádné nastavení není..... :) A proto v některých simulátorech se toto nechá nastavit....

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 22:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 587
Obrázky: 0
funguje to niekomu s turnigy t9x? Phoenix mi s nou ide, alel toto sa mi akosi nedari rozbehat.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2014 22:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 587
Obrázky: 0
tak sa mi to nakoniec podarilo. Moje dojmy:
Trochu akoby usekané, zmena modelu a pod. nejak zamrza (možno mi to robí len PC).
Lietal som s Funcub-om, príde mi tam dosť podmotorovaný, to čo v reale v pohode odlietam, tak tuto ide dosť ťažko.
Čakal som, že tam bude aj merlin :-( Skúšal som pandu (mám ju doma ale nezloženú, ako kit v krabici), tá tam lieta pekne. Škoda že viac modelov je až po zakúpení. Mám od nich aj twinstar a merlin, chcel som vyskúšať v simulátore ako lietaju. Aj gemini zvažujem, som myslel že ho vyskúšam. Škoda.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.02.2014 21:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Je to celý nějaký divný, ten simulátor od Multiplexu. Toto je první sim s kterým mám problém. Nechápu proč není nějaká možnost nastavení vysílačky. Na tom jejich zázraku (vysílačka multi) mám nastaven mód 1 a v menu nastavenou "jinou" vysílajdu, ale vůbec to nefachá jak má.
Směrovka je ok
Na mém vysílači jejich "vysílačka"
výškovka = plyn
plyn = křidýlka
křidýlka = výškovka

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.02.2014 23:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 2417
Bydliště: Liberec
Co ti nejde? V menu jsem odzatrhl volbu Use MPX Standard Transmitter nebo tak neco. Dal jsem kalibraci a vse nastavil bez sebemensich problemu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 11:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Tak jsem sim nainstaloval na jiný pc a tam je vše v pořádku. Na mém pc se nějakou záhadou prostě ta kalibrační tabulka nechce zobrazit. Ale už to neřeším. Lítám na jiném simu a na tenhle jsem byl jen zvědavej.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 12:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Protože mám k firmě Multiplex dobrý vztah :) spoustu medelů od nich vždy úspěšně zalétnul :D nový simulátor jsem nainstaloval. Bohužel s phoenix adaptérem nefunguje, jediné co mi nabídne jako zařízení vybrat je můj joystick s kterým sice simulátor funguje, ale na zjištění jeho kvalit nepoužitelné tak no.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 25.02.2014 15:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 139
Bydliště: Hradec Králové
Je to FREE verze, takže je omezená počtem letadel, krajin apod. (10 let + 1 vrtulník a 1 krajina)

Na notebooku s Win 8.1 běží zcela bez problému a to jak s "easy" ovladači (např. od Real Flight), tak přes adaptéry od Thunder Tiger (za pár set korun) i s Hitec či Graupner vysílači.

Kalibrace a nastavení také bez problému.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 25.03.2014 9:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.9.2008
Příspěvky: 264
Bydliště: PRG
Obrázky: 6
Nemáte pánové někdou plnou verzi simulátoru Reflex XTR2? Zajímal by mě 3D mód. Jak je to použitelné, zkušenosti atd...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 03.03.2017 22:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Je možné to ještě někde stáhnout? Odkazy nefungují...

_________________
Hype FuntasticAmigo IIISALyAlpha 1500 - synkovaFocus 400 - synkůvTaranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz