Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Mohu se zeptat jestli je nějaký způsob jak opravit špatně nastavená letadla? Synek rád létá s Harculesem, ale i když je vše správně nastavené a Alpha 1500 létá dobře, tak ten Hercules hned po nahrání točí polovinu vrtulí a má jednu polovinu klapek. Jde to nějak srovnat?

_________________
Hype FuntasticAmigo IIISALyAlpha 1500 - synkovaFocus 400 - synkůvTaranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 288
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Nemám ho teď u sebe, ale mám pocit že v menu nastavení ovladače, když se rozklikne dopodrobna, se nastavují právě tyto věci dvojmo, pro případ že by byly ovládané více kanály. Alpha má motor a křidélka nastavené jedny, takže tam se to neprojeví, u Herkula už ano. Je-li to tento případ..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Aha, díky, mrknu na to

edit: jo, super, to je ono, díky :D

_________________
Hype FuntasticAmigo IIISALyAlpha 1500 - synkovaFocus 400 - synkůvTaranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 23:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Ještě dotaz: stáhl jsem si nějaká scenária, ale spousta je po spuštění taková rozkostičkovaná - jde s tím něco dělat? Asi nějaké vyšší rozlišení bych tipoval...

_________________
Hype FuntasticAmigo IIISALyAlpha 1500 - synkovaFocus 400 - synkůvTaranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 26.07.2016 23:15 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2016
Příspěvky: 1
Bydliště: Litoměřice, Ústecký kraj
Ahoj, zkoušel tu někdo propojovat aeroflyrc7 s aurorou 9? Mě to pořád vypadá, blikají kanály, no prostě hrůza, nestabilní. Celovečerní kalibrování a k ničemu.
Rád bych nějaký rady, protože si už nevím rady.

AeroflyRC7 Professional
Propojení kabelem USB-Interface sada AeroflyRC7 (pro vlastní RC soupravu) IKARUS (měl mi přijít žlutý, přišel hnědý)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 15:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 374
Bydliště: Čechtice
Mohu se zeptat zda jde dostat model easystar http://ivok.cz/M17-easystar.php do RC7?
Zkoušel sem ho tam nahrát, ale v přehledu letadel se neobjevil.

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 12:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2008
Příspěvky: 66
To nelze. Modely do RC7 mají úplně jiné konfigurační soubory. I.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 15:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 208
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
dracekvo píše:
Mohu se zeptat zda jde dostat model easystar http://ivok.cz/M17-easystar.php do RC7?
Zkoušel sem ho tam nahrát, ale v přehledu letadel se neobjevil.


Použijte model Discus - je jen trošku větší, ale řekl bych že hodně podobný, pokud jej nemáte v AF pošlu, mám hodně modelů kreslených uživateli a i krajinky na létání od uživatelů jsou spíše podobné podmínkám v ČR :-)

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: ned 10.12.2017 15:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 26
Neví někdo jak udělat reverz kormidel? Vím, že je to v konfiguraci, ale jde mi o úpravu přímo modelu. Některé modely to mají obráceně a chtěl bych to nějak sjednotit.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz