Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 29.11.2008 14:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1840
Bydliště: Praha
isiplot kg je zde
http://rapidshare.com/files/168523408/isiplotv1.1.zip


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 29.11.2008 16:15 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.12.2006
Příspěvky: 538
Bydliště: Kutnohorsko
http://bluemoon.vip.sina.com/download/profil215b.rar 8)

_________________
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 29.11.2008 16:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1840
Bydliště: Praha
a tady je keygen na profili 2.16
http://rapidshare.com/files/168551827/Profili_v2.16.zip


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2009 13:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
Duranti je apsoň obchodník. poslal sem mu 10eur pay palem mailem kód počítače a za dvacet minut mně poslal heslo. paráda.
Jinak jak sjem se ptal pro domácí použití je cecna pro verze 40eur a je v ní i isiplot

_________________
Jabber: Fox@jabbim.pl Obrázek
LastFM:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2009 13:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Čeština je obtížně googlitelná, ale najít se dá.
http://www.aircombat.bezstarosti.cz/dilna/dilna.htm

Edit: Aha, koukam, že dotaz je už staršího data :) Ale ta čeština funguje i na aktuální verzi, ne jen na ty verze zkmíněné.

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 18.06.2009 12:35 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2006
Příspěvky: 87
Bydliště: Táborsko
Mám instalován Profili 2 a nejde mi ukládat DXF. Je to tím, že nemám registraci? Nefungovalo by to v Profili 1? To by jsem ještě někde vyhrabal. Všem děkuji za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 18.06.2009 22:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
Je to registrací.

_________________
Jabber: Fox@jabbim.pl Obrázek
LastFM:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 18.06.2009 23:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4926
Bydliště: CA
Fox píše:
Duranti je apsoň obchodník. poslal sem mu 10eur pay palem mailem kód počítače a za dvacet minut mně poslal heslo. paráda.
Jinak jak sjem se ptal pro domácí použití je cecna pro verze 40eur a je v ní i isiplot

Odlož si niekde údaje o platbe, ak budeš meniť PC, musíš znovu požiadať o nový aktivačný kód.

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 19.06.2009 10:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2006
Příspěvky: 87
Bydliště: Táborsko
Poradil by mi případně někdo s registrací? Moje znalosti AJ jsou dosti chabé. Má smysl se registrovat? Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 16:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
No tak bez registrace to moc nefunguje. to vidíš sám. samozřejmě si můžeš vystačit s Xfoilem a databází profilů z internetu, ale není to tak pohodlné.

POslal jsem mu paypalem přes to tlačítko ve FAQ-u těch 10 euro a napsal jsem mu mail:
Do mailu píše:
I sent you 10 euros by paypal (xxxxx@seznam.cz
Transaction ID: xxxxxxxxxxxx)
My PCcode is 1877459014TB20 Please send me a password.
Thanks you.

With best regards
Pavel Kovar

Asi za půl hodiny mi poslal to heslo.
Ještě sem přidám odkaz na Přeložený FAQ
Citace:
http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.profili2.com/eng/faq.htm&hl=cz&langpair=auto|cs&tbb=1&ie=ISO-8859-2

_________________
Jabber: Fox@jabbim.pl Obrázek
LastFM:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 16:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
lubo1 píše:
Fox píše:
Duranti je apsoň obchodník. poslal sem mu 10eur pay palem mailem kód počítače a za dvacet minut mně poslal heslo. paráda.
Jinak jak sjem se ptal pro domácí použití je cecna pro verze 40eur a je v ní i isiplot

Odlož si niekde údaje o platbe, ak budeš meniť PC, musíš znovu požiadať o nový aktivačný kód.
Tak toto naštěstí řešit nemusím. pouštím win ve virtualboxu a mám zazálohovaný funkční obraz systému s registrovaným profilli.

_________________
Jabber: Fox@jabbim.pl Obrázek
LastFM:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 18:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4926
Bydliště: CA
Fox píše:
Tak toto naštěstí řešit nemusím. pouštím win ve virtualboxu a mám zazálohovaný funkční obraz systému s registrovaným profilli.

Neviem ako pracuje wirtualbox, ale Profili číta o.i. číslo HD. Po výmene HD a prekopírovaní cez Ghosta profili nefunguje.

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 20:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2006
Příspěvky: 87
Bydliště: Táborsko
Pro FOXe. Díky moc za radu s registrací. Mohl by jsem výhledově ještě otravovat s pomocí (třeba po mailu). Bez registrace to opravdu moc nemaká.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 22:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2008
Příspěvky: 180
Bydliště: Bechyně
To Lubo1. nevim sice co je o.i. HD, ale nemusíš ani měnit HD. Stačí přeinstalovat a už tam máš jiný číslo a musíš psát Durantimu o nový....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009 23:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4926
Bydliště: CA
mlike píše:
To Lubo1. nevim sice co je o.i. HD, ale nemusíš ani měnit HD. Stačí přeinstalovat a už tam máš jiný číslo a musíš psát Durantimu o nový....

o.i. HD... okrem iného harddisk....
Po rinštalácii systému mi pôvodný kód tuším fungoval.
Práve som mal problém s registráciou, keď som musel preinštalovať Profili po výmene HD. Neako ma nevedeli nájsť v databáze. Našťastie som mal ešte kópiu z PayPalu v pošte, takže sa to vyriešilo. Podstatná vec v mojom príspevku bola, že je dobré zálohovať si niekde doklad o platbe. To je všetko.

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz