Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: stř 30.07.2014 9:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.6.2012
Příspěvky: 827
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 0
Taky mě to napadlo, ale bál jsem se výsledku kvality, ale je to celkem použitelné pro tvorbu šablon.

_________________
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: program profily 1,2
PříspěvekNapsal: úte 18.08.2015 11:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.3.2013
Příspěvky: 29
Je to jednoduché, pokud máte kreditku
přes pay pal
Stefano mi odpověděl hned na druhý den, co obdržel platbu a upozornil mne že mám nechat vygenerovat v programu registrační formulář.
Což jsem udělal.
POZOR SEZNAM hodil všechny jeho zprávy do spamu, takže jsem si taky myslel že na mě sre... Není tomu tak.
Než něco pošlete přes seznam cz dejte si všechny jeho adresy uvedené v kontaktech do svého adresáře :) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 19:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 424
Bydliště: Trenčín
Je veľký rozdiel medzi Clark Y 10% a Clark Y 11,7% smoothed ? Lebo potrebujem si prekresliť do AutoCadu výškovku na jednoho historika a v programe je len ten 11,7%. Dakujem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 15:08 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Ahoj, mohl by mi někdo poradit? Přes počítače moc nejsem, ale profili by měl jít osekaný i bez placení. Mám to na využití jednou za pár let k blbostem takže proto. Stáhnul jsem si dvojku, zobrazím si náhled žeber s mnou zvoleným profilem a délkou, exportovat do DXF to ale už nejde, bohužel ani vytisknout. Kdybych to řešil nějakými screeny byly by samozřejmě v pytli rozměry, bez placení se na to můžu fakt jen podívat v počítači? Nejde to nijak dostat na papír? Už jsem viděl že to někomu jde, tak co dělám špatně, jak to mám vytisknout? Když dám tisk vyjede ta tabulka s registrací a konec.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 16:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17698
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Pročti si toto vlákno od začátku...

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 16:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
No právě že z toho jsem se dozvěděl že ten export a tisk by měl jít i u free verze. Mě vyskočí okýnko registrace a dál nic,není možný to obejít. To co psal kope na třetí stránce řešení je,ale ostatním u free verze funguje klasickej tisk,tak proč složitě? Kamarádovi to hned od začátku v pc jde a nic s tím nedělal,zdarma verze a může tisknout bez registrace. Mě vyjede okno na registraci a konec. Když vyplním údaje není tam stejně žádná kolonka jak pokračovat.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: ned 03.04.2016 20:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 424
Bydliště: Trenčín
Klikni na Continue a ides dalej, ale export bud pdf alebo tlač más iba čistý profil bez naznačenia nosnikov, nábežky, odtokovky atď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 6:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Po continue se vrátím zpět a nic se netiskne :( chtěl jsem jen žebra brz nisníků bez ničeho, asi 12 zužujících se žeber. Vyzkouším ještě jednou ale vrátilo mě to zpět :\

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2018 21:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 115
Jak se přepisují souřadnice do programu profili?

mám hodnoty ve dvou sloupcích př.
http://airfoiltools.com/airfoil/details?airfoil=ag26-il

Program požaduje zadat souřadnice x;y pro spodní profil + souřadnice X;Y pro horní profil = 4 sloupce

Jak správně přepsat dva sloupce do čtyřech sloupců???


Přílohy:
noví profil.jpg
noví profil.jpg [ 51.32 KiB | Zobrazeno 579 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2018 9:32 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8544
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
Pro ruční zadání do Profili je to potřeba přepočítat, třeba v Excelu.

Za mě je jednodušší řešení najít AG26 v databázi profilů (koukal jsem se, je tam). Pokud nejde o AG26, tak je ideální v nějakém textovém editoru (notepad) vytvořit soubor DAT, který má oběžný popis souřadnic. A ten importovat v Profili.

Příklad souboru DAT: https://m-selig.ae.illinois.edu/ads/coord/ag26.dat


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2018 19:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 115
souřadnice jsem zkopíroval do notepadu uložil jako txt (jak to uložit do dat jsem nenašel). Přepsal jem příponu na dat importoval do programu. Profil se mi vykreslí, nejdou my vypočítávat poláry a porovnávat poláry.

Prosím o radu.


Přílohy:
poláry.jpg
poláry.jpg [ 19.72 KiB | Zobrazeno 487 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: čtv 08.11.2018 11:11 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8544
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
Právě jsem si celý koloběh zkusil a mě to jede. Jiné poláry ti generovat jdou? Vyber nějaký profil a zaškrtni "Re-compute polars". Pokud to nepůjde, tak bych zkusil, zda se do složky popsané v chybové hlášce dostaneš přes Průzkumníka. Třeba tam chybí jen práva.
Jsi na stroji přihlášen jako Administrátor?

Víc asi takhle na dálku neporadím...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: čtv 08.11.2018 13:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.10.2010
Příspěvky: 304
Bydliště: Příbram
Je tam jeden drobný problém - "Profili" si občas neví rady s českou diakritikou v adresáři.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: čtv 08.11.2018 19:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 115
Odinstaloval jsem to, naistaloval bez úpravy umístění, nechal jsdem to v AJ omportoval profil s minimem znaků bež ČJ, pořád nevygeneruji poláru pro noví profil původní profili mi fungují. Soubor z hlášky otevřu, jsem jediný uživatel=administrátor :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program PROFILI
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2018 16:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 115
Zkoušel jsem sloučit stávající profily a vygenerovat poláru pořád mi to nejde.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz