px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kopec pro AFPD
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2015 21:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.1.2015
Příspěvky: 1
Na svahování v AFPD můžu doporučit scenérii Prairie viz

http://www.ipacs-sim.com/phpbb/viewforum.php?f=7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: AeroFly RC7 na Graupner MX12(DSC)
PříspěvekNapsal: sob 24.01.2015 8:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 3
Bydliště: Křenovice (Vyškov)
Prosím o případnou radu na zprovoznění AeroFly RC7. Nedokážu rozchodit propojení Rx MX-12 (DSC) na AeroFly RC7 přes interface Ikarus (žlutá verze, doporučené na AeroFly RC7). AeroFly RC7 jede na Win8.1 bez problému. Sim najde vložený interface (indikace v sim jako USB Dummy) ale už nikoli kanály. Rx jsem zkoušel ve všech (3 režimy) dostupných výstupech DSC. Jen jednou, jedinkrát problikly na sim osazené kanály z Rx..... . Pokud někdo ví kde a jakou chybu dělám, prosím o pomoc.

_________________
Futaba FC-18V3 (40Mhz), Graupner MX-12 (Duplex 2.4EX), poslední éro.... Topmodel/Challenger


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Simulátor AFPD
PříspěvekNapsal: ned 01.02.2015 22:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.9.2010
Příspěvky: 278
Bydliště: Znojmo
Zdravím,zvládne Windows 7 simulátor AFPD 1.9.1.5.? Díky k.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor AFPD
PříspěvekNapsal: ned 01.02.2015 23:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
To nezáleží na verzi operačního systému, ale na hardwarové výbavě počítače (procesor, paměť a velký vliv má grafická karta).

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor AFPD
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 0:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.9.2010
Příspěvky: 278
Bydliště: Znojmo
Fajn,mrknu na to a napíšu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 19:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Poradil by nekdo, kde se daji stahnout letadla do RC7 ? Konkretne by me zajimalo: Bixler 2 [pokud mozno s klapkama], SkyMule, Skipper, Trex 450FBL . Pry to musi byt vytvoreno primo pro RC7. Pro Prof DeLuxe to pry neni kompatibilni.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 20:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2014
Příspěvky: 397
http://www.aliexpress.com/item/Freeship ... eb201560_2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 02.11.2015 1:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
skybreaker píše:
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-New-Arrival-Dynam-6CH-USB-3D-Helicopter-Airplane-Flight-Simulator-S408/1387757935.html?spm=2114.031010208.3.1.OflHnA&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201527_4_71_72_73_74_75,searchweb201560_2


Promin, to jsi tu dal pro mne ten link, nebo to je pro nekoho jineho. Zadna letadla tam nejsou... :?:

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 02.11.2015 13:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2014
Příspěvky: 397
to byla reakce na někoho z předešlé stránky, kde sehnat ovladač
jinak modely na RC7 jsou třeba tady
http://www.ipacs.de/forum/forumdisplay. ... ted-models


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 02.11.2015 19:41 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Diky.

Je tam toho dost, ale ne co bych potreboval.

Nemate nekdo neco jako Beta , nebo Bixler2 ? Prosim prosim.....

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 14:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Nějak mi nejde spustit v režimu větroně hod z ruky. Píše mi to pomocí "T", ale to nic nedělá. Let tedy spouštím pomocí "H", ale to už je větroň docela vysoko. Jak na to?

_________________
Hype Funtastic
Amigo III
SALy
Alpha 1500 - synkova
Focus 400 - synkův
Taranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5353
Bydliště: Vsetín
Není "T" náhodou aerovlek?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 22:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 288
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Jo, sice to píše T (mi taky), ale blbě, tuším že je to J. V helpu (F1) je to správně. ;)
edit: Jen tak mimo hru, už si to nepamatuju, ale myslím že T ukazovalo stopu za letadlem. Takovou tu placatou, barevnou. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 22:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Jo, přesně to mi dělá :-)
Díky za info, zkusím to!

Edit: tak nakonec je to "G", asi jako glider :)
Díky za pomoc, nakonec jsem to našel v helpu. A už lítám, paráda.

_________________
Hype Funtastic
Amigo III
SALy
Alpha 1500 - synkova
Focus 400 - synkův
Taranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 14:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 208
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
skybreaker píše:
to byla reakce na někoho z předešlé stránky, kde sehnat ovladač
jinak modely na RC7 jsou třeba tady
http://www.ipacs.de/forum/forumdisplay. ... ted-models


i když jsem na foru registrován, sem se nedostanu :-(

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: PetrG a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz