Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: ned 20.01.2013 19:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 326
Bydliště: Louny
Vkládání je různé. Většina má instalátor, vše po kliknutí na exe soubor běží samo. Případně jen změnit cestu k programu. Potom je další možnost - nakopírovat ručně. To je tento případ, vše je posáno v jednom souboru. A o dalších nevím.... :D

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: ned 20.01.2013 22:25 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2010
Příspěvky: 96
Bydliště: Přerov,ČR
Obrázky: 5
neví někdo kde se dá najít konfigurace X místo + .....?

_________________
TORO 900, Easy Glider PRO, Pfalz D.IIIa, X-copter KK 2.0 LCD
TARANIS QX7


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení AFPD
PříspěvekNapsal: pát 08.02.2013 21:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.9.2012
Příspěvky: 29
Promin neodpovim ti presne jak by jsi chtel ale to sklapeni kridel je popsane v readme.txt ktere jsi stahl soucasne s modelem.

_________________
Vzduch: T9x-Open9x - Gama 2100, Toro 900 TP
Země: Traxxas Slash VXL 2WD, Traxxas Slash VXL 4x4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 9:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Poradíte mi ako pridať nový model z www.ivok.cz?
Aj po stiahnutí sa v ponuke modelov neobjaví.
Ak aj zmením verziu na 1.8.0 v súbore .tmd podľa dop. na stránke www.ivok.cz tak ju neviem uložiť ani v notepade ani zápisníku ...
Mám staršiu verziu 1.9.1.0.
Ďakujem.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 9:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Vkládáš do složky "aircraft" skutečně až tu složku ve které jsou jenom soubory letadla ?

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 11:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Áno, model stiahnutý ako .exe, rozbalený, nainštalovaný, v ňom je súbor .tmd kde je potrebné zmeniť verziu aby bežala na staršiu verziu AFD presne podľa popisu na ivok.cz.
Problém je ten že číslo verzie viem zmeniť ale nie uložiť, bez čoho to samozrejme nepôjde.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 12:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Zkus to jinak,stáhni složku ne jako exe ale jako files,rozbal a z rozbalené složky překopíruj složku s názvem modelu přímo do složky "aircraft".Tu najdeš(Program files/IPASC/Aerofly profesional deluxe/aircraft).Když jsem něco měnil v .tmd souboru,vždy to uložit šlo,tam nevím kde je problém.

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 12:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Problém je vyriešený, na inom - staršom počítači s iným operačným systémom to uložiť šlo, takže už len to doma skopírujem do aircrafts a malo by to ísť.
Myslím že problém je akôr softvérový, keď niektorý program nedokáže uložiť zmeny v ňom vykonané. Nie som pc expert ale možno je problém vo windows 7.
Ďakujem.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 19:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
No tak po oprave verzie ide iba extraMX, katana ani SU29 nie, tak neviem.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 20:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
A co to zkusit aktualizovat
http://translate.google.com/translate?h ... loads.html

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 20:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Aktualizácia nedokáže nájsť pôvodnú verziu a teda sa nespustí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 21:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Tak bohužel jak dál nevím,mám verzi 1.9.1.3 a nemám problém,všechny stažené modely fungují aniž bych je upravoval.

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 21:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
No ja mám rovnakú verziu.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 21:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Pak by to mělo normálně fungovat i bez úpravy toho .tmd souboru,mám to nainstalovaný na XP.Vkládáš tam ty modely opravdu dobře ?

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 29.03.2013 8:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 496
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Jeden funguje, ostatné nie, problém môže byť aj sotvérový, ja mám windows 7.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz